Witam wszystkich i wyja¶niam pokrótce o co chodzi. To forum ma byæ, w za³o¿eniu, g³ównie tablic± og³oszeñ. Ponadto wyl±duj± tu tematy typu 'komendy' itp, wewnêtrzne kalendarium, znaki, oficerowie (jak ju¿ siê pojawi±), podzia³ obowi±zków, jednym s³owem administracja, ograniczona do minimum. Pozdrawiam
Gwyn
W koncu sie maly fuchy doczekales szara rada frehy teraz to juz wszedzie jestes szara eminencja zaraz Ala z fuchy wygryziesz, pamietaj u nas jestes zlym kanclerzem
Pozdrawiam
fakt... kurna po prostu "Gwyn - szara eminencja" ... jak nic trza bedzie na niego mówiæ kardyna³ Richelieu, albo jako¶ tak podobnie...
kurna ten tego ten - mam propozycjê: moze za³o¿yæ TU temat typu; "najwiêksze mroki drugiej po³ówki", czyli rzecz o tym czego NIE robiæ/stosowaæ w Rocie?? (w kwestii ubioru I uzbrojenia??) tak tylko pytam - chce uszczegó³awiaæ, bo taki temat z forum ogólnego (dot. ca³ego XV wieku) jest chyba za rozleg³y... ale ja tylko pytam...
chai³
Jak bedziemy mroku szukac, to sie okaze, ze z roty nikt nie wyjdze
ej ja siê tak nie bawie ja mia³em byæ tym od knucia Gwyn ty szaraku ty
Witam wszystkich na forum
Przemyslaw Czuba
No ja te¿ chcia³abym sie przywitaæ jako taka malutka zagubiona sierotka....
......::::::WITAM WSZYSTKICH:::::::::.......
pozdrawiam
Witam wszystkich , Bardzo sie ciesze ¿e moge do³o¿yæ moje skromne 5groszy....
Witam wszystkich. Radziowi w koñcu uda³o siê mnie zagoniæ na forum roty .Pozdrawiam
Witam wszystkich, mam nadziejê ¿e realnie a nie tylko wirtualnie uda mi siê do³±czyæ do Roty na zimowym popisie.
Pozdrawiam
Witam serdecznie!
Wprawdzie nie jestem tu nowa i mam za sob± parê wyjazdów z Rot±, ale jak dot±d nie pisa³am na Freha
Po ostatnim Grod¼cu jednak stwierdzi³am, ¿e czas naprawiæ to niedopatrzenie
Tyle odno¶nie formalno¶ci.
Pozdrawiam!
A.
Witam!
W koñcu siê odwa¿y³am...
Mam nadziejê, ¿e uda siê zacz±æ dzia³aæ razem ju¿ w lipcu
Pozdrawiam serdecznie
Ba¶ka
Witamy serdecznie
By³a¶ ju¿ na ¦wiecinie, prawda?
Pozdr
WR
CYTAT(Wojciech Radzki @ 10:49 23.04.2010)
By³a¶ ju¿ na ¦wiecinie, prawda?
Tak. Czynnik decyduj±cy ;)
Witam wszystkich!
Po dwóch ¦wiecinach zaci±gn±³em siê razem z ma³¿onk± i mam nadziejê zdzia³aæ co¶ ciekawego.
Rafa³
Witaj
To ja równie¿ znajdê w sobie pok³ady odwagi i siê przywitam.
Mia³am pojechaæ do Grod¼ca - skomplikowa³a siê sprawa transportu, w czasie ¦wiecina bêdê siedzieæ w samolocie, tak wiêc dopiero poznam siê z Wami na Czersku :]
Pozdrawiam,
Marta
Witaj w RPK,
Szkoda, ¿e nie bêdziesz na ¦wiecinie,ale co siê odwlecze ...
Pozdrawiam
Tomek
Ave.
Jestem Tomasz z Barczewa, (aktualnie mieszkam w Warszawie), jestem nowym rekrutem Roty.
Zd±¿y³em siê ju¿ zapoznaæ z czê¶ci± Roty, resztê mam nadziejê poznaæ na ¦wiecinie.
Hejka ludziska!!!
Obwieszczam wszystkim wszem i wobec, ¿e zebra³em siê w sobie po ostatniej imprezie, i z³o¿y³em wniosek potwierdzony notarialnie ;) o przynale¿no¶æ do RPK (Rekonstrukorzy Przeciw Kaszy). Mam nadziejê ¿e niektórzy siê z tego uciesz±, a tych którzy siê nie uciesz± zapewne upijê na nastêpnej imprezie :D
A tak serio, bardzo siê ciesze ¿e wkraczam w struktury RPK
Pozdrowionka
Chaos
I o to chodzi i o to chodzi No to mamy Chaos(a) w Rocie ;)
Dobrze rozumiem, ¿e je¶li siê nie ucieszê to zostanê upity...
oj szkoda, ¿e wst±pi³e¶... niefajnie uuu :P
Hej,
CYTAT(Borg @ 22:37 10.08.2011)
Dobrze rozumiem, ¿e je¶li siê nie ucieszê to zostanê upity...
No ja bym siê tak nie(nie) cieszy³, bo najpierw upijê a potem...hmmm
Pzdr
Chaos
A potem Borg bêdzie zaskoczony ilo¶ci± skwarków jak± pomie¶ci³... Ale skoro Chaos wkrad³ siê w nasze szeregi... to ja te¿ siê nie cieszê ;)
Witam.
Nazywam siê Darek, mieli¶my przyjemno¶æ spotkaæ siê na kilka razy Grod¼cu. Cieszê siê , ¿e mogê wst±piæ do najlepszej grupy w Polsce ;) Liczê na wyrozumia³o¶æ
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.