Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Toruñ - Bydgoszcz] - materia³y
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Czarny
Witam Skoro jest wiele innych miast to dlaczego nie mia³bym zapytaæ o materia³y w Toruniu i Bydgoszczy Jest jeden znany mi sklep w Toruniu w ma³ej uliczce odchodz±cej od rynku z Kopernikiem ( chyba ¦w. Ducha ) Ale wybór we³ny bardzo niewielki Jedynie len udaje siê tam kupiæ Pomó¿cie proszê!
Horhe
Eeeeee wypraszam sobie,dla mnie to ten sklepik z podziemi na ¦w.Ducha,to jest na szczycie top listy. Bra³em od nich sukna bia³e,be¿owe,granatowe,zielone,cdzerwone w ró¿nych odcieniach.Zawsze by³em zadowolony i bardzo szybko nadsy³ano mi próbki do domu smile.gif No ale zale¿y czego Czarny szukasz??
Sorry,ale flausz wydawa³ mi siê zawsze nie teges...sredniowieczny shocked.gif dunno.gif

P.S.Dziêki jeszcze raz za wszelk± pomoc smile.gif
Karolina
Jejku, to kiedy uda³o Ci siê tam to wszystko kupiæ? Ja latam tam co chwila z nadzieja ze wreszcie cos przyjdzie, ale ostatni± ³adn± we³enkê pamietam kilka miesiecy temu w ilo¶ci 2 metry z kawa³kiem icon_sad.gif
Grze¶ko z Osiêcin
Z tandemu, Toruñ Bydgoszcz proponujê zrobiæ tercet z W³oc³awkiem i polecam dobrze zaopatrzony sklep na ulicy M³ynarskiej. Co prawda raczej nie maj± sukna we³nianego, ale za to jest len i bawe³na. Pani mówi³a, ¿e nie ma we³ny, gdy¿ nie ma popytu. Jak zreszt± czytam, podobnie jak w Toruniu.
Karolina
Dziêkujê bardzo. Len i bawe³nê raczej udaje mi siê kupiæ, ale w razie czego dobrze wiedzieæ. Pozdrawiam
Grze¶ko z Osiêcin
Zapomnia³em. Tu s± jeszcze materia³y: http://www.matuls.prv.pl. Pod odno¶nikiem tkaniny.
To jest miasto sto³eczne Bydgoszcz.
Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.