Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Olsztyn] - len
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Hever
Witam. Czy wie kto¶ gdzie w Olsztynie s± sklepy z materia³ami. Interesuje mnie len.

Z góry dziêkujê za pomoc king.gif
Hever
Dowiedzia³em, gdzie w Olsztynie jest sklep z materia³ami, ale nie na freha ovation.gif . Wiêc dla wszystkich zainteresowanych podajê.

Wilczyñskiego, dok³adnie Centrum H&B (niski parter)
Agatka
Witam, je¶li chodzi o len w Olsztynie polecam Katel (Plac Konsulatu Polskiego, niedaleko ZUS-u)du¿y wybór, ceny w miarê przystêpne (ok.25-30z³.). Warto zagl±daæ do pasmanterii w Manhattanie (Ip.)ze wzglêdu na promocje (ceny spadaj± do 25z³).Polecam równie¿ hurtowniê na Westerplatte (od jutra na przeciwko Hotelu Warmiñskiego w nowej siedzibie smile.gif )len, du¿y wybór dobrej jako¶ciowo bawe³ny.Je¶li chdzi o we³ny najwiêkszy asortyment posiada hurtownia mieszcz±ca siê za Sanepidem (niestety 100% we³na jest rarytasem).Warto równie¿ zagl±daæ do ma³ych sklepików, czasem mo¿na znale¿æ naprawdê ciekawe rzeczy. Mam nadziejê, ¿e te informacje oka¿± siê pomocne.Pozdrawiam. smile.gif
Sowa
a najlepsza bawe³na jest w Jysku bigsmile2.gif
tania i dobra (7,5 z³ mb)
tylko ma jedna wade-ze wzgledu na to ze to 100% to sie potrafi skurczyc i 8 cm na 1 metrze
nalezy ja prac dwa razy
za pierwszym idzie oko³o 5 cm a za drugim rozne
i farbuje ! face4.gif
o ile wiem jest tam tez len, ale ja lnu niekuppuje wiec nie wiem w jakich cenach szczerba.gif

Sowa
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.