Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej Oldboyów 40+
> Inne > Kalendarium 2016 > Grunwald 2016
Florida
Po raz kolejny zapraszam na turniej. Drugi ju¿ raz Seniorzy bêd± mogli stan±æ w szranki. Przypominam, ¿e zesz³orocznym zwyciêzc± by³ rycerz Andrzej z Bia³ej Bramy, lat 63.
Jest do czego d±¿yæ Panie i Panowie.

Turniej odbêdzie siê we ¶rodê 13 lipca, o godzinie 16:00, na zmianê z Turniejem Bojowym Kobiet.

Pozdrawiam,

Florida

Indar
CYTAT(Florida @ 14:53 24.05.2016) *
Po raz kolejny zapraszam na turniej. Drugi ju¿ raz Seniorzy bêd± mogli stan±æ w szranki. Przypominam, ¿e zesz³orocznym zwyciêzc± by³ rycerz Andrzej z Bia³ej Bramy, lat 63.
Jest do czego d±¿yæ Panie i Panowie.

Turniej odbêdzie siê we ¶rodê 13 lipca, o godzinie 16:00, na zmianê z Turniejem Bojowym Kobiet.

Pozdrawiam,

Florida

Cholera, za 3 lata...
Zd±¿ê siê obszyæ smile.gif
Ryba
3 lata... to samo, co ja smile.gif
Maæko Chmielu
Spoko. Mam nadziejê, ¿e wytrzymacie te trzy lata...
Je¿eli my wytrzymamy...
Florida
CYTAT(Ryba @ 21:34 29.05.2016) *
3 lata... to samo, co ja smile.gif

Czyli, ¿e staro¶æ nie przychodzi tak szybko, co?
Viator
Kochaaani, pewnie ¿e nie. Najlepsze lata dopiero przed Wami bigsmile2.gif

Ja w tym roku na Czersku po raz pierwszy w ¿yciu wzi±³em udzia³ w oficjalnej bitwie.
Dotychczas w ogóle nigdy i nigdzie nie udziela³em siê zbrojnie oprócz wart i ze dwóch czy trzech treningów.
A dok³adnie dwa dni wcze¶niej zacz±³em piêædziesi±ty rok ¿ycia. Wiêc bez obaw, jeszcze w zielone gramy, jeszcze nie umieramy! icon_mrgreen.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.