Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Tur. Ryc. o Srebrny Pier¶. Kasztelana-Grodziec ->02-03.10
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Robert Bagrit
Data: 02 - 03 pa¼dziernika
Nazwa wydarzenia: TURNIEJ RYCERSKI O SREBNY PIER¦CIEÑ KASZTELANA
Miejscowo¶æ: GRODZIEC
Organizator: Zak³ad Us³ug Turystycznych "Zamek Grodzie"
Charakter imprezy: Impreza otwarta
Od kogo: www.grodziec.com - Admin

Pozdrawiam
Gregor
Witam

Dzisiaj wrocilem z turnieju. Musze przyznac ze organizatorzy sie popisali i turniej wypadl swietnie. Bawilem sie przednio, spotkalem znajomych coby z nimi porozmawiac i wychylic kufel piwa smile.gif Jak dla mnie byl to jeden z lepszych turniejow w tym sezonie, swietne zakonczenie sezonu, mimo ze w luczniczym mi nie poszlo :/

Bitwa jak dla mnie swietna, zrzucanie kamieni z murow przez specjalne "otwory", strzelanie z murow i pozniej rajd na dol by wspomoc reszte na dole... atakakujace puszki mialy troche gorzej, zamek udalo nam sie obronic smile.gif

W tym miejscu chcialem pozdrowic Choragiew Miecza i Rozy, z ktorymi spedzilem wieksza czesc turnieju, chwala liczbie 23 !!, nie moge zapomniec takze o ludziach z Opola, Bolkowa i Glogowa, co ja bez Was zrobie przez ta zime...

No nic, sezon sie skonczyl, czas odpoaczac i nabrac sil przed nowym, oby byl jeszcze lepszy smile.gif

Do zobaczenia na wiosne na jakims turnieju smile.gif
Robroj
heh.. opinia ludzi z Bolkowa (a konkretmniej z Gwardji) jest jak najbardziej pozytywne na temat imprezy - moje dziewczyny mowily iz wybawily sie przednio smile.gif
jak sie odespie to napisze cos wiecej
a tymczasem Gregor - dzieki wielkie za luk bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif za to samo dziekuje Radkowi ze Strzelina i Piotrowi z Bolkowa - dzieki wam moglem wogole wystapic w luczniczym.

obiecuje kupic sobie luk na przyszly sezon a nie korzystac z cudzych:)

A do wlaczacych - mam nadzieje iz nikomu nie narazilem sie swoim sedziwowaniem bum.gif

Robroj wlasciciel jednego z dziewiecu pierscieni danych krolom ludzkim devil.gif
Anielka
s³owiem siê nie odezwê o imprezie wiêcej, ni¿, ¿e by³a zaje...cosnek i tak mnie dopadnie!! jedna z najlepszych w sezonie!!... za rok o tej samej porze.. szkoda tylko, ¿e plankton nawali³ i musia³em siê ratowaæ umiejêtno¶ci± hackowania(a mo¿e i fajnie)... tak czy siak ubaw by³ po pachy. w trakcie turnieju posz³o ponad 4,5kg prochu i nie powiem, bym nie mia³ w tym swego (ekhh.)skromnego udzia³u bigsmile2.gif
teraz WIELKIE POZRDOWIENIA dla Wiesia - powiedzia³ ile wystrzelacie to wasze!!!!, pozatym dla organizatorów wy¿ej nie wymienionych za zabawê, kasztelana za go¶cinê, leo za chlebek i zupki, miecia i ruzi za piwko, lelkowi za konferansjerê wodzireja.....itd, etc... s³owem wszystkim razem i ka¿demu(ka¿dej) z osobna za to, i¿ przyczynili siê do tego, i¿ impreza by³a udana icon_cool.gif
ps kiedy nastêpna impreza ??
ps2. proszê o zg³aszanie imprez z dwarancj± minimum 25 gapiów za godzinê
ps3: to nie ja strzela³em o 8:37....... ja odpali³em dopiero 8:56 devil.gif
white_mouse
Witam!
Impreza byla jedna z dwoch najlepszych dla mnie w sezonie. Dwoch, bo byly to zupelnie rozne klimaty. Jeszcze raz dziekuje za zaproszenie! Chwala organizatorom!
Pozdrowienia dla calego bractwa z Chojnowa, bractwa z Bolkowa, Glogowiakow, Czarnego Wieslawa, Anieli, Huberta (w przyszlym sezonie tez bede strzelac z haka :P ), Siwego, Gaja i wszystkich, ktorych nie wymienilem! Po trzykroc chwala wam!

