Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Poszukiwana grupa w Poznaniu XII -XIII w.
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia > Rekrutacje wszelakie i poszukiwania grup
ArturoGno
Witam serdecznie chcia³bym spytaæ sie czy w poznaniu lub bliskiej okolicy Poznania s± bractwa/grupy itp. odtwarzaj±ce koniec XII w i pocz±tek XIII w. oraz chêtne na przyjmowanie nowych osób w swe szeregi? interesuje sie odtwórstwem od jakiego¶ czasu a teraz postanowi³em do³±czyæ do jakiej¶ dru¿yny. Interesuje mnie odtwarzanie bardziej lekkiej piechoty ni¿ pana rycerza. Posiadam juz podstawy stroju jak i sprzêtu obozowego oraz odpowiedni wiek. Je¶li s± tutaj jakie¶ grupy chc±ce miêæ w swoich szeregach nowa osobê to proszê o kontakt tutaj lub przez PW.
Pozdrawiam Artur
Wojciech W¶ciek³y
szukaj u Amora :
https://www.facebook.com/groups/511325002291118/?fref=ts
Marek Hilgendorf
Nooo to¶ mu pomóg³ smile.gif
Sk±d ma cz³owiek wiedzieæ kto to Amor. Znaczy siê ja jestem Amor. Mo¿na mnie te¿ znale¼æ po nazwisku na FB.
Szymek z K-g
Hej,
robiê dok³adnie ten okres, o którym piszesz i jestem w Poznaniu smile.gif Od niedawna jestem lu¼no zwi±zany z Zastêpem:
http://www.zzzp.c0.pl/forum/index.php?sid=...af9a2aea391aa31
Skype, fb i pm'y/prv oraz inne formy kontaktu s± mi znane. Pisz jak masz pytania!
Pozdro
Szymek
Marek Hilgendorf
Zdecydowanie polecam ZZZP.
Siebie nie polecam ze wzglêdu na permanentny brak czasu.
ArturoGno
Serdecznie dziêkujê wszystkim za szybkie odpowiedzi.
Pozdrawiam Artur
trenth
Hej, chcia³bym wpa¶æ parê razy na wasze spotkanie ¿eby zobaczyæ czy rekonstrukcja w ogóle mi siê podoba. Je¿eli by³aby taka mo¿liwo¶æ to kiedy? Dziêki i pozdrawiam!
Szymek z K-g
Obecnie nie ma ustalonej jednej daty. Napisz do mnie prv'a to dam Ci na siebie namiary i bêdziemy siê dalej kontaktowaæ smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.