Witam,
ma kto¶ mo¿e jakie¶ namiary na sklepy z tani± we³n±, tylko takie ¿ebym mailow± drog± móg³ zamówiæ ow± we³enkê
Sprzeda¿ we³ny oferuj± na stronie
MATULS, ale nie mam pojêcia jakiej jest jako¶ci, bo nie zamawia³em.
Ja mam te¿ zapytanie odno¶nie we³ny.Chodzi mi o przêdzê we³nian± - tak zwany "niedoprzêd".Pono w górach kupiæ mo¿na, ale nie mogê jechaæ w ciemno.
Mo¿e kto¶ z was wie , czy moze kto¶ produkuje to códeñko w bli¿szych Poznaniowi rejonach - no po prostu tkaæ nie mam ju¿ za bardzo czym...a popracowa³o by siê.
Pozdrowienia!
Uprzejmie informujê ze we³ne z lekka domieszk± poliamidu(nierozpoznawaln± przez laika), mozna kupic w Tomaszowie Mazowieckim.
Recepta:
-wybrac kolor z katalogu
-zapisac nr katalogpowy
-okreslic potrzebna ilo¶æ
-wyslac zamowienie faxem lub mailem ew. telefonicznie.
Potem dostaje sie fakture pro forma, a po wplacie na konto , w przeciagu 2 dni nadchodzi przesy³ka.
Zamawialem nawet tylko po metrze i dostawalem
Jak sie powie ze jest sie czlonkiem Bractwa, to nawet zafarbuj± na kolor jaki potrzebujecie.
Bardzo sympatyczni ludzie.
kontakt:
Mazovia s.a.
tel/dzial sprzed.: 044 7245906
fax: 044 7242760
e-mail: mazoviasatkaniny@op.pl
Nie zamieszczam tego ogloszenia w celach komercyjnych,nie mam w tym zadnego interesu, a tylko chcê pomoc tym co potrzebuja dostac tani± we³ne.
W katalogu jest 26 kolorów.
ceny od 24 do 32 z³ mb/szer 150 cm
Pozdrawiam
Witam
Wiem ze pewnie ³amiê mnóstwo przepisów ale nie znalaz³am niczego dla siebie. Czy mo¿e kto¶ wie gdzie mo¿na kupiæ tani len w Kaliszu bad¼ w internecie?
Mozna chocby
tu . Moje kiecki /sakiewki etc. pochodza wlasnie z tego zrodelka
. I jest oczywisc pan Krzystof £obos, kotry tez sprzedaje calkiem tani len
Buziaki M.
W internecie masz pana £obosa na przyk³ad. Ma len po 10z³/mb.
http://www.allegro.pl/show_user.php?search=lobosk - tutaj strona u¿ytkownika na allegro.
Pozdrawiam
Wszebor
Edit: jak zaczyna³em pisaæ posta to jeszcze ¿adnej odpowiedzi nie by³o - heh, ¶lamazara ze mnie :P
Dziêki, ale czy nie macie jeszcze czego¶?
CYTAT(Thyrvald)
Tak jak napisa³ Thyrvald.
Po³owa odtwórców w kraju kupuje u £obosa. O czym¶ to chyba ¶wiadczy ?
Brat Gregor ty¿ niczego sobie, zw³aszcza ¿e Prawowierny
.
K³aniam.
Czy ma kto¶ kontakt z Panem £obosem?
bo jego ostatnie posty s± stare
A ¿e jestem marudna to wiem
lobosk@box43.pl
Dziêki wielkie za namiary, i prosze o wybaczenie wszystkich moich chumorów i b³êdów
Len zdoby³am,dzieki za wszelk± pomoc.
U Ró¿yczki nie ma koloru dla mnie, a nie mogê znale¼æ ¿adnej innej stony internetowej zajmuj±cej siê sprzeda¿± we³ny. Proszê o adresy...
A czy nie mo¿esz zaczekaæ jaki¶ czas? Po pewnym czassie bêdzie dostawa i mo¿e dostan± twój kolor. W Ró¿ycce jest najtaniej, wiêc nie szukaj innych sklepów.
Pozdrawiam
www.mazovia.net ;) Fabryka we³ny w Tomaszowie Mazowickim , ktora prowadzi sprzedaz wysylkowa
na adres domowy wysylaja tez katalog z probkami welny .
a wie ktos gdzie mozna dostac recznie tkany len? najlepiej przez internet....
Witam
Na targowisku na tym forum. S± chyba ze 3 tematy o rêcznie tkanym lnie
Pozdrawiam Buster
Czy kto¶ bra³ kiedy¶ len i we³ne od osoby z allegro o nicku AGI_2012
oferta . Jak tak jaka by³a ta we³na za 24 z³??tzw. do¶æ cienka /gruba...nadaj±ca siê na nogawice?? (chodzi mi o kolor marengo-czyli czarna z szarym nalotem albo czarna)...
pozdrawiam
Obrazki mówi± same za siebie - jest to cieniutka we³na, za chiny ludowe nie rozci±gliwa, na nogawice siê nadaje tylko, jak bêdzie je szy³a dobra krawcowa, a i tak nie bêd± dobrze dopasowane. Nogawice z tej we³ny tylko z podszewk± w kluczowych miejscach, bo siê bêd± drzeæ.
Posiadaczka we³ny w niebiesko-szar± jode³kê aukcjê wy¿ej, kupionej rêcznie na jakim¶ turnieju.
gdzie dostaæ len czerwony na przeszywkê ?
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.