Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej ³uczniczy - ruchome cele, IV edycja
> Inne > Kalendarium 2014 > Grunwald 2014
Dorian
Witam,

Ju¿ po raz czwarty na polach Grunwaldu bêdzie mo¿na spróbowaæ swoich si³ w turnieju ³uczniczym, w którym g³ówn± atrakcj± bêd± ruchome cele. W stosunku do poprzedniego roku bêdzie kilka zmian:

1. Najwa¿niejsz± zmian± bêdzie podzia³ na kategorie:
- ³uki tradycyjne
- ³uki historyczne (wykonane w ca³o¶ci z drewna)
2. Bêdzie kilka zmian odno¶nie ruchomych celów, ale o tym dok³adniej w regulaminie napiszê.
3. Aby odebraæ nagrodê, trzeba bêdzie pokazaæ identyfikator bojowy grunwaldzki.

Wkrótce napiszê dok³adniejsze informacje o turnieju

Pozdrawiam
Dorian
Dinen
CYTAT(Dorian)

To jak kto¶ bêdzie mia³ ¶ciêgna na ³uku lub rogowe gryfy to siê nie mie¶ci? szczerba.gif ¿artujê.

To o co mi na prawdê chodzi to czy planujesz (tak¿e na przysz³o¶æ) restrykcje dotycz±ce ciêciw? Czy tylko ³uczyska?
Micha³ z Wi¶nicza
Wi¶nicz powinien siê pojawiæ.
Dorian
CYTAT(Dinen @ 15:05 11.04.2014) *
CYTAT(Dorian)

To jak kto¶ bêdzie mia³ ¶ciêgna na ³uku lub rogowe gryfy to siê nie mie¶ci? szczerba.gif ¿artujê.

To o co mi na prawdê chodzi to czy planujesz (tak¿e na przysz³o¶æ) restrykcje dotycz±ce ciêciw? Czy tylko ³uczyska?

1. S³uszna uwaga - *³uki wykonane z materia³ów naturalnych, wzorowane na historycznych smile.gif
2. Oczywi¶cie planuje restrykcje, ale jeszcze nie w tej chwili. W przysz³o¶ci mam nadzieje zobaczyæ szereg ³uczników posiadaj±cych ³uki z ciêciwami z materia³ów naturalnych, strza³y z kutymi grotami i piórami innymi ni¿ indycze smile.gif.
Vae Victis
CYTAT(Dorian @ 11:24 11.04.2014) *
Wkrótce napiszê dok³adniejsze informacje o turnieju

Czekamy smile.gif
Micha³ z Wi¶nicza
Dziêkujê organizatorom za przygotowanie turnieju i wszystkim strzelaj±cym za zabawê i mi³e rozmowy.
jacemir
Witam
Chcieliby¶my podziêkowaæ bardzo za mi³e przyjêcie, ciep³± atmosferê oraz dawkê humoru, niebanalne konkurencje podczas turnieju.
Do zobaczenia w nastêpnym roku
Haris
Dziêkujê Stalowym Li¶ciom za zorganizowanie ruchomego strzelania, zje¿d¿aj±c± "bzydulê dla praworêcznych" i uczestnikom za fajn± atmosferê i rywalizacjê.
Pozdrawiam maszeruj±cy cebulakowy cel bigsmile2.gif
Do zobaczenia

Haris
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.