Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Ostrowiec ¦w] - drut
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Piter
No w³a¶nie... W zasadzie w±tpie aby kto¶ odpowiedzia³ na to pytanie, ale spróbuje. Wie kto¶ gdzie mo¿na kupiæ drut na kolczuge ( i jaki najlepiej ) w mie¶cie, które Ostrowiec ¦w. sie nazywa?? Nie jest to najwieksze miasto, ale wogole sie nie orietuje w lokalizacjach takich sklepów..
Dzieki i pozdrowienia.
TomaszW
W Osrowcu, to ja pojêcia nie mam. Z warszawy jestem i sprowadza³em sobie drut z hurtowni w Radomsku, tanio, porz±dnie i du¿y wybór (blisko chyba nie masz, ja musia³em znajomych mêczyæ, ¿eby mi przy okazji podwiezli smile.gif ). smile.gif polecam
Morduk
Ja natomiast jestem ze Szczecinka i nie mam problemu bo mam 1 km od siebie "CENTROSTAL"... wiêc mam co chcem ale ostatnio cena posz³a 100% w górê... ale w Centrostalu to fahowa obs³uga, DUUUUUUUUUUUUUUUUUUU¯Y wybór i szybko. Zamówienia realizuj± w 2 dni bez prowizji :P
Pozdrawiam
dzika_wenza
Po ile u was drut w Szczecinie? U nas(Rzeszów) 1.6 mm ocyn 6.35z³/kg
G³owañ
A tak przy okazji. Wie kto¶ gdzie kupiæ drut 1,8mm ocynk. we Wroc³awiu (za przyzwoit± cenê oczywi¶cie bigsmile2.gif ) .Tylko nic o metal-zbycie tracker.gif proszê !!!
dzika_wenza
Nie wiem gdzie we wroc³awiu, ale powiem Ci ¿e taniej ni¿ 6 z³ nie kupisz!!! Poszukaj jakiegos sklepu z art. metalowymi, na banek znajdziesz! Tylko poszukaæ...

POZDRAWIAM
Wilo
a w poznaniu wie ktos gdzie kupic
dzika_wenza
Poszukaj jakiego¶ metalzbytu or someting like that, poszukajcie, ludzie jest co¶ takiego jak np. panorama firm!
Morduk
Dzika_Wenzo je¶li ten post by³ do mnie to przepraszam ¿e nie odpisa³em. ja mieszkam w SZCZECINKU, a nie w SZCZECINIE!!! i na dzieñ dzisiejszy drut jest w cenie 5,00 z³ za kg (ocynk od 1,4 po 2,6mm) Pozdrawiam
dzika_wenza
Nie by³ skierowany do Ciebie, tylko do ogó³u. 5z³/kg to dosæ taniu, na pocz±tku maja p³aci³em za 2mm ocynk 6,7z³/kg.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.