Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej Rycerski w Boguchwale (k. Rzeszowa)-> 15-17.08
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2003
Marcvs Rebivs Cacaivs Asellio
Zapraszam Frehowiczów do zamieszczania komentarzy odno¶nie tej imprezy.
Mam nadziejê, ¿e w nied³ugim czasie równie¿ organizator tej¿e imprezy zamie¶ci tu szersze informacje.

Zapraszam do dyskusji
Watcher
Bia³y Je¼dziec
Ja za¶ chcia³bym siê dowiedzieæ, czy turniej ów jest dostêpny dla publiczno¶ci.

Pozdrawiam
Jakub
Turniej bêdzie otwarty dla publiczno¶ci.

Pozdrawiam
Jakub
Piotr Niemir Kotowicz
tzn co?
publiczno¶æ bêdzie walczyæ? (a rycerze ogl±daæ!!!!)
Panowie jak ju¿ co¶ piszemy to konkretnie a crazy.gif bigsmile2.gif nie pó³s³ówkami

Niemir
BRZiemiSanockiej

www.bractwo.sanok.com.pl
Jakub
Niemirze, czy to nie jest oczywiste? Walczyæ bêd± rycerze, a publiczno¶æ bedzie przygl±da³a, ³azi³a i komentowa³a. I czasami pod miecze wchodzi³a, jak organizatorzy nie upilnuj± ;)
Bia³y Je¼dziec
Dziêki, Jakubie.
He, he, pewnie przybêdê smile.gif.

Pozdrawiam
Marcus Aurelius Carnifex
A jak jest z noclegiem spac.gif ? Pod namiotami czy w innym miejscu? Jak pod namiotami to czy koniecznie wymagane s± namioty historyczne? Co z jedzeniem swinka.gif - organizator zapewnia czy to co samemu siê zorganizuje? Czy od dworca PKP jest daleko? Pozdrawiam:
Macius Iuventius Celer
CYTAT
A jak jest z noclegiem  :spac: ? Pod namiotami czy w innym miejscu?

Pod namiotami.

CYTAT
Jak pod namiotami to czy koniecznie wymagane s± namioty historyczne?

Skoro jest to impreza wzorowana na sredniowieczna to wypadalo by
zeby ... namioty rowniez odpowiadaly odtwarzanej przez Ciebie epoce.

CYTAT
Co z jedzeniem  :swinka:  - organizator zapewnia czy to co samemu siê zorganizuje? Czy od dworca PKP jest daleko?

Okolo 10 km.Dojazd autobusami MPK.

Pozdrawiam
Maciek Szymaszek
Zgromadzenie Rycerzy Szkar³atnej Ró¿y
Palatynat Krakowski
Marcus Aurelius Carnifex
Rozumiem, ¿e nawet jak kto¶ by wygl±da³ super jester.gif hiper irish.gif - ale nie posiada³ namiotu histerycznego to jest bic.gif wyautowany face4.gif: face4.gif: face4.gif:
Macius Iuventius Celer
CYTAT(Rze¼niczek)
Rozumiem, ¿e nawet jak kto¶ by wygl±da³ super  :jest:  hiper irish.gif  - ale nie posiada³ namiotu histerycznego to jest  :bic:  wyautowany face4.gif:  :?:  :?:

Najwyra¼niej ¼le mnie zrozumia³e¶ .
Odsy³am Ciebie i Wszystkich zainteresowanych uczestnictwem w Turnieju Rycerskim w Boguchwale do osoby która jest odpowiedzialna za sprawy
organizacyjne - Saszka Wê¿opyska (mail : szaszko@c2000.pl )
Istnieje równie¿ strona internetowa tego turneju : http://turniejboguchwala.c2000.pl/
Znajduj± sie tu informacje które chcia³e¶ uzyskaæ.

Pozdrawiam Wszystkich
Maciej Szymaszek
Palatynat Krakowski
Marcus Aurelius Carnifex
No dobra! A co z tymi lud¼mi co nie maj± namiotów histerycznych? Czy dla nich jest przewidziane jakie¶ miejsce na nocleg spac.gif ? Mnie staæ na namiot by by³o najwcze¶niej na zimê - czyli dopiero po sezonie hehehe.gif . A w tym sezonie mam zamiar pojechaæ to tu, to tam tongue.gif .
Macius Iuventius Celer
CYTAT(Rze¼niczek)
No dobra! A co z tymi lud¼mi co nie maj± namiotów histerycznych? Czy dla nich jest przewidziane jakie¶ miejsce na nocleg  :spac: ? Mnie staæ na namiot by by³o najwcze¶niej na zimê - czyli dopiero po sezonie  :hehehe: . A w tym sezonie mam zamiar pojechaæ to tu, to tam  :tongue: .

