Witam
Mam pytanie za 100 punktow -czy ktos z was,ma moze dojscie /lub slyszal o takowym/ do nitow mosieznych?Bo u siebie mam bardzo duzy klopot z ich dostaniem,a potrzebowalbym ich,najlepiej w wiekszej ilosci.Wszelkie informacje prosilbym kierowac na chmurnooki@go2.pl -z gory dziekuje
Pozdrawiam
-Pawel
Jako,¿e powsta³ taki temat to i ja poproszê o tak± informacjê, ale lepiej umie¶ciæ ja tu na forum.
Pozdrawiam
Poszukaj w sklepach z metalami kolorowymi, tam gdzie sprzedaj± blachy, p³askowniki i inne takie. W Krakowie nity mosiê¿ne mo¿na dostac w con. 5 sklepach, wiêc s±dzê ¿e w Koszalinie czy te¿ jaki¶ sklep siê znajdzie.
"Krakowie nity mosiê¿ne mo¿na dostac w con. 5 sklepach, wiêc s±dzê ¿e w Koszalinie czy te¿ jaki¶ sklep siê znajdzie."
owszem,sklepow takich pare mamy,obszedlem wszystkie /chyba/ i niemaja nigdzie nitow mosieznych...:(
Czy posiadasz moze jakies konkretne namiary na te sklepy w krakowie? /moze udalo by mi sie kogos tam wyslac w tej sprawie/
-Pawel
Dla wszelkich zainteresowanych namiary na dwa najlepsze sklepy:
KBH Akord Metale Kolorowe sp. z o.o. Kraków ul.Tatarska 5 tel. (012) 422 96 25
Metal Sklepy - Hurt Detal Kraków ul. Bo¿ego Cia³a 10 tel. (012) 430 65 11
www.metal.krakow.pl
jesliby kogos interesowalo to w bialymstoku METALZBYT na ul. Elewatorskiej i coj akis czas mozna "trafic" w METALIKU na ul.antoniukowskiej przy cerkwi
Witam
Mam nity mosiê¿ne 3 na 6 mm, srednica ³epka 6.0-6.3 mm
Moja walcz±ca po³owa wspomina³a ¿e znalaz³a co¶ takiego pod tym adresem
Asmet "¦ruby,odlewy,stopy"
Regu³y (pod Warszaw±)
Al Jerozolimskie 280
tel. (22) 723 63 26
Jak nie maj± w asortymencie sta³ym, to zrobi± prawie wszystko na zamówienie.
Mój Ukochany siedzia³ tam 3 godziny i wyniós³ tonê tego ¿elastwa.
Ponoæ jest to najlepiej zaopatrzony sklep tego typu w Polsce. Ale radzê najpierw zadzwoniæ szczególnie je¶li jest siê spoza Wawy i nie bywa siê tu za czêsto.
Ró¿yczka
Nity miedziane, niestety nie mosiê¿ne, znalaz³em w Katowicach na przeciwko poczty g³ównej -s± dwie blisko siebie, chodzi mi o t± niedaleko ronda i spodka. Sklep nazywa siê 1001 drobiazgów.
Nity sprzedawane s± w woreczkach, cena za jeden taki to 4,5z³. Ich ilo¶æ w owych woreczkach zale¿y od wagi wiêc i parametrów nitów. Ja narazie kupowa³em malutkie i by³o ich oko³o 20 sztuk mniej wiêcej. Drogo maj±, ale có¿...
Je¶li komu¶ potrzeba kilku sztuk, da siê to zap³aciæ, ale napewno nie op³aci siê, je¶li kto¶ zechce ozdobiæ takimi np: p³aty.
Witam!
Potrzebuje kilku kg niestandardowych nitow mosieznych-nozka 2x5mm srednica lebka(grzybkowaty najlepiej) 5-5,5mm.
Niestety znalazlem tylko takie z lebkiem 3,5 co jest za malo.Kto¶ z was zna moze firme,ktora takie cos ma ew moze zrobic na zamowienie?
Czy kto¶ wie gdzie dostane nity mosiê¿ne w Gdañsku ?
Cze¶æ,
ostatnio nity mosiê¿ne widzia³em na Allegro, jeszcze pewnie s±
Pozdrawiam, Tasi
na allegro sa drogie.
ja tu niedaleko siebie mam sklep z takimi metalowymi rzeczami i z tego co pamietam tydzien temu jak po drut bylem to nity takie by³y.
W poniedzilek znow skocze po drut i sie upewnie czy i po ile sa
moze komus sie przyda
Jakub Sk³adowski sprzedaje nity, srednica ³ebka oko³o 1cm, ¶rednica trzpienia oko³o 3mm, robione metoda wosku traconego, czy jak to sie tam zowie ;) zdjecia w zalaczniku. mail do niego jakubek1384@o2.pl. na wizytowce mam rowniez adres i telefon, ale nie wiem czy mozna rozdawac ;) mozna sie z nim kontaktowac tez przez lorifactora. widzialam te nity w nitowanych podeszwach i podobno dobrze sie sprawuja. sama jeszcze zdac relacji nie moge, bo moje dopiero w produkcji.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.