Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Trójmiasto] - runo owcze
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Dacron
Witam, czy wie ktos gdzie mozna kupic runo owcze w okolicach trojmiasta ?? Najlepsza by byla jakas hurtownia, zeby bylo tanio; a moze ma ktos troche do odsprzedania ??
Pozdrawiam.
Ksiezniczka
W Gdañsku, we wrzeszczu, na rynku by³a gremplarnia (taki zak³ad, do którego hodowcy przywozili runo by je zozszarpaæ - cze¶æ procesu produkcji we³ny) ale j± zamkneli :-(. I teraz nie wiem co robiæ.
60 ludzi odwiedzilo ten topic i nikt nie wie gdzie runo kupiæ? Smutne. Czy nikt nie robi³ wypychanej przeszywanicy? Help runo needed! ! !
Horhe
My¶lê,¿e móg³bym co¶ wyszperaæ u znajomego,bo strzy¿e baranki na kurtki.
Ile tego Wam trzeba????
Tomasz Rejf
Przy³±czam siê do pytania. Najchêtniej kupie we³ne grêplowan± i pran±.
Marcvs Rebivs Cacaivs Asellio
CYTAT
gdzie mozna kupic runo owcze

przeciez to bardzo prosta sprawa, zarowno w gdansku jak i w gdyni na roznych targowiskach stoja gorale z kapciami i baranicami. Idziesz i zamawiasz runo owcze -koszt od 10 do 20 z³ za kg .. w zaleznosci na jakiego zdzierce trafisz smile.gif

CYTAT
Najchêtniej kupie we³ne grêplowan± i pran±

a takiej to watpie zebys dostal gdziekolwiek w trojmiescie .... przemaglowalem ten rynek pod tym katem bo sam szukam takiej welny .. po prostu nie da rady
musisz kupic runo owcze i sam prac, grêplowac i czesac ...

pozdrawki
watcher
S³awomir z Che³ma
Tak siê sk³ada,¿e mogê za³atwiæ runo owcze,niestety nie grêplowane i nie prane (ale do wypychania przeszywek to nie musi byc grêplowane).
Cena to 7z³ za kilo,na razie mam 15 kg na potrzeby naszego bractwa,ale jakby kto¶ by³ zainteresowany to mogê za³atwiæ wiêcej.
Do wypchania przeszywki 5 kg wystarczy zupe³nie!!!
S³awomir z Che³ma
Nic nie szkodzi,my¶lê,¿e zapotrzebowanie na runo powinno rosn±æ,poniewa¿ powinni¶my koñczyæ z wypychaniem przeszywek czymkolwiek!!!
Tak¿e ¶igac Ciê drogi Piotrze napewno nie bêdê smile.gif
Kokosz79
Witam
Ja jestem chetny na kupno runa.
Czekam na oferty.
Mleko
Witam,

Poszukuje runa owczego w trójmie¶cie smile.gif
starda
CYTAT(Mleko @ 16:02 16.04.2012) *
Witam,

Poszukuje runa owczego w trójmie¶cie smile.gif

Mogê zaoferowaæ runo owcze ze strzy¿y .
Mieszkam niestety na podkarpaciu.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.