Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Memento.
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo
Rafa³ Pr±dzyñski
Zmar³ - po walce z chorob± -JAN BISOK. Je¶li ktokolwiek mia³ co¶ wspólnego z ³ucznictwem w Polsce, rozumie moje wyt³uszczenie tego Imienia i Nazwiska. Legenda i Historia ju¿ za ¿ycia. Nie potrafiê znale¼æ kogokolwiek,kto by mia³ d³u¿szy i wa¿niejszy wk³ad w restytucje tego sportu (a w³a¶ciwie kilku odmian sportu) w naszej Ojczy¼nie. Jestem dumny ¿e mog³em siê staæ maleñkim trybikiem w tej historii 20 lat temu. Jestem dumny ¿e Pan Jan zalicza³ mnie do grona swoich osobistych znajomych. Jestem dumny ze odwiedzi³ mnie i mia³em okazjê poznaæ Go z moim ¦wiêtej Pamiêci Ojcem.Cze¶æ Jego Pamiêci. Niech spoczywa w Panu.
Indar
Dla mnie to równie¿ szok.
Moja przygota z RekoReko zaczê³a siê w³a¶nie od ³ucznictwa - i to tego spod symbolu "£ukBis". Czêsto zamawia³em u nich strza³y, ³uki dla znajomych czy te¿ jaki¶ osprzêt - panowie Jan i Adam zawsze kojarzyli mnie jak mówi³em ¿e dzwoniê z £om¿y. By³o to mi³e.
Fakt ¿e z czasem laminat odszed³ w zapomnianie, niemniej jednak firma £ukBis zawsze kojarzyæ mi siê bêdzie z czasem najwiêkszej ¶wietno¶ci naszej pasji.
Viator
Taaak... Trudno pogodziæ siê z tym ¿e odchodz± prekursorzy tego ruchu i to czêsto niemal niezauwa¿enie.

Ja te¿ mam wci±¿ w kolekcji Dianê z £ukBisu, na której córka uczy³a siê strzelaæ i na której nadal czasem æwiczy, choæ tylko na naszym podwórzu, nie na imprezach.
Bjorn_
Szokuj±ca wiadomosæ. Paralizuj±ca. Straszna wiadomo¶æ. nie moge przej¶æ obok takiej wiadomo¶ci obojetnie. Od zawsze uzywam ³uków ³ukbis. Teraz to juz nie bedzie to samo.

Dlaczego dobrzy odchodz±? straszne...
¦wiat ³ucznictwa straci³ bardzo wiele....
TyberiuszKlaudiusz
Wielka strata. Wyrazy wspó³czucia dla rodziny Pana Bisoka.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.