Uczestnicy Turnieju maj± trojak± mo¿liwo¶æ zakwaterowania.
Grupy i osoby dysponuj±ce namiotami historycznymi bêd± mia³y mo¿liwo¶æ u¿ycia ich w bezpo¶rednim s±siedztwie szranków. Zachêcamy do tej formy.
Ci, którzy namiotów takowych nie posiadaj±, a pragn± zamieszkaæ blisko szranków, bêd± mogli skorzystaæ z hotelu ODR (odleg³ego od placu turniejowego o jakie¶ 50 metrów), niestety na w³asny koszt. Nie s± to jakie¶ wielkie sumy, ale godzi siê o tym uprzedziæ.
I wreszcie tacy, którzy nie maja namiotów, a w hotelu zamieszkaæ nie chc±, bêd± mieli mo¿liwo¶æ skorzystania z nieodp³atnego dachu nad g³ow±. Warunki tutaj bêd± bardziej spartañskie, w³asne ¶piwory i karimaty raczej niezbêdne. No i liczyæ siê trzeba bêdzie z tym, ¿e ta kwatera mo¿e byæ oddalona do 1 km od placu turniejowego (dok³adne ustalenie jeszcze przed nami - negocjacje trwaj±).

Mam nadzieje ze juz odpowiedzialem na Twoje pytanie .

Pozdrawiam
Maciej Szymaszek
Palatynat Krakowski

Zapraszam do odwiedzenia strony Turnieju : http://turniejboguchwala.c2000.pl/
Marcus Aurelius Carnifex
O wielkie dziêki :!: :!: :!: . Jakby¶ móg³ jeszcze podaæ jaki¶ przedzia³ kosztu doby hotelowej to by³bym ca³kiem happy.gif .
love3.gif love3.gif love3.gif
Pozdrawiam:
Macius Iuventius Celer
CYTAT(Rze¼niczek)
O wielkie dziêki :!:  :!:  :!: . Jakby¶ móg³ jeszcze podaæ jaki¶ przedzia³ kosztu doby hotelowej to by³bym ca³kiem  :happy: .
love3.gif  :love3:  :love3:  
:

Szczerze mówi±c nie mam zielonego pojêcia smile.gif Skontaktuj sie z Saszkiem
Wê¿opyskiem - szaszko@c2000.pl .On napewno Cie o tym poinformuje .

Pozdrawiam
Maciej Szymaszek
Palatynat Krakowski
LuCK
Bardzo mi³o by³o by, gdyby Saszek poinformowa³ o tym tu, z pewno¶ci± wiêcej osób skorzysta smile.gif
Bia³y Je¼dziec
No to jeszcze ja mam takie pytanie: czy hotel przenaczony jest tylko dla rymcerstwa, czy mo¿e dla wszystkich? smile.gif

Z góry dziêki

Pozdrawiam
Jakub
Hotel bêdzie dostêpny dla wszystkich chêtnych - i rycerzy i turystów. Postaram siê w przysz³ym tygodniu wybadaæ, ile kosztuje nocleg, ile maj± miejsc, itp.
Tomasz z £añcuta
A propos hotelu w Boguchwale - ca³kiem przyzwoitym on jest a i cena nie jest wysoka (niestety dok³adnej nie znam) - a na turniej przyjechaæ warto, choæ mo¿e to i za pó¼no na zapraszanie.
Do zobaczenia wszystkim
Tomasz z £añcuta
Otó¿ ju¿ wiem - ceny w hotelu w Boguchwale - tu¿ przy szrankach -pokoje 2 osobowe bigsmile2.gif dla zmo¿niejszych - 80 z³ - z TV
70 z³ bez TV, dla skromniejszych - pokoje 2+3 - 20 z³ doba
Telefon dla chêtnych do rezerwacji - 0 - 17 - 871 41 01
Radko
Witam

