Gdzie mozna kupic drut w katowicach lub okolicach drut na kolczuge. Najlepiej 1,6 mm. Niewazne czym pokryty. Prosze o namiary.
Gomez
mo¿e byæ trudno...polecam raczej zakupiæ drut na necie...
Devonus
Có¿...za oknem masz hutê Katowice...jak mniemam najwiêksz± w Polsce...
Wiêc hurtowni stali masz bez liku...choæby w Sosnowcu masz MetalBut, w nim kupujê drut. Znajdziesz tam taki jaki tylko zapragniesz.
Gomez
eeeeee tam ja wole kupiæ na neciq...ale skoro wiesz to po co siê pytasz..??
wbtrzcina
CYTAT(Devonus)
Có¿...za oknem masz hutê Katowice...jak mniemam najwiêksz± w Polsce... Wiêc hurtowni stali masz bez liku...choæby w Sosnowcu masz MetalBut, w nim kupujê drut. Znajdziesz tam taki jaki tylko zapragniesz. :bum:
Witam.
a dok³adniej to gdzie w Sosnowcu??
mieczoklep
Witam
Jest problem z drutem (mo¿e by co¶ siê znalaz³o ale jak jest to cynkowany, stalowy, nierdzewny, pó³-stalowy )
A ja potrzebuje czarny „zwyk³y”
okolice Katowic, moze byc Bielsko-b.
Malkolm
ee tam jest na wybór drut od 1,2mm do 2,5mm w castoramie i zwyk³y drut i ocynk! 15z³ za podejze 40m a 40z³ za 100m.
yoocha
A gdzie w okolicy Katowic, a najlepiej w Tychach mo¿na kupiæ drut fi 1.8? Zbiega³em ca³e miasto i nie znalaz³em
GhaSh
Jak ju¿ pisa³em w innym temacie
CYTAT
jakby ktos chcia³ drut czarny to polecam w Mys³owicach ul.Katowicka 72 firma Dumat. Dostêpny jest tam ka¿dy rozmiar (ocynk podej¿ewam ¿e te¿ maj±, ale nie pyta³em). Ja kupi³em drut czrny 1.8mm za 2.8z³/kg.
P.S. Dane s± z przed roku ale podej¿ewam ¿e zbyt du¿o siê nie zmieni³o.
Je¿eli sprawa drutu dotyczy Bractwa a nie pojedyñczego cz³owieka to najlepiej siê zrzuciæ i kupiæ szpulê drutu w hucie, wyjdzie taniej. Taka szpula ma co¶ ok. 100 albo 150 kg. Wydaje siê du¿o ale jak na uzbrojenie kolcze dla bractwa to nie jest straszna ilo¶æ. A nadwy¿kê zawsze mo¿na sprzedaæ Oczywi¶cie kto¶ by to musia³ zorganizowaæ, zebraæ pieni±dze, wszyscy by musieli daæ .... itd. ale to juz inna sprawa
£ukasz W
Witam! Wie kto¶ mo¿e gdzie w Bielsku-Bia³ej i okolicach mo¿na nabyæ drut stalowy 1,8mm lub 2mm na kolczugê?
milamber
Metalzbty oferuje druty czarny i ocynk... mozesz zajrzec http://metalzbyt.sklep.pl/ lecz ja potrzebuje twardego drutu! wie ktos gdzie mozna taki znalezc? dokladne info mile widziane
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.