Witam!
Poszukuje numerow telefonow i adresow do hurtowni i garbarni gdzie mozna kupic skore 4-5 mm lub grubsza. Moga byc tez jacys prywatni garbarze/rzemieslnicy. Najlepiej na polnocy Polski (a juz w ogole by bylo pieknie jak by gdzies w okolicach Trojmiasta!)
Z gory dziekuje!
P.S. Tylko nie piszcie o Kaliszu! Wszedzie tylko nie tam!
Poszukaj PFirm, RUGAR w Rumii Janowie.
RUGAR nie robi licówki,tylko dwoinê i to najgrubsz± 2,5mm.
Musisz chyba pojechaæ na wycieczkê do Kempic ko³o S³awna lub do Szemuda.
A gdzie dostanê skóre w trójmie¶cie jak±kolwiek-taka na buty i pochwe na miecz. Kolor czarny/brazowy. Cz³owiek w sklepie szewskim w Oliwie twierdzi iz teraz o taka skóre bardzo ciê¿ko. Gdzie wiêc ja zdobêdê?
Pani w sklepie Rugaru powiedziala mi ze robia licowa skore do 4mm jak i dwoine lakierowana (czyli wyglada jak licowa) i nie lakierowana. Wiec uwazam ze mozna zobaczyc.
mimo ze niema du¿ego wyboru i tak warto warto co jaki¶ czas odwiedzaæ sklep szewski w Oliwie na pêtli tramwajowej. kupi³em tam skore na buty i ko³czan i nie narzekam. grub± skóre (4-5mm) tam ostatnio widzia³em i nawet koles sprzedaje ja w ma³ych kawa³kach
dokladnie tak...
kupilem tam 2dni temu kawal skory twardy jak kamien (okolo 4mm) o wymiarach jakies 80 na 60cm za 150zl, cena za 1kg jest 65zl ale oczywiscie mozna sie targowac
Czy wie ktos gdzie mozna dostac w trojmiescie skore licowana na sakiewki, badz tez dlugie pasy grubej skory na paski ? Sklep szewski w oliwie juz odwiedzilem, nie bylo tam akurat nic specjalnie interesujacego.
Pozdrawiam.
Witam.
mogê za³atwiæ skórê jak± tylko chcecie (licowe, dwoiny-polecam ze wzglêdu na ceny, kolory dowolne)
do grubo¶ci 3mm.
(mam wej¶cia w fabryce skór)
pytania na piv.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.