Galeria z imprezy:

http://zrszr.ires.pl/_boguchwala/

Jesli ktos ma ochote otrzymac zdjecie w oryginalnej rozdzielczosci
(2048x1536) prosze o kontakt mailowy.
Macko Rolnik
[size=18][/size]No i niestety nasz turniej siê skoñczy³. NIech ¿a³uj± wszyscy Ci których nie by³o. By³o yes.gif blinkie.gif Mo¿na by³o zarówno bic.gif jak i siê troche pobawiæ.
Mam tylko nadzieje, ¿e za rok uda siê troszke lepiej zorganizowaæ moro.gif bo by³a straszna rze¼nia dla strza³ angsad.gif
Haha w³a¶nie zobaczy³em jedn± ikonke która mi przypomina mnie po krêgu honoru cicho.gif smile.gif Wtajemniczeni wiedz± o co chodzi.

Pozdrowienia dla wszystkich klimaciarzy i Turbo mroków

maniac.gif
Tomasz z £añcuta
Dziêki wielkie Rolniku za udzia³ i tak± ocenê naszego turnieju. Mam nadziejê, ¿e z Tw± facjat± wszystko dobrze szczerba.gif , a co do strzelania, to postaramy siê nastêpnym razem nie znêcaæ nad waszymi strza³ami moro.gif
makKac
No i po turnieju, niestety. Oj, nie chcia³o siê z Boguchwa³y wyje¿d¿aæ.

Miejsce bardzo ³adne, lecz tak¿e na tyle nietypowo po³o¿one i zaaran¿owane (schodkowe tarasy schodz±ce od pa³acu do ³±k), ¿e rozgrywanie pewnych konkurencji by³o nieco utrudnione. Taras na poziomie pa³acu by³ w zasadzie zarezerwowany dla kramów i publiczno¶ci, na kolejnym (gdzie dzia³o siê chyba najwiêcej) stanê³o kilka namiotów ograniczaj±c nieco swobodê rozgrywania tam konkurencji, jeszcze ni¿ej rozlokowa³a siê pasieka (ofiar w ludziach nie by³o). £uk obok pasieki, czyli, jak to zakomenderowa³ Saszko: „turniej ³uczniczy na najni¿szym poziomie”
bigsmile2.gif

Panorama pa³acu, przylegaj±cego doñ ko¶cio³a, i murów wzmacniaj±cych poszczególne poziomy tarasów prezentowa³a siê wspaniale. Wra¿enia pozostan± na d³ugo. smile.gif

Nocleg w namiotach lub w pa³acu, zaplecze sanitarne na miejscu (i nawet d³ugo z nami wytrzyma³o), do¿ywianie w plenerach (co mia³o i minusy, bo ci±gle jaki¶ turysta zagl±da³ cz³owiekowi w michê nie wiedzieæ czemu odnajduj±c co¶ atrakcyjnego w tym obrazku). Zasadniczo wszystko co niezbêdne by³o zawsze pod rêk±. Pozdrowienia dla organizatorów. Niezwykle serdeczni, zaanga¿owani, spontaniczni i mili, w naturalny i swobodny sposób budowali sielsk± i rodzinna atmosferê. Napracowali siê sporo – s³owa uznania i podziêki jak najbardziej zas³u¿one. yes.gif

Minusów pewnie te¿ by siê kilka znalaz³o, ale w zasadzie po co? Pójd± na priv do Saszka, wiêkszy z nich bêdzie po¿ytek tam, ni¼li tu.

Konkurencji by³o du¿o i ka¿dy uczestnik móg³ zagospodarowaæ swoja osobê. Szkoda tylko, ¿e niektóre rozgrywa³y siê równolegle, nie ka¿demu uda³o siê przeskakiwanie miêdzy poszczególnymi stanowiskami. £uk rozbudowany i ciekawy, strzelaj±cych du¿o, zabawa przednia. Sprzêtowo coraz ciekawiej, obok tradycyjnych i najpopularniejszych produkcji coraz wiêcej wyrobów choæby Bogdana Popka. O ile dobrze siê rozgl±da³em, to z wêgrem by³em jedyny. Strzelanie do wahade³ i przez wahad³o trochê loteryjne, ale i emocjonuj±ce. Wygrali najlepsi.
Miotanie toporem i w³óczni± fajnie wype³ni³o czas. Konkurencje ³atwe do zorganizowania i przeprowadzenia, a robi± koloryt i t³o.
Turniej szarf rozegrano w sobotê, w niedzielê rolê gwo¼dzia programu pe³ni³y krêgi honoru i zdrady. Niektórzy uczestnicy, wnosz±c po rodzaju uzbrojenia ochronnego, lubi± ryzyko i adrenalinê. Czy powinni interweniowaæ organizatorzy? Kwestia do dyskusji. Ale zasadniczo konkurencje uda³y siê i pozostawi³y dobre wra¿enia.

