Widzê, ¿e nowy dzia³ powsta³, wiêc trzeba to wykorzystaæ
Mo¿e kto¶ na tym forum jest z Tarnowa i wie to czego ja nie wiem, a mianowicie gdzie w okolicy mo¿na dostaæ NIEOCYNKOWANY drut na kolczugi (najchêtniej 1.8, ale moze byc 1.6 albo i 2mm)?? Z ocynkiem ¿adnych problemów w najró¿niejszych ¶rednicach, a czarnego niet... I jak tu byæ ultrasem? :P
czy w Tarnowie jest ot nie wiem, ale w Rzeszowie na bank dostaniesz taki drucik, powodzenia
Bylbym bardzo wdzieczny za namiary na zaklady w ktorych mozna by taki drut zakupic oczywiscie w okolicach Tarnowa lub Rzeszowa.
Odwied¼ ulicê Przemys³ow± w Rzeszowie - klika punktów, gdzie mo¿na kupiæ drut, blachy i inne po¿yteczne prefabrykaty...
Witam.
A cos blizej Tarnowa ?
Pozdrawiam
Metalmarket - Rzeszów , ul. Przemys³owa
Jak w temacie. Gdzie na Podkarpaciu mo¿na kupiæ drut stalowy nieocynkowany gr. 2mm? Pyta³em ju¿ w kilkunastu sklepach i kilku hurtowniach i nie ma. Z góry dziêkujê za udzielone odpowiedzi.
Chcia³em jeszcze dodaæ, ¿e mo¿e to byæ drut czarny. Pomocy.
Witam!
Sam chcia³bym to wiedzieæ nied³ugo mam zamiar zrobiæ sobie kolczugê, my¶lê jednak ¿e gdyby tak popytaæ w hurtowniach, ale tak bardziej po przyjacielsku to mo¿e pracownicy by za³atwili np. "na lewo".
Popytaæ w Centrostalu w Rzeszowie, oraz w Buguchwale w okolicy Zapelu jest taka ma³a hurtownia gdzie to mo¿e byæ (przed przejazdem kolejowym w prawo z tego co pamiêtam).
Hejo!
Dawniej kupowa³em w Metalzbycie w Rzeszowie. Taka wielka metalowa hurtownia na ulicy Przemys³owej.
Pozdrowionka
Metalzbyt jest najlepszym punktem sklepem tego typu w Rzeszowie. Masz tam bardzo du¿y wybór.
Drut na kolczuge mo¿na te¿ kupiæ w sklepach oferuj±cych akcesoria spawalnicze, oferuj± wi±zki kilkunasto kilogramowe drutu do MIGomatu (2.0, 1.8, 1.6, 1.4 itp)
Hejo!
Dodam tylko ¿e jak kto¶ chce kupiæ drut stalowy nieocynkowany to nale¿y pytaæ drut nie¿a¿ony. Ma on dobr± twardo¶æ w odró¿nieniu od zwykle oferowanego go³ego drutu ¿a¿onego który jest zbyt miêkki.
Pozdrowionka
Jak kogo¶ to interesuje to w Dêbicy na ul. Transportowców jest hurtownia Destal.
Mo¿na tam znale¼æ blachy i inne elementy niekiedy bardzo potrzebne
, ale drut jest tylko 2mm ocynk
www.destal.com.pl
Witam.
Ja te¿ mia³em kiedy¶ problem ze znalezieniem drutu nieocynkowanego, tym bardziej, ¿e pochodzê z o wiele mniejszej miejscowo¶ci ni¿ Rzeszów, czy Tarnów. Ale okaza³o siê, ¿e w sklepie z artyku³ami ¿elaznymi bez problemu mo¿na zamówic drut nieocynkowany. Co prawda ciut dro¿ej ni¿ np. w hurtowni, ale mo¿na. Najlepiej pogadac ze sprzedawc± lub w³a¶cicielem takiego sklepu.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.