Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: kto mo¿e...?
> Uzbrojenie na przestrzeni dziejów > Uzbrojenie - ogólnie > Uzbrojenie ochronne - ogólnie
nieczar
mam pytanie kto w Polsce mo¿e zrobiæ dobre groty do w³óczni i dobre niedu¿e czekaniki
i w miare szybko na 24 czerwca najpó¼niej,
tak po 10 sztuk ?

moze to i brzmi absurdalnie ,ale jest pilna potrzeba
wszebor
Witam!!!
Z tymi czekanikami to mogê zrobiæ, ale tylko szlifowane z siekierek (nie napisa³e¶ czy chcesz kute czy szlifowane, wiêc pomy¶la³em, ¿e warto zapytaæ). Przynajmniej by³yby leciutkie bigsmile2.gif. Moje umiejêtno¶ci kucia pewnie pozwoli³y by wykonaæ czekanik, ale nie w takiej ilo¶ci i pewnie niezbyt dobrej jako¶ci niestety, wiêc nie proponujê nawet bigsmile2.gif . Jakby co to wal na maila albo na gadu.
Pozdrawiam!!!
Zygmunt
Mia³ fajnie zrobione ma³e czekany kowal z Ciechanowca Andrzej Klejzerowicz, na moich oczach r±ba³ nimi gro¼dzie, bez ¶ladu na ostrzu. Ma te¿ groty, nie arcydzie³o ale dobre. Na pryw mogê daæ zainteresowanym namiary.
nieczar
bardzo prosze o jego namiary najlepiej telefon

ale na moja komorke nr 602 381 442

mam problemy z netem
WRzewuski
Wys³a³em takie zapytanie do Jarka z dru¿yny od ¶wiêtego, jak dostane odpowied¼ to zapodam szczegó³y lub przedzwonie
wiem ze ³adne czekany robi za 50 a groty za 80 czy jako¶ tak.
KhaToo
Grotami to my tez byliby¶my zainteresowani. Jak by co¶ by³o wiadomo, to chêtnie skorzystam.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.