Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: I Ogólnopolskie Warsztaty Treningowe Barbarzyñców 11-12.09
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Lutom
Po raz pierwszy w Polsce bêdzie mia³o miejsce spotkanie dru¿yn wczesno¶redniowiecznych którego celem bêd± treniengi wojów w lasach niedaleko Sierakowa ( Wielkopolska). Przyby³ych podzielimy na odpowiednie grupy i bêdziemy szkoliæ i trenowaæ do walki ró¿nymi rodzajami broni itp. Szkol±cymi bêd± najlepsi walcz±cy w Polsce czyli cz³onkowie Wilczych K³ów i Inowroc³awskich Kruków. Zainteresowane dru¿yny proszê o kontakt.
AmsteL
super! bez sciemy - to walcze nie najlepiej (wed³ug mnie) i chêtnie bym pocwiczy³ u was- ale.... ale nie moge angsad.gif czy podobny trening odbêdzie sie jeszcze kiedy¶? na jakich zasadach ma sie to odbywaæ?
Gere
szczerba.gif Bêdziemy napewno! ale musze w±pierze komus zostawic.... niech pr±cie Freya bêdzie z wami, na wieki wieków..
Lutom
co do tego czy bêdzie to siê jeszcze odbywaæ cyklicznie to zobaczymy mysle, ¿e tak ale to nie jest tylko odemnie zale¿ne.
Je¶li chodzi o zasday to bêdzie podzia³ przyby³ych ( mam miejsce dla 100 chêtnych ) na grupy, ka¿da z tych grup bêdzie trenowaæ ca³y dzieñ w lesie zmieniaj±c tylko nauczaj±cych. Bêd± ró¿ne techniki, szkolenie formacji itp. itd. Ca³± sobota ma byæ zaj.e.bi¶cie fizyczna. Wieczorem jak siê ¶ciemni i nie bêdzie ju¿ si³y na dalsze harce z broni± robimy sobie ucztê i zabawy. A w niedzielê przenosimy siê ju¿ w inne miejsce, rozstawiamy namioty i robimy bitwy, pokazy, bêd± rzemios³± itp.
Imprea naprawdê szykuje siê nieza³a!!!
Bjorn Einarson
O to chodzi³o! smile.gif Ja napewno siê piszê na co¶ takiego smile.gif Doczekaæ siê nie mogê smile.gif
Lutom
miejsca nam siê zape³niaj±, z tymi którzy przys³ali ju¿ swoje zg³oszenia pogadam o szczegó³ach na Wolinie, reszta kontakt mailowo telefoniczny.
Lutom
informujê, ¿e impreza zosta³± przesuniêta na 1-2 pa¼dziernika, bêdzie to ostatnia impreza w sezonie i pewne podsumowianie.

pozdr.
CICHY_
Witaj Lutom
Termin idealny - Rozmawia³em z ch³opakami - s± chêtni poznaæ wasze do¶wiadczenia.
Daj znaæ, czy to bêdzie nadal Sieraków
Pozdrawiam
CICHY
O¶ Z³a - Wroc³aw
Hendomir
Termin pasuje nawet chyba bardzoiej ni¿ wrze¶niowy , ale jaby sie co¶ mia³o zmieniæ to daj znaæ .
Lutom
jak ju¿ pewnie wszyscy wiedz± impreza przê³o¿ona na pierwszy weekend pa¼dzierniak czyli 2-3 X. Co do reszty bez zmian. Bêdzie bardzo rodzinnie.
Lubor
Imformacje dotycz±ce imprezy smile.gif

Noclegi bed± w domkach o¶rodka TKKF ko³o Sierakowa - o¶rodek
znajduje sie na trasie z Kwilcza do Sierakowa - nad Jeziorem
Jaroszewskim. Domki sa 5 osobowe
- przyjazd w pi±tek pod wieczór - autobusy z Poznaia
jad±ce do Sierakowa to o 14:40 z peronu 6 - bilety na o¶rodki
wczasowe -Czy te¿ Sieraków Huta
Uczestnicy musz± posiadaæ NW - z regulaminem zapoznacie sie jak
przyjedziecie - nie bedzie to nic strasznego:)
Osoby nieletnie powinny posiadaæ zgodê od rodziców na udzia³ w
imprezie - Gdyby kto¶ jecha³ autkiem i móg³ zabraæ ze sob± namioty hist. by³o by mi³o
Mam nadzieje ze bedziecie bawiæ sie ¶wietnie no i ¿e pogoda
dopisze - tereny sa ¶wietne - lasy lasy i lasy wiec mozna szalec
do woli !!!
Je¶li macie jakie¶ pytania piszcie eecho@wp.pl
Nat
CYTAT
A w niedzielê przenosimy siê ju¿ w inne miejsce, rozstawiamy namioty i robimy bitwy, pokazy, bêd± rzemios³± itp.

A mo¿na wiedzieæ, w jakie miejsce? Tak siê sk³ada, ¿e bêdê w Poznaniu w niedzielê, przysz³abym popatrzeæ smile.gif (ok. spotkaæ siê z moim mê¿czyzn± przy okazji równie¿ devil.gif heart.gif )
Sretno!
Lubor
W sobote imprezka jest zamknieta i odbywa sie na osrodku TKKF ko³o Sierakowa natomaist niedziela jest przeznaczona Sierakowa - i gor±co zapraszamy Nat!!!I wszystkich innych
Sieraków jest oddalony od Poznania oko³o 70 km w strone Gorzowa.
Zapraszam smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.