Oto i one. Jak pojawi± siê fotki z innych ¼róde³, wybiorê co wypa¶niejsze i wrzuci siê na Kalendarium jako nasz± wizytówkê-reklamówkê. Pozdrawiam
Gwyn
Oj sie kolega nie wyplaci za uzycie zdjec bez zgody autora oj oj bedzie procesik. A powaznie to dobrze ze wrzuciles bo ja nie umiem
Dlaczego zrobiliscie zdjêcie kiedy przygryza³em doln± wargê?! Jak ja wygl±dam...
Lenar ty pozerski geju
Do twojego spanking crew i tak sie nikt nie przylaczy.....
na ca³e szczê¶cie nie ma mnie na fotach, wiêc przechodni tytu³ "megakretyna-na-fotce" mogê z czystym sercem przekazaæ Gwynowi... drugie miejsce Almary i Cedryki...
kuurdwa ch³opy ale jaja - my¶la³êm ¿e pierddddolnezzachwytu... ale jazda... gwyn wygl±da jakby kupê r¿n±³, a cedryki z Pigrzami, jakby schlorzyli sie metanolem ...
pozdrawiam
papa
T
Ze co niby ze nie fotogieniczny jestem, nikt tu sie niczym nie struwal. Sie Tomaszek tak nie ciesz zaraz sie wrzuci twoje zdjecie po retuszu jak ziewasz i nagroda pierwszego foto cos tam gupka powedruje do ciebie
)))))))
Lenar ja chce do spanking brygady mam juz odpowiednie narzedzia
Ps ja nie moge wrzucic zdjecia ale stawiajacy klocka gwyn moze on wie ktore zdjecie chce wrzucic.
co sie tak spinasz?? przecie¿ wiadome jest ¿e to ja jestem mega-foto-g³upkiem, dlatego unikam kamer i rozg³osu... cieszy mnie, ¿e wrteszcie zda¿y³o siê cokolwiek, co umo¿liwia usuniêcie mi siê w cieñ... teraz TY bêdziesz wespó³wzespó³ nadstawia³ ryjo do fotek i bêdzie cacy :D hehehehehehe...
(swojego kretyñskiego bez wzglêdu na porê dnia i nocy wyrazu paszczy z jam± gêbow± na zdjeciach mam ju¿ dosyæ... cieszy mnie ¿e znale¼li siê - niegodni jeszcze co prawda, ale wszystko mo¿na dopracowaæ - na¶ladowcy...
)
papa
Ja sie nie spinam no co ty u mnie jak zawsze sila i spokuj i takie inne.
Nie spinasz siê?To czemu Cedriku tak kolanka Ci sie o siebie ocieraja?
Trzymalem piecio zlotowke kolanami na znak mojej czystosci
A po prawdzie to niedokladnie zapialem paski
CYTAT(Cedric)
Lenar ja chce do spanking brygady mam juz odpowiednie narzedzia
Spoko, mozesz tam byc nawet hetmanem, tylko jakies kobiety trzeba "przyj±c"- nie bedziemy siê przeciez chlostac wzajemnie
He, he ale lato¶ obrodzi³o na czerwono-czarnopasiaste arming-dublety. Nie na darmo Rote Katzper
Leny no nie mow ze ci nasze wspolne zabawy juz zbrzydly, mogles sie obejsc bez kobiet a teraz....?
Wreszcie uda³o sie nam zamie¶cic fotki z Birzg³owa na naszej stronie. Sorrki ¿e tak pó¼no ale wa¿ne jest to i¿ sie one pojawi³y. Dla leniwych link do strony
http://www.toya.net.pl/~rycop/main.html . Milego ogl±dania.
Hehe, troche pozno, ale zawsze...
Niikt nie poinformowal ze my tez mamy zdjecia na stronie...
No wiec odwiedzcie www.rycerze.civ.pl
kiedy bêdzie jesienny Bierzg³ów?
CYTAT(Tomasz Rejf)
kiedy bêdzie jesienny Bierzg³ów?
dorzucê sie do pytania - Pigrza, warchlaku, kiedy bêdzie ??
papa
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.