Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Bierzg³owo 7-9.05
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Micha³ /Gwyn/ Czerep
W drugi weekend maja w Bierzg³owie (niedaleko Torunia) odbêdzie siê impreza organizowana przez Thorner Aufgebot. Impreza bêdzie mia³a charakter wojskowy z dodatkowymi atrakcjami- jakie¶ warsztaty szermiercze, musztry itp itd. Datowanie- druga po³owa piêtnastego. Impreza na zaproszenia, chyba jeszcze mo¿liwe do uzyskania u Pigrzy za wys³aniem zdjêæ w strojach i w bikini. Poproszono mnie o zamieszczenie informacji, ¿e PKS z Torunia na Zamek Bierzg³owski odje¿d¿a w godzinach 6:20 8:00 14:30 15:35. Oddajê g³os organizatorowi. Pozdrawiam
Gwyn
Pigrza
Jak macie jakies pytanka to podaje telefon 607036461 albo gg4425732
Zbigniew Tomicki
No i po Bierzglowie.
Bylo swietnie, klimat super, zarcie (Pigrza, przyznaj sie, mama ci to wszystko gotowala) i warunki super, no i cala reszta tez (chociaz myslalem ze bedzie jakis ALC pijacy.gif , tak jak w zeszlym roku).
Niestety, duzo ludzi nie przyjechalo, szkoda icon_sad.gif .
Chodzenie z kijasem tez fajne, chociaz wole "to robic" z Gwynem nadzur.gif , no i przy okazji sabotowac mad.gif .
Na nastepna imprezke niech chlopaki z Torunia zamowia lepsza pogode icon_cool.gif.

BYLO EXTRA!!!!
TAK TRZYMAC.
Tomasz Rajtar
Dziêkujê za ¶wietn± zabawê w imieniu w³asnym i Asi! smile.gif
Dla nas to by³o bardzo mi³e rozpoczêcie sezonu.
Szkoda tylko faktycznie, ¿e na mszê za pogodê nie dali¶cie... cool.gif

Wiem ju¿ równie¿, dlaczego pawê¿nicy mieli podwójny ¿o³d.
Ale nie poddam siê. smile.gif

Tylko dlaczego nie by³o ¿adnego, z pozosta³ych 9-ciu obiecanych pawê¿ników?? dunno.gif
Do roboty lenie! nadzur.gif
-
Cedric
Dorzucam swoje podziekowania, dla Pigrzy bo bidny zapigrzal i jakos nie mial czasu na zabawe, dla wszystkich chlopakow z Torunia (wspolczucie ze musieliscie caly domek sprzatac), dla chlopakow z Wrocka ze w koncu wyjasnili swoje racje bez nerw i udalo sie dojsc do porozumienia.

Ale najwieksze podziekowania naleza sie Imperatorowi za to ze nas tak milo po polu przeciagnal respekt.gif .

A i jeszcze dla Gwyna ze nas po niemiecku obrazal nadzur.gif
Bryan (Mettivs Naevivs Corax)
No ja nie moglem byc, bo jeszcze nie jestem obszyty... Ale przyjade na Brody, jako paweznik albo halabardnik, wedle uznania dowodcy:)
Stefan Mi¶kiewicz
Ja te¿ bardzo chcia³em podziêkowaæ w moim imieniu. Pierwszy raz by³em na tak fajnej imprezie.
Maszerowanie super ( tylko tak z³o¶liwa pogoda)
Jedzonko te¿ niczego sobie. Zakwaterowanie jeszcze leprze.

Wreszcie jest grupa dla której naprawdê trzeba siê staraæ ( w £odzi takowej nie ma icon_sad.gif )

Zdjêcia mam nadzieje w przeci±gu tygodnia bêd± na naszej stronie

Ojoj jeszcze du¿o roboty do zrobienia na nastêpne spotkanie smile.gif
Pawel ChmurnoOki
I ja wtrace swoje podziekowania:)
Bylo milo,fajna imprezka,osobiscie jestem zadowolony i juz sie szykuje do nastepnej:D
Pozdrawiam
Chmurek
Pawel ChmurnoOki
Jako ze na Bierzglowie widzialem troche ludzi z aparatami cyfrowymi pytanko za 100 punktow -czy mozna juz zobaczyc gdzies w sieci jakies zdjecia?

p.s
Gdyby byly gdzies pochowane i nieoficjalne,to bardzo bym prosil o jakies namiary na chmurnooki@go2.pl -GG mi ostatnio bardzo slabo dziala

Pawel
Igor Weso³owski
Witam
Chcia³bym podziêkowaæ Toruniakom za fajn± impreze w swoim i Kasi imieniu. Mam nadzieje ¿e jeszcze w tym sezonie pomaszerujemy. bigsmile2.gif pozdrawiam Igor
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.