Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Podkarpacie] Drut stalowy
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
LuCK
Widzê, ¿e nowy dzia³ powsta³, wiêc trzeba to wykorzystaæ smile.gif
Mo¿e kto¶ na tym forum jest z Tarnowa i wie to czego ja nie wiem, a mianowicie gdzie w okolicy mo¿na dostaæ NIEOCYNKOWANY drut na kolczugi (najchêtniej 1.8, ale moze byc 1.6 albo i 2mm)?? Z ocynkiem ¿adnych problemów w najró¿niejszych ¶rednicach, a czarnego niet... I jak tu byæ ultrasem? :P
dzika_wenza
czy w Tarnowie jest ot nie wiem, ale w Rzeszowie na bank dostaniesz taki drucik, powodzenia
niemir
Bylbym bardzo wdzieczny za namiary na zaklady w ktorych mozna by taki drut zakupic oczywiscie w okolicach Tarnowa lub Rzeszowa. smile.gif
Hyginus
Odwied¼ ulicê Przemys³ow± w Rzeszowie - klika punktów, gdzie mo¿na kupiæ drut, blachy i inne po¿yteczne prefabrykaty...
Bilhoff
Witam.
A cos blizej Tarnowa ?
Pozdrawiam
Micha³ Bogaczewicz
Metalmarket - Rzeszów , ul. Przemys³owa
Eryk Siwobrody
Jak w temacie. Gdzie na Podkarpaciu mo¿na kupiæ drut stalowy nieocynkowany gr. 2mm? Pyta³em ju¿ w kilkunastu sklepach i kilku hurtowniach i nie ma. Z góry dziêkujê za udzielone odpowiedzi.
Eryk Siwobrody
Chcia³em jeszcze dodaæ, ¿e mo¿e to byæ drut czarny. Pomocy. dunno.gif
Derfel
Witam!
Sam chcia³bym to wiedzieæ nied³ugo mam zamiar zrobiæ sobie kolczugê, my¶lê jednak ¿e gdyby tak popytaæ w hurtowniach, ale tak bardziej po przyjacielsku to mo¿e pracownicy by za³atwili np. "na lewo".
Grzyp
Popytaæ w Centrostalu w Rzeszowie, oraz w Buguchwale w okolicy Zapelu jest taka ma³a hurtownia gdzie to mo¿e byæ (przed przejazdem kolejowym w prawo z tego co pamiêtam).
Langus
Hejo!

Dawniej kupowa³em w Metalzbycie w Rzeszowie. Taka wielka metalowa hurtownia na ulicy Przemys³owej.

Pozdrowionka
Macius Iuventius Celer
Metalzbyt jest najlepszym punktem sklepem tego typu w Rzeszowie. Masz tam bardzo du¿y wybór.
Pit
Drut na kolczuge mo¿na te¿ kupiæ w sklepach oferuj±cych akcesoria spawalnicze, oferuj± wi±zki kilkunasto kilogramowe drutu do MIGomatu (2.0, 1.8, 1.6, 1.4 itp)
Langus
Hejo!

Dodam tylko ¿e jak kto¶ chce kupiæ drut stalowy nieocynkowany to nale¿y pytaæ drut nie¿a¿ony. Ma on dobr± twardo¶æ w odró¿nieniu od zwykle oferowanego go³ego drutu ¿a¿onego który jest zbyt miêkki.

Pozdrowionka
sirszredzio
Jak kogo¶ to interesuje to w Dêbicy na ul. Transportowców jest hurtownia Destal.
Mo¿na tam znale¼æ blachy i inne elementy niekiedy bardzo potrzebne bigsmile2.gif, ale drut jest tylko 2mm ocynk icon_sad.gif
www.destal.com.pl

Eryk Siwobrody
Witam.

Ja te¿ mia³em kiedy¶ problem ze znalezieniem drutu nieocynkowanego, tym bardziej, ¿e pochodzê z o wiele mniejszej miejscowo¶ci ni¿ Rzeszów, czy Tarnów. Ale okaza³o siê, ¿e w sklepie z artyku³ami ¿elaznymi bez problemu mo¿na zamówic drut nieocynkowany. Co prawda ciut dro¿ej ni¿ np. w hurtowni, ale mo¿na. Najlepiej pogadac ze sprzedawc± lub w³a¶cicielem takiego sklepu.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.