Witam serdecznie chcia³bym spytaæ sie czy w poznaniu lub bliskiej okolicy Poznania s± bractwa/grupy itp. odtwarzaj±ce koniec XII w i pocz±tek XIII w. oraz chêtne na przyjmowanie nowych osób w swe szeregi? interesuje sie odtwórstwem od jakiego¶ czasu a teraz postanowi³em do³±czyæ do jakiej¶ dru¿yny. Interesuje mnie odtwarzanie bardziej lekkiej piechoty ni¿ pana rycerza. Posiadam juz podstawy stroju jak i sprzêtu obozowego oraz odpowiedni wiek. Je¶li s± tutaj jakie¶ grupy chc±ce miêæ w swoich szeregach nowa osobê to proszê o kontakt tutaj lub przez PW.
Pozdrawiam Artur
Nooo to¶ mu pomóg³
Sk±d ma cz³owiek wiedzieæ kto to Amor. Znaczy siê ja jestem Amor. Mo¿na mnie te¿ znale¼æ po nazwisku na FB.
Hej,
robiê dok³adnie ten okres, o którym piszesz i jestem w Poznaniu
Od niedawna jestem lu¼no zwi±zany z Zastêpem:
http://www.zzzp.c0.pl/forum/index.php?sid=...af9a2aea391aa31Skype, fb i pm'y/prv oraz inne formy kontaktu s± mi znane. Pisz jak masz pytania!
Pozdro
Szymek
Zdecydowanie polecam ZZZP.
Siebie nie polecam ze wzglêdu na permanentny brak czasu.
Serdecznie dziêkujê wszystkim za szybkie odpowiedzi.
Pozdrawiam Artur
Hej, chcia³bym wpa¶æ parê razy na wasze spotkanie ¿eby zobaczyæ czy rekonstrukcja w ogóle mi siê podoba. Je¿eli by³aby taka mo¿liwo¶æ to kiedy? Dziêki i pozdrawiam!
Obecnie nie ma ustalonej jednej daty. Napisz do mnie prv'a to dam Ci na siebie namiary i bêdziemy siê dalej kontaktowaæ
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.