Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej dla niepe³noletnich
> Inne > Kalendarium 2014 > Grunwald 2014
Florida
Cze¶æ,

Wracam ja i wraca turniej dla prawie doros³ych. Starcia na broñ miêkk± odbêd± siê w sobotê, przed bitw± na placu turniejowym od godziny 10:00. Jeste¶my przepleceni z turniejem lekkich.
Regulaminy jak sprzed 2 lat. Zapisy bezpo¶rednio w Chor±gwi Podolskiej u mnie. Tylko do pi±tku, 11 lipca do pó³nocy. NIKOGO nie wpisujê w sobotê. Je¶li kto¶ chce wzi±æ udzia³, a przyje¿d¿a w sobotê, niech po¶le umy¶lnego do mnie z wiadomo¶ci±.

Pozdrawiam serdecznie,

Florida
Florida
£o rany rety.

Podziêkowania dla tych m³odych, którym siê chcia³o. Pogoda paskudna, ale dali¶cie radê. Filmiki s± ju¿ w necie.
Dziêkujê wszystkim, którzy pomogli: Liczarkom-Ani i Magdzie, Sêdziom-Robertowi, Krzysiowi i Kubie. Technicznym, którzy ogarniali przygotowania zawodników- Dorian, £ycha, Torbiel. Podziêkowania dla trenerów, którzy pomagali w tym deszczu.

Czekam na jaki¶ odzew od zawodników, trenerów, sêdziów, publiczno¶ci i wszystkich, którzy chcieliby aby ta ga³±¼ naszej zabawy siê rozwija³a.

Tak wysoko ¶wieci S³oñce!
Ryba
Florida, a turniej Szachowy odby³ siê?
Józef
CYTAT(Florida @ 15:05 14.07.2014) *
..i wszystkich, którzy chcieliby aby ta ga³±¼ naszej zabawy siê rozwija³a.

Tak wysoko ¶wieci S³oñce!

nie mia³em czasu obejrzeæ ale s³ysza³em smile.gif
trza w narybek inwestowaæ i wspieraæ - bêdê móg³ , to pomogê.
pozdrawiam ;)

Fenrol
Kto nie widzia³ niech ¿a³uje! :D Warto by³o mokn±æ, takiego zaanga¿owania i emocji dawno nie. widzia³em. Strach pomy¶leæ co bêdzie jak dostan± stal do r±k ... :D
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.