Czo³em.
W tym roku turniej wypada nam na 02 - 03 sierpnia.
Konkurencje turniejowe s± u nas niezmienne, jak w latach ubieg³ych.
Mamy nadziejê, i¿ do turnieju bojowego Dam zg³oszeñ bêdzie du¿o.
Przyjazd mo¿liwy oczywi¶cie ju¿ w pi±tek, by siê rozbiæ na zamku.
Biesiada równie¿ niezmiennie.
Zg³oszenia proszê przesy³aæ na maila machnik.mt@gmail.com
W zg³oszeniu proszê wpis³aæ liczbê osób ogólnie, oraz ile osób do poszczególnych konkurencji.
Z pozdrowieniami BRZO
Witam,
mam pytanie natury techniczej, czy w tym roku odbêd± siê WDR-ery, czy tak jak w zesz³ym roku pi±tki i jak co roku zdominuj± to Lisy?
Poszukuje transportu na turniej. Mieszkam w Zwoleniu i je¶li by kto¶ wybiera³ siê na turniej i móg³by mnie zabraæ to by³bym wdziêczny.
Czy by³y ju¿ odpowiedzi na zg³oszenia?
Czy z pi±tku na sobotê bêdzie mo¿liwy nocleg w szkole?
Dziêkujemy za jak zawsze super zabawê, za pyszne jedzonko
Turbobu³y musz± byæ
))))) i jak obieca³am link do zdjêæ
https://plus.google.com/photos/105641262825...5489?banner=pwa. Pozdrawiamy Keritt i £ysy i jeszcze raz dziêkujemy
)))))
Dziêki za dobry chilloutowy turniej. Jedzonko na uczcie nie do przejedzenia ale szkoda, ¿e znów nie uda³o siê wróciæ z ni± na zamek...
Dziêki wszystkim za imprezê po uczcie! Mam nadziejê, ¿e godzinna Belgijka pomog³a Wam spaliæ trochê kalorii (;. Dziêki wszystkim nie-uczestnikom za nie spuszczenie nam wpierdzielu za g³o¶n± zabawê do 4 nad ranem (;
Pozdro
Kruki z Czêstochowy dziêkuj± za go¶cinê
czy kto¶ mo¿e znalaz³ no¿yk produkcji Lorifactora. czarna rogowa oprawa, drobna punca przy rêkoje¶ci ????????????????????????/
Witam, pro¶ba do organizatorów, czy mo¿na podaæ zwyciêzców w poszczególnych konkurencjach? Wiem tylko tyle, ¿e Lisy znów wygra³y bohurty. Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników
W turnieju MiT:
1 - Piotr Kriger
2 - Andrzej Studencki
3 - Mateusz Dudzic
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.