Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Spotkanie w Soplicowie -> 23-27.07
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2003
Robert Bagrit
Zapraszam Frehowiczów do zamieszczania komentarzy odno¶nie tej imprezy.
Mam nadziejê, ¿e w nied³ugim czasie równie¿ organizator tej¿e imprezy zamie¶ci tu szersze informacje.

Zapraszam do dyskusji
Tomasz Rajtar
Organizatorem imprezy jest Wolna Kompania Najemna Poznañ. Korzystamy z go¶cinno¶ci Pana Marka Pinkowskiego zarz±dzaj±cego skansenem "Soplicowo" w Cichowie pod Poznaniem. Jak w poprzednich latach bêdzie to kilkudniowe spotkanie obozowe w realiach pocz±tków XV wieku. Za kilka tygodni zaczniemy zapewne rozsy³aæ zaproszenia, wtedy te¿ pojawi± siê ddodatkowe imformacje o imprezie.
Marcus Aurelius Carnifex
A jak jest z noclegiem spac.gif ? Pod namiotami czy w innym miejscu? Jak pod namiotami to czy koniecznie wymagane s± namioty historyczne? Co z jedzeniem swinka.gif - organizator zapewnia czy to co samemu siê zorganizuje? Czy od dworca PKP jest daleko? Pozdrawiam:
Tomasz Rajtar
Nocleg - jak w poprzednich latach, namioty. Z t± ró¿nic± ¿e w tym roku wprowadzamy w ¿ycie to co ju¿ zapowiadali¶my od conajmniej 3 lat - tylko namioty "histeryczne".
¯adnych iglo, namioty turystyczne nie wchodz± ju¿ w grê.

Pozosta³e informacje szczegó³owe bêd± w zaproszeniach. To nie jest impreza otwarta.
Marcus Aurelius Carnifex
To ju¿ wiem na co zbieraæ pieni±¿ki - na namiot blinkie.gif blinkie.gif blinkie.gif .
Smok Migu¶
Szukam pilnie kontaktu z organizatorami Soplicowa.
Halfgar
CYTAT(Smok Migu¶)
Szukam pilnie kontaktu z organizatorami Soplicowa.

http://www.man.poznan.pl/~ritter/

ich strona www mam gg do jednego z nich, ale ostatnio jako¶ zamilk³ i nie daje znaku ¿ycia smile.gif
Tomasz Rajtar
A do którego z nasz masz GG? Bo chyba nie do mnie... icon_wink.gif

Do Tomka odezwa³em siê prywatnie. Musia³ mnie ¶cigaæ tutaj, bo mia³ z³± datê w kompie - zgubi³em przez to jego mail'a poprzedzaj±cego tutejsze poszukiwania.

"Soplicowo" startuje ju¿ w przysz³± ¶rodê.
Proszê ludzi/ekipy, które otrzyma³y zaproszenie o potwierdzanie przyjazdu (lub informacjê, ¿e ich nie bêdzie).
Oczywi¶cie nie dotyczy to osób/ekip, które ju¿ swoje przybycie (i liczebno¶æ!) zg³osi³y.

Strona... no có¿... tak, to jest nasza strona. Ale w³a¶ciwie to zastanawia³em siê czy jej nie zdj±æ. Po prostu nie mam czasu na jej poprawianie i aktualizacjê. A do poprawiania jest wiele, wiêc proszê nie traktowaæ wszystkiego co tam jest jako prawd absolutnych... bigsmile2.gif

To tyle. Mam nadziejê, ¿e w "Soplicowie" bêdziemy siê bawili nie gorzej, ni¿ w poprzednich latach.
Bartko z £om¿yñca
Mam pytanko...
Czy kto¶ jedzie tam z Warszawy i zechcia³by wzi±æ ze sob± tak przemi³± personê jak ja? bigsmile2.gif
Mogê siê zjawiæ wszêdzie pomiêdzy Waw±, a najdalej Swarzêdzem, a nawet zboczyæ z tej trasy gdyby kto¶ jecha³ bokiem...

Oczywi¶cie wszelkie koszty pokryjê...

tel. kontaktowy 692911505
Jakub z Bielska
Ju¿ po Soplicowie !
By³o wspaniale, piêknie, cudnie, ¶liczne i wogóle szczerba.gif
Wielki + dla organizatorów za klimat, poziom strojów, konkurencje (³uczniczy i bojowy na torach wymiataj± icon_wink.gif ) i za miejsce (skansen Soplicowo rz±dzi icon_wink.gif ).

Ja chce tam wróciæ...
bigsmile2.gif

Pozdrawiam
Kuba
Izabela Zebrowska
do³±czam siê :-)
by³o super, podziêkowania dla gospodarzy za atmosferê, zgrabn± organizacjê imprezki i wspania³± ucztê! trzeba powiedziêc ¿e z roku na rok lepiej - nawet a¿ za dobrze, bo uczestnicy sie rozleniwili i zamiast machac ¿elazem jakim¶ siedzieli nad jeziorkiem:-)
pozdrowienia wiec i dla gospodarzy i dla mi³ych go¶ci, z którymi sympatycznie by³o pogawêdziæ,
i do przysz³ego roku w Soplicowie!
Jakub z Bielska
Po prostu nad jeziorkiem czasem mo¿na by³o zobaczyæ ró¿ne widoczki (pozdrowienia dla dziewczyn z Bielska smile.gif ).

bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Bartko z £om¿yñca
Wielkie, serdeczne dziêki! Dali¶cie nam naprawdê du¿o rado¶ci bigsmile2.gif
Ech, to b³ogie lenistwo... jeziorko itp....

Jest taki malutki postulat od czê¶ci uczestników... tongue.gif
¯eby trwa³o od poniedzia³ku za rok bigsmile2.gif
Smok Migu¶
W imieniu Dru¿yny Zaciê¿nej z Ziemi Mazowieckiej, chcia³bym podziêkowaæ organizatorom za wspania³± zabawê, miejsce (jeziorko), towarzystwo i mo¿liwo¶æ pokazania siê z dobrej strony smile.gif. By³o wspaniale. Serdecznie pozdrawiamy wszystkich, którzy bawili siê tam z nami. bigsmile2.gif
Tomasz Rejf
Ja te¿ chcia³bym podziêkowaæ organizatorom za mile spêdzony czas.
Mi³o by³o spotkaæ znjomych i pos³uchaæ ró¿nych dziwnych opowie¶ci smile.gif. Pozdrowienia dla WKNP. Nastêpne zdjêcia juz wkrótce czyli jak je zeskanuje.
Tomasz Rejf
Ta¶ma
Kless
w imieniu dziewczyn z bielska dziekuje jakubowi za pozdrowienia smile.gif

dziekuje organizatorom za mile spedzony czas
CYTAT
i mo¿liwo¶æ pokazania siê z dobrej strony

devil.gif smile.gif devil.gif

pozdrawiam
kless
Jakub z Bielska
Nie ma za co.
Mogê was pozdrowiæ jeszcze raz na treningu bigsmile2.gif

Pozdrawiam devil.gif
Kuba
Jarek Przyby³o
Ech dziewczyny z Bielska ! czy a¿ tak d³ugo trzeba by³o czekaæ z tymi podziêkowaniami dla Kubusia ? anger.gif To taki mi³y go¶æ . Wstyd.
Jakub z Bielska
Eeeeeeee? No my sie tam w Bielsku pozdrawiamy na ka¿dym treningu icon_wink.gif

Pozdrowienia dla Jarka, do zobaczenia w zimie szczerba.gif
Kuba
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.