Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: RECO TV - internetowa telewizja
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia
Morlokus
Mi³o mi Was poinformowaæ, ¿e od pa¼dziernika 2013 dzia³a telewizja internetowa dla rekonstruktorów i pasjonatów historii.
Jeste¶my telewizj± amatorsk±, niezale¿n± i niekomercyjn±, w sk³ad naszej ekipy wchodz± osoby od lat zwi±zane z RR (w tym i ja, który pamiêta jeszcze czasy gdy freha by³a grup± newsow± rozsy³an± za pomoc± poczty internetowej smile.gif )
Zapraszam do obejrzenia naszych materia³ów na www.recotv.pl
Dzia³amy od niedawna, dlatego jeste¶my otwarci na wasze uwagi, sugestie i oczekiwania.

Ponadto od dzi¶ ruszy³ nasz projekt na wspieram.to
Je¶li uwa¿acie, ¿e w naszym ¶rodowisku jest potrzeba zaistnienia medium, w którym bêdziemy mogli zobaczyæ relacje z imprez, wywiady z ciekawymi lud¼mi, czy reporta¿e z ciekawych miejsc - wesprzyjcie nas!

Dodatkowo, je¶li kto¶ z Was by³by zainteresowany do³±czeniem do naszej ekipy (zw³aszcza z pó³nocy Polski) to jeste¶my otwarci i prosimy o kontakt.

Salve!
Indar
Lista Dyskusyjna Rycerstwa Polskiego, w skrócie LDRP smile.gif Legendy g³osz± ¿e kto¶ ma zachomikowane maile, przynajmniej czê¶æ.

Pomys³ ¶wietny, je¿eli w jaki¶ sposób nasze forum bêdzie mog³o pomóc w realizacji pomys³u to z chêci± to zrobimy. Osobi¶cie te¿ wesprê, a co!
I.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.