Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: £ucznictwo Konne £uk
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo
Shonna
Cze¶æ, jestem zielona w temacie ³ucznictwa. Zainteresowa³am siê ³ucznictwem ju¿ jakie¶ 2 lata temu ale nie strzalam tak dobrze. Mam dwa ³uki jeden long bow i jeden zrobiony z desek od ³ó¿ka do tej pory siê trzymaj±. £ucznictwem konnym niedawno siê zainteresowa³am i jezdze 3 miesi±ce postanowi³am to po³±czyæ w jedno. Ale problem bo long bow jest za du¿y a z tych desek tak samo. Wiem ¿e ³uk tatarski ma³y do ³ucznictwa konnego zazwyczaj jest robiony z tworzyw sztucznych. Ale mo¿e macie jakie¶ sposoby na taki ³uk jak zrobiæ ¿eby by³ dobry, albo gdzie mo¿na takie tanie ³uki kupiæ?

Z góry dziêkuje za odpowied¼.
Shonna
Nurglitch (Sextvs Didivs Longvs)
Raczej nie zaczynaj nauki od samoróbek. Grozery s± tanie.

Tutaj masz wszystko czego potrzebujesz:
http://www.arcus-lucznictwo.pl/
Saren
tanie Grozery to g³ównie seria Nomad. S± tanie i z wierzchu wygl±daj± jak kompozyt. Ale s± ciê¿kie, maj± kipsk± dynamikê. O ile dynamika do nauki nie ma wiêkszego znaczenia, to masa iowszem.

w tej cenie kupisz windfightera albo kaya ktb, a taniej skb. sa w sklepach wysy³kowych. je¿eli boisz siê siê skrêcania i stabilno¶ci winda i ktb- kub skb- jest tani, solidny i pewny.
urwis
Witam,
SKB od jakiego¶ roku czy pó³tora nie s± dostêpne z powodu problemów finansowych firmy Samick. Jest szansa, ¿e pojawi± siê znowu w okolicach lutego-marca 2014, ale to jeszcze nic pewnego.
PozdrawiaM.
urwis
SKB znowu dostêpny w £UKSPORCIE.
30, 35, 40 i 45# przyje¿d¿aj± w tym tygodniu.
PozdrawiaM.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.