Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Taniec] - Tañce XV-wieczne - Anna ¯uk
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Muzyka dawna, tañce i pie¶ni
Robert Bagrit
Zapraszam do dyskusji na temat artyku³u Ani ¯uk Tañce XV-wieczne

Pozdrawiam
Anna Wojciechowska
No, nie wierzê, ¿e nikt jeszcze nie skomentowa³ shocked.gif

Ja osobi¶cie uwa¿am, ¿e Ania zrobi³a kawa³ dobrej roboty. tracker.gif
Co oprawda artyku³ jest bardzo d³ugi, ale pe³en wiadomo¶ci bardzo istotnych dla tañcz±cych. Szczególnie tych, którzy traktuj± taniec trochê powa¿niej.
Warto przebrn±æ przez niego by lepiej tañczyæ, lepiej wygl±daæ, lepiej sie zachowywaæ, lepiej... Zobaczycie, ¿e troszke inaczej zaczniecie patrzeæ na to co robicie bigsmile2.gif

pozdrawiam,
Anna Wojciechowska
Arek
Dol±cze siê bo Bagrit gotów pomy¶leæ, i¿ artykulik Ani by³ nie wypa³em.
Nic bardziej mylnego. Osobi¶cie ju¿ Ani gratulowalem, ale zrobiê to jeszcze raz.

¦wietny artuku³, kawa³ dobrej roboty. Tylko tak dalej Aniu smile.gif
Ania ¯uk
Dziêki, ale to NIEMO¯LIWE, ¿eby kto¶ przeczyta³ CA£Y artyku³ bigsmile2.gif Nie zasn±³e¶ w po³owie?
Solo
Dobry!!

A co, to a¿ takie dziwne, ¿e nie do¶æ, ¿e staramy siê tañczyæ, to jeszcze czytaæ umiemy?? Artyku³ bardzo przyjemny, o niektóre szczegó³y pomêczê Ciê jeszcze osobi¶cie, a jak na razie uwa¿am, ¿e powinna¶ zrobiæ ma³± tablicê z zasdadami Mistrzów i nosiæ na ka¿dy trening, tak, ¿eby¶my wci±¿ mieli je przed oczami.
Dziêkujê za dobr± robotê.

Solo
Józefina
Chcia³abym siê zapytaæ czy kto¶ z Was móg³by mi przys³aæ ten aryyku³ skoro jest taki opszerny w informacje o tacach. Z góry dziekujê. icon_wink.gif
Ma³
JESZCZE!! ¯ukowa JESZCZE!!!!

ten artyku³ wcale nie jest nudny dla osób które tañcz± i chc± tañczyæ coraz lepiej,naprawdê, gratuluje
a¿ mi przykro, ¿e dopiero teraz przeczyta³am ten artyku³ icon_sad.gif i choc siedem stron na pocz±tku mnie przerazi³o, to przeczyta³amgo z zapartym tchem

a najciekawsze jest to, ¿e twój artyku³ zainspirowa³ mnie do kilku rzeczy i pchaj± mi sie ciekawe pomys³y do g³owy bigsmile2.gif dr¿yjcie na kolejnych treningach, mo¿e tych pó¼niejszo letnich ale jednak, a pomys³y s± i¶cie szatañskie devil.gif zobaczymy kiedy mi siê je uda zrealizowaæ:D

i naprawdê dopraszam sie o jeszcze trochê info, bo ten artyku³ jest co prawda siedmiostronicowym ale jednak tylko zarysowaniem problematyki tañców XV w. szczerba.gif ma³o mi i chcê wiêcej, jak mi pomo¿esz i powiesz gdzie to sama poszukam te¿ crazy.gif

a do Joanny o ile jeszcze ja to interesuje to wystarczy kliknaæ na niebieski tytu³ artyku³u w po¶cie Bagrita zaczynaj±cym ten temat

Ania, jeszcze raz gratulujê szacuneczek respekcik, chylê czo³a i czekam na dalsze artyku³y

Ma³
Monika_b_k
Przy³±czê siê do gratulacji. Artyku³ jest niez³y. Mam nadziejê, ¿e autorka nie zakoñczy na nim pisanie o tañcach. Mo¿e co¶ znajdzie o tañczach z XIV w. Sczerze zachêcam, choæ wiem ¿e to du¿o trudniejszy temat. Przy³±cze siê te¿ do propozycji aby ten artyku³ rozbudowaæ, by³oby naprawdê warto.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.