Bitwa z za³o¿enia mia³a byæ inscenizacj±. Atakuj±c z najni¿szego poziomu mieli¶my sobie ³atwo i przyjemnie zdobyæ taras ¶rodkowy, ku uciesze zgromadzonej na najwy¿szym poziomie gawiedzi. I to tyle z za³o¿eñ, pó¼niej by³o bez uk³adów.
bic.gif
Dostali¶my niez³y ³omot próbuj±c po trzykroæ sforsowaæ schody na taras, który nale¿a³o zdobyæ. W koñcu przeciwnicy, znudzeni nasz± bezsilno¶ci± ust±pili nam pola.i mo¿na by³o szukaæ okazji do rewan¿u. I wszystko piêknie, tylko ¿e ca³o¶æ odbywaj±c siê noc±, odby³a siê tak¿e pod os³ona roz³o¿ystych drzew. Po górnym tarasie przetoczy³ siê jêk zawodu. A wiêc kolejne dwa starcia, dla tych na lewo od drzew, a w koñcu fina³owe, dla tych po drugiej stronie, na umownym placu g³ównym (gdzie witali¶my siê tak¿e i ¿egnali¶my). W bitwie kultura –pomoc w pozbieraniu siê po starciu i pacniêcia w plecy zamiast przetracenia krzy¿a (co siê ostatnio staje coraz modniejsze w¶ród m³odzie¿y, niestety). Uk³ony dla wszystkich Panów, z którymi siê trafiali¶my, szacunek i do nastêpnego razu. yes.gif loki08.gif

Biesiada. Same plusy, du¿o plusów. Zaczê³o siê przy sto³ach, zakoñczy³o wszêdzie, by³o wesolutko, integracyjnie i mi³o. I d³uuuugo. bigsmile2.gif

A teraz subiektywnie i od serca.

Saszko i pozostali Bracia – ju¿ by³o, ale raz jeszcze – piêkne dziêki i szacunek, by³o ¶wietnie. Je¶li nie zaprosicie nas za rok, to wpadniemy jako tury¶ci i wszystko Wam popsujemy. icon_wink.gif

Radko Ponury – dziêki za to, ¿e siê ujawni³e¶, za mi³± rozmowê, za ikonografiê z imprezy i pozytywne wibracje. yes.gif

Marcin Lascivus i Szkar³atna Ró¿a – mi³o by³o stan±æ z Wami po jednej stronie, fajnie ¿e zechcieli¶cie przygarn±æ w bitwie samotnego zbrojnego. Dziêki tak¿e za nocne pogadanki w arcymi³ym towarzystwie. smile.gif

Sanok – tradycyjnie z u¶miechem, pozytywnie, rado¶nie, na poziomie. Jako¶ zawsze tam gdzie bywa Sanok, bywa dobrze. Ziomale Peruna – opatentujcie, powala na kolana. Yo. king2.gif
Langus – pozdrowionka, u¶ciski dla Kasieñki i trzymamy kciuki za szczê¶liwe rozwi±zanie. love3.gif

Je¿e – ju¿ Wy wiecie co. Do nastêpnego razu. bigsmile2.gif

Chêciny (zw³aszcza Misiek) – dziêki za pomoc przedbitewna, jestem winien przys³ugê. loki08.gif

I na deserek...
(tadaaaa)
BROCELIANDE. Ludzie, to dziêki Wam takie wyjazdy zostaj± w pamiêci a uprawianie tego hobby ma sens, i nie koñczy siê z koñcem sezonu. Jeste¶cie z³otym ¶rodkiem pomiêdzy wszelkimi skrajno¶ciami w ca³ym tym bajzelku pