Uprzejmie zapraszam wszelk± braæ zakonn±... i nie tylko do XIII wiecznego Drohiczyna na IV ju¿ Turniej Rycerski gdzie poza potyczkami bêdziemy ucztowaæ i s³uchaæ muzyki.
O pojawieniu siê formularza zg³oszeniowego powiadomiê w stosownym czasie ale ju¿ dzisiaj jeszcze raz zapraszam serdecznie
Do zobaczenie na szlaku
Thorgil
Super, ¿e ju¿ jest info... mo¿na wolne zaklepaæ w pracy:)
Salve Fratres!
Zaledwie tydzieñ po Chwarszczanach ale jak tu nie jechaæ! Przyjedziemy w koñcu braciszku!
Pozdrawiam Grzegorz
Witaj Thorgilu,
Jak co roku mo¿esz liczyæ na liczne przedstawicielstwo Fortisów. Ju¿ nie mo¿emy siê doczekaæ kolejnego spotkania w Drohiczynie. Do zobaczenia.
Pozdrawiam
Gilbert Fortis
Tak jak i w zesz³ym roku nasze przybycie stoi pod du¿ym znakiem zapytania, ale skoro rok temu siê uda³o to kto wie, kto wie.. Nie ma lepszego miejsca na uhonorowanie sezonu 2014.
Thorgilu nasz kochany, jak sprawy zwi±zane z Turniejem siê maj± ?jaki¶ formularz tudzie¿ mail zg³oszeniowy funkcjonuje ju¿?
dodatkowo mam pytanie jakie bêd± przewidziane konkurencje? czy planowene s± jakie¶ potyczki lekkozbrojnych?
czy impreza siê odbêdzie i gdzie mo¿na s³ac zg³oszenia?
Ania, bêdziesz jechaæ prosto z Kalisza?
zobaczê, najpierw musze miec pewnosc ze impreza jest i moge sie na niej pojawic;)
Witam
Impreza jak najbardziej siê odbêdzie.
Formularz ju¿ siê robi.
Co do pojedynków i innych atrakcji... na pewno ich nie zabraknie. Co do szczegó³ów - ju¿ nied³ugo.
Do us³yszenia :-)
Formularz zg³oszeniowy :-)
http://www.svet-perk.pl/festiwal.phpPozdrawiam
Thorgil
Witam,
Fortisy zg³aszaj± swój udzia³. Do zobaczenia niebawem.
Pozdrawiam
Gilbert
Kraków te¿ przybêdzie, choæ ja przez paskudn± kontuzjê o turnieju mogê zapomnieæ :/
Witam,
od której godziny mo¿na ju¿ w pi±tek przybywaæ do obozowiska?
Pozdrawiam,
Marta
Ju¿ od po³udnia.
Przed wieczorem ju¿ bêdzie drewno na ogniska. I na ch³odny wieczór gor±cy kapu¶niak :-)
Thorgil
Dzieñ Pierwszy – 30 Sierpnia
11.00 Msza Polowa
12.00 Rozpoczêcie Turnieju
- pojedynki 1 vs 1
14.00 Konkurs Rzutu Balem o Dzban Miodu
15.00 Prezentacja uczestników. Walki. Pokazy
16.00 Konkurs Rzutu Oszczepem o Cebrzyk Piwa
17.00 Bitwa
Dzieñ Drugi – 31 Sierpnia
12.00 Rozpoczêcie Turnieju
- pojedynki 5 vs 5
14.00 Turniej £uczniczy
15.00 Bitwa
16.00 Zakoñczenie Turnieju
Fantastycznie by³o. Bardzo dziêkujê za wspania³y turniej!
(-) Kakofonix
Chcia³em Wszystkim przyby³ym bardzo serdecznie podziêkowaæ. Frekwencja w tym roku by³a dla mnie mi³ym zaskoczeniem :-)
Pozwala to patrzeæ w przysz³o¶æ turniejow± optymistycznie.
Pogoda dopisa³a jak nigdy. Choæ naoko³o trochê pada³o - Drohiczyn by³ s³oneczny i gor±cy.
Dziêkujê wam wszystkim za uczestnictwo, wspólna zabawê i profesjonalizm.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Thorgil
Fajnie by³o...
Mimo, ¿e dzieñ wcze¶niej mnie nastraszono, ¿e ma laæ ca³± sobotê, pogoda by³a ¶wietna. Wspaniale by³o znów Was wszystkich spotkaæ. Do zobaczenia
bitewnie
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.