Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Warsztaty Lêbork - jesieñ/zima 2014
> Inne > Kalendarium 2014
Mayris
Po ubieg³ym roku zastanawiamy siê nad kontynuacj± warsztatów jesienno-zimowych w naszej baszcie. W ubieg³ym roku robili¶my buty; tutaj wiêcej http://www.freha.pl/index.php?showtopic=30598

Schemat warsztatów jak rok temu, tzn. materia³y i narzêdzia w³asne (narzêdzia posiadane udostêpniamy). Jedzenie we w³asnym zakresie czy te¿ zamówienie pizzy, aby uwagi gotowaniem sobie nie zaprz±taæ

Chcieli¶my zorientowaæ siê czy byliby chêtni na warsztaty z szycia w tym roku. Z naszej strony mo¿emy poprowadziæ szycie spodni, dubletu, mo¿e ponownie butów. Koszul, gaci, czapek itp. raczej nie, gdy¿ s± zbyt proste i szkoda czasu.

Planowany termin od koñca wrze¶nia do po³owy grudnia 2014.

robert w. Wielki
No to ja na dobry ( crazy.gif ) pocz±tek ;)
AdamsZnin
Zg³aszam 2 osoby chêtne na warsztaty z szycia butów ;)
Filip z Konitz
Jestem chêtny na warsztaty szycia butów, byæ mo¿e przyjecha³y by ze mn± jeszcze 2 osoby.
szczypi
Ja chêtnie, ale wola³bym szycie ciuchów dopasowanych do cia³a, damskich i mêskich.
Buka
Ja i Artur chêtni znowu, tym razem sobie przygotujemy jak±¶ mniej pancern± skórê smile.gif
Rita
My jeste¶my chêtni na buty - tzn. Karasu i ja smile.gif Na szycie ciuchów te¿ chêtnie wpadnê.
syty
Zg³aszam chêæ udzia³u 2 a nawet 3 osób

Adam Kaszeba
Szycie strojów - jak najbardziej, dwie osoby, czasami trzy.
Termin wrze¶niowy niestety odpada pa¼dziernik te¿ bêdzie trudno, ale na pewno zajrzymy w listopadzie i grudniu.
Cichalinka
To i ja bym by³a chêtna - na oba warsztaty smile.gif Mo¿e tym razem który¶ z terminów mi przypasuje
Avitto
Ja te¿ siê zg³aszam. Dobrze bêdzie w koñcu poznaæ grupê zajmuj±c± siê g³ównie moimi zainteresowaniami.
Mayris
Informujê, ¿e warsztaty szycia odbêd± siê w dniach 21-23 listopada oraz 12-14 grudnia 2014.
Miejsce: baszta 32 w Lêborku.

Warsztaty bêd± wg poni¿szego schematu

pi±tek od godziny 18.00
sobota 10.00 - 13.00, przerwa na spacer/wyj¶cie do muzeum/ posi³ek nastêpnie od 15.00 do wieczora
niedziela od godziny 10.00 do 13.00

Bêdziemy w tym roku szyæ ubrania: kaptur, nogawiczki, spodnie, dublet.
Materia³y i przybory w³asne.
Posi³ki tak¿e we w³asnym zakresie - pizza zamawiana lub suchy prowiant, aby nie traciæ czasu i skupiæ siê na zadaniu

Zapewniamy prowadzenie warsztatów i posiadane wykroje
pomoc w szyciu
wêze³ sanitarny z prysznicem
kuchniê
miejsce do spania - zabraæ nale¿y karimaty, ¶piwory itp

Ilo¶æ miejsc ograniczona ze wzglêdu na pojemno¶æ baszty.Czy s± chêtni?
Cichalinka
Mam nadzieje, ze uda siê dotrzeæ smile.gif
Tomek z Wejherowa
Bêdziemy , bez noclegu .
Pozdrawiam Tomek

Buka
Wstêpnie zg³aszamy siê z Arturem na grudzieñ.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.