Pozdrawiam
Radek ze Strzelina

PS. Zamek jest naprawde niesamowity
Moni¶
To bylo co¶, ostatnia impreza sezonu uda³a siê ¶wietnie icon_mrgreen.gif
Zamek zrobi³ na mnie ogromne wra¿enie, zakochalam sie w nim heart.gif ; jest tak przepiekny, ¿e nie da siê tego opisaæ; wie¿a, ¶wiece noc± w kaplicy, kamienie poro¶niête mchem i bluszczem...
Wspania³a atmosfera turnieju, swietni ludkowie (POZDRÓWKA FOR ALL ; ), zabawa na biesiadzie, (vino, kobiety i ¶piew ? ...; )
I jeszcze ma³e pytanko: kto wygra³ turnieje? nie doczeka³am siê koñców... icon_sad.gif
Serdeczne pozdrówka i wielkie dziêki tracker.gif dla Sióstr Mi³osierdzia: B³ony king.gif i Siwego Samojeden king.gif którzy uratowali nas przed ca³onocnym koczowaniem na dworcu, tudzie¿ ³apaniem stopa o dziwnej porze...
Pozdrówka of kors dla niezmordowanych Hakowników, nastêpnym razem na cztery rêce bigsmile2.gif
Pejs - merci za piwo icon_wink.gif
Dziêki syskim za wspania³± imprezê no i cu¿, do zobaczonka przy najbli¿szej okazji, mam nadziejê, ¿e tym razem gdzies bli¿ej morza, co Wy na to...? ;)
Pozdrówka dla syskich, których pozdrownieni byæ powinni(¿eby nie by³o, ¿e kogos pomijam! ; ) i którzy pozdrowieni byæ chc± :*
a jak ktos bedzie mial jakies zdjecia...
Anielka
no widzê, ¿e jak raz w sezonie nie ¿ebra³em tylko zaj±³em siê hackiem, to teraz wszyscy chc± strzelaæ.... spox, zainteresowanach odsy³am do Suchego z Za³ogi grodu Ko¼le, na fresze znanego jako Zbroz³o. on ma informacje o hackach, prochu, loncie.... i powiedzcie na wstêpie kto was przekona³ do hackowanie, bo brat nie uwierzy, ¿e wróci³ ko¶cieja...
Triss
Witajcie!!!
z przyczyn ró¿nych nie mog³am przyjechac na turniej do Grod¼ca anger.gif ale mia³abym wielka pro¶bê: czy kto¶ móg³by mi napisaæ, jak by³o?kto by³?jak sie bawili¶cie?jaki jest zamek?w ogóle o rozrywkach i panujacym klimacie... z bardzo ogólnikowych wypowiedzi na FREHA zbyt wiele wywnioskowaæ nie da³am rady. Bêdê bardzo wdziêczna. pozdrawiam:-)
Reyki
Po fotkach jakie widzialem na stronie Grod¼ca zaczynam ¿alowaæ ¿e nie dojechalem.

Chcialbym przeprosiæ wszystkich których zawiodlem.Jak bym wyjechal z £odzi o 21:00 to w Grod¼cu pojawilbym siê tak kolo 3-4 w nocy.
Poza tym mialem inauguracjê roku.

Ale reprezentacja Chor±gwi dotarla i sie ¶wietnie bawila.

Obiecujê ¿e za rok pojawiê siê na tym turnieju.

Pozdrawiam wszystkich.
Moni¶
Reyki, a reprezentacja Chor±gwi dotar³a o 2 rano...
Za rok obowiazkowo!
pozdrówka blinkie.gif
Peter von Opperau
choroba, wreszcie mi internet naprawili....... smile.gif

do Moni¶: ale dotar³a i z tego nale¿y siê cieszyæ smile.gif

ogólnie impreza by³a super, dobra zabawa, wspania³y klimat (ach jak niektórzy nie lubi± tego s³ówka), ma³o publiki (choæ dla Anielki to by³ minus szczerba.gif ), super ludzie i.....
no có¿, na pewno zjawiê siê za rok
wielkie dziêki dla organizatorów!!!
kocertu ¿yczeñ nie robiê tym razem, i tak was wszystkich lubie heart.gif
pozdrawiam
Moni¶
ale ja sie ciesze! i to jak! blinkie.gif
chodzi o to, ze wlasnie wrzucam Reykiemu...
Reyki
Ale ja nie moglem dojechaæ.Chcialem ale nie moglem.Mialem pokazy do pó¼na i opci±g do wrocka mi zwial.A kasy na inny dojazd nie mialem.

Powiem ¿e ta wycieczka kosztowalaby mnie 80 zeta w jedn± stronê.
Za rok ju¿ pojadê wlasnym autkiem.
KRZYS
Atmostery w Grod¼cu nie da siê opisaæ! Chwa³a Wies³awowi, Paw³owi i Kasztelanowi Zamku. Po trzykroæ chwa³a. Klimat nieziemski. Srednowieczny po prostu. To naprawde prze¿ycie pobyæ sbie dwa dni na zamku w¶ród tak zacnej kompanii. Do tego mia³em okazje pogalopowac na koby³ce ca³kiem zwawej. Doi tego pycha jedzonko / Leo i Ada - dziêki/ i Ewka z Raciborza w roli przewodnika. Trunki przednie. Pogoda wspania³a. No i bitwa "od ¶rodka". Dziêki
Triss
Witam!!!
przepraszam, ze sie odzywam - bo to nie mój temat. a dziêkujê, ¿e mi w koñcu opisali¶cie, jak by³o na Grod¼cu - wszystkim, od których dosta³am mejle w tej sprawie... zaczynam ¿a³owaæ, ¿e nie dotar³am anger.gif
pozdrawiam:-)
mam nadziejê, ¿e kiedys siê spotkamy na Grod¼cu
RUDA
Legolas :)
Turniej byl swietny. Gdzie mozna znalezc fotki ?
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.