Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Hiszpañscy ¿o³nierze z okresu konkwisty
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia > Rekrutacje wszelakie i poszukiwania grup
Jakub Czarniecki
Witam serdecznie, szukam grupy lub osób zajmuj±cych siê indywidualnie rekonstrukcj± hiszpañskich ¿o³nierzy z okresu konkwisty. Czy spotka³ siê kto¶ z Pañstwa z takimi rekonstrukcjami na terenie naszego kraju ?
Nikodem
Z tego co mi wiadomo osób robi±cych to datowanie (pocz. XVI w.) w Polsce jest bardzo ma³o i nikt z nich nie robi Hiszpanów. Je¶li jeste¶ zainteresowany tym tematem zapraszamy do naszego eklektycznego projektu Parszywej Szesnastki do z³apania na forum, na FB i tutaj http://ingloriousxvi.com/ smile.gif.
Jakub Czarniecki
Nie bêdê ukrywaæ, ¿e moje zainteresowania przede wszystkim skierowane s± ku Hiszpanii i drugiej stronie - terenom Nowego ¦wiata. smile.gif Jednak bardzo chêtnie zapoznam siê te¿ z Waszym projektem.
Teyrnon
Ja siê na tym nie znam ale czy Olo nie robi Hiszpana?

Nikodem
CYTAT(Jakub Czarniecki @ 14:50 02.05.2014) *
Nie bêdê ukrywaæ, ¿e moje zainteresowania przede wszystkim skierowane s± ku Hiszpanii i drugiej stronie - terenom Nowego ¦wiata. smile.gif Jednak bardzo chêtnie zapoznam siê te¿ z Waszym projektem.

Na razie nie za bardzo jest z czym, bo dopiero (od 4 lat, hehe) startujemy... mo¿e w tym roku uda nam siê gdzie¶ spotkaæ.

Teyrnon- ale czy nie pó¼niejszego ni¿ prze³om XV/XVI?
Jakub Czarniecki
Przeszuka³em internet - chyba nikt w Polsce nie zajmuje siê rekonstrukcj± konkwistadorów.
Daje mi to trochê do my¶lenia. smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.