Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: IV Turniej Rycerski - ¦ladami Braci Dobrzyñskich
> Inne > Kalendarium 2014
Thorgil
Uprzejmie zapraszam wszelk± braæ zakonn±... i nie tylko do XIII wiecznego Drohiczyna na IV ju¿ Turniej Rycerski gdzie poza potyczkami bêdziemy ucztowaæ i s³uchaæ muzyki.

O pojawieniu siê formularza zg³oszeniowego powiadomiê w stosownym czasie ale ju¿ dzisiaj jeszcze raz zapraszam serdecznie smile.gif
Do zobaczenie na szlaku

Thorgil

yasha
postaramy siê byc:)
Anka z Mazowsza
Super, ¿e ju¿ jest info... mo¿na wolne zaklepaæ w pracy:)
Roar
przybêdê
£azarz
Salve Fratres!

Zaledwie tydzieñ po Chwarszczanach ale jak tu nie jechaæ! Przyjedziemy w koñcu braciszku!

Pozdrawiam Grzegorz
Gilbert_Fortis
Witaj Thorgilu,

Jak co roku mo¿esz liczyæ na liczne przedstawicielstwo Fortisów. Ju¿ nie mo¿emy siê doczekaæ kolejnego spotkania w Drohiczynie. Do zobaczenia.

Pozdrawiam

Gilbert Fortis
Teyrnon
Tak jak i w zesz³ym roku nasze przybycie stoi pod du¿ym znakiem zapytania, ale skoro rok temu siê uda³o to kto wie, kto wie.. Nie ma lepszego miejsca na uhonorowanie sezonu 2014.
Adams87
Thorgilu nasz kochany, jak sprawy zwi±zane z Turniejem siê maj± ?jaki¶ formularz tudzie¿ mail zg³oszeniowy funkcjonuje ju¿?

dodatkowo mam pytanie jakie bêd± przewidziane konkurencje? czy planowene s± jakie¶ potyczki lekkozbrojnych? smile.gif
Anuszka
czy impreza siê odbêdzie i gdzie mo¿na s³ac zg³oszenia?
Viator
Ania, bêdziesz jechaæ prosto z Kalisza? smile.gif
Anuszka
zobaczê, najpierw musze miec pewnosc ze impreza jest i moge sie na niej pojawic;)
Thorgil
Witam

Impreza jak najbardziej siê odbêdzie.

Formularz ju¿ siê robi.

Co do pojedynków i innych atrakcji... na pewno ich nie zabraknie. Co do szczegó³ów - ju¿ nied³ugo.

Do us³yszenia :-)
Thorgil
Formularz zg³oszeniowy :-)

http://www.svet-perk.pl/festiwal.php

Pozdrawiam

Thorgil
Gilbert_Fortis
Witam,

Fortisy zg³aszaj± swój udzia³. Do zobaczenia niebawem.

Pozdrawiam

Gilbert
LaCroix
Kraków te¿ przybêdzie, choæ ja przez paskudn± kontuzjê o turnieju mogê zapomnieæ :/
marta_jedl@vp.pl
Witam,

od której godziny mo¿na ju¿ w pi±tek przybywaæ do obozowiska?

Pozdrawiam,

Marta
Thorgil
Ju¿ od po³udnia.

Przed wieczorem ju¿ bêdzie drewno na ogniska. I na ch³odny wieczór gor±cy kapu¶niak :-)

Thorgil
Thorgil

Dzieñ Pierwszy – 30 Sierpnia

11.00 Msza Polowa
12.00 Rozpoczêcie Turnieju
- pojedynki 1 vs 1
14.00 Konkurs Rzutu Balem o Dzban Miodu
15.00 Prezentacja uczestników. Walki. Pokazy
16.00 Konkurs Rzutu Oszczepem o Cebrzyk Piwa
17.00 Bitwa

Dzieñ Drugi – 31 Sierpnia

12.00 Rozpoczêcie Turnieju
- pojedynki 5 vs 5
14.00 Turniej £uczniczy
15.00 Bitwa
16.00 Zakoñczenie Turnieju
Kakofonix
Fantastycznie by³o. Bardzo dziêkujê za wspania³y turniej!
(-) Kakofonix
Thorgil
Chcia³em Wszystkim przyby³ym bardzo serdecznie podziêkowaæ. Frekwencja w tym roku by³a dla mnie mi³ym zaskoczeniem :-)
Pozwala to patrzeæ w przysz³o¶æ turniejow± optymistycznie.

Pogoda dopisa³a jak nigdy. Choæ naoko³o trochê pada³o - Drohiczyn by³ s³oneczny i gor±cy.
Dziêkujê wam wszystkim za uczestnictwo, wspólna zabawê i profesjonalizm.

Pozdrawiam i do zobaczenia bigsmile2.gif

Thorgil
Anka z Mazowsza
Fajnie by³o... smile.gif Mimo, ¿e dzieñ wcze¶niej mnie nastraszono, ¿e ma laæ ca³± sobotê, pogoda by³a ¶wietna. Wspaniale by³o znów Was wszystkich spotkaæ. Do zobaczenia smile.gif
yasha

bitewnie
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.