Witam wszystkich mam na imiê £ukasz lat 17 ( we wrze¶niu uzyskam pe³noletnio¶æ, wiek nie stanowi problemow, rodzice wyra¿aj± zgodê na wyjazdy ) . Na wstêpie chcia³bym zaznaczyæ , ¿e jestem tu nowy , i nie posiadam do¶wiadczenia co najwy¿ej kilka razy by³em na imprezach zwi±zanych z uroczysto¶ciami zamkowymi itd. .
Pierwsze co chcia³bym poruszyæ to miejsce zamieszkania jakim jest Konin nie jest to wie¶, lecz zapaleñców do tego "fachu,sportu,wydarzeñ" jest strasznie ma³o lub wogóle. Jest to jeden z powodów dlaczego piesze na tym forum . I tak sprawdza³em forum proponowane przez admina w zak³adce Og³oszenia.
Druga rzecz jest to brak ukierunkowania w tym jakim okresem chce siê zajmowaæ np . takimi jak : XIIw. , wikingowie , husyci itd (celuje w ¶redniowiecze) . Dlatego chcia³bym do³±czyæ do jakiej¶ grupy która przyjmie ¿ó³todzioba takiego jak ja na kilka wyjazdów ( jako uczeñ wakacje mam wolne i mogê nale¿eæ do kilku grup ) W zamian za zabranie mnie ( oczywi¶cie nie darmowe ) mogê pomagaæ organizacji rozk³adaniu itd . Pieni±dze nie s± zbyt wielkim problemem lecz nie chce wydaæ na strój astronomicznej sumy ju¿ podczas pierwszego wyjazdu . Interesuje mnie buhort jak i wydarzenia zamkowe eventy itd. .
Z góry dziêkuje za pomoc . Mój e-mail to : luki96sc2@gmail.com