Witajcie
Czy macie namiary na kogo¶, kto robi takie zapiêcia ( lub podobne ), niekoniecznie w srebrze, br±z te¿ mile widziany.
Z góry dziêkujê
Sigurd,
Chyba najlepszym wyj¶ciem bêdzie jednak Grzegorz Pilarczyk
Nic innego mi do g³owy nie przychodzi - srebro, mosi±dz co i jak chcesz - w³a¶nie wracam od niego ze sklepu i ma podobne zapiêcia - samemu mi ¶linka na nie cieknie, ale najpierw ³añcuch i wilki do m³ota Thora trza skompletowaæ
Argail, a ceny mo¿e widzia³e¶ ? Wracaj do sklepu i sprawd¼, je¶li mo¿esz :-) bêdê wdziêczny.
Jarek Strobin ma i br±zowe i srebrne - cena br±zowych 60 PLN (w tamtym roku)
adres do niego ju¿ gdzie¶ tutaj podawa³em
Niemir
My¶lê, ¿e najpro¶ciej bêdzie jak poszukasz czego Ci potrzeba na medieval market, odejmiesz 20% ceny i to bêdzie Twoje
Nie jestem pewien czy nowe wyroby Grzegorza s± na tej stronie ale z tego co pamiêtam jest spora przewaga jego wyrobów
Jak nie bedzie tego czego szukasz daj znaæ podskoczê z cyfrakiem do sklepu i pode¶lê Ci fotki
Nie ma tych zapiêæ na MM. Proszê wiec Argailu o ceny u Grze¶ka, a ciebie Niemirku o adres Strobina.
Ok, w Poniedzia³ek podlecê do niego
A adres Strobina wystaw proszê Piotrze na Forum - z tego co wiem Grzegorz Pilarczyk do najtañszych nie nale¿y, ale z racji na swoj± popularno¶æ i dobr± robotê ma prawo dyktowaæ ceny, mo¿e znajdzie siê kto¶ równie dobry w sztuce z³otniczej ale tañszy...
Witam
Grzesiu nie ma tych zapiec w ofercie, to jest dziela Jarka Strobina, kontakt juz Ci Sigi przekazuje.
pozdrawiam
Hari
Sigurdzie je¶li nadal interesuj± Cie te zapiêcia to zobacz na:
http://www.matuls.prv.pl/
W dodatkach jest co¶ takiego.
Bardzo ci dziêkujê Imd ! Ceny przystêpne.
Tylko uprzedzam, ¿e ja tego go¶cia nie "testowa³am"...
Tak¿e prosi³bym o podanie namiarów na Jarka Strobina
Z góry dziêkuje
Jarope³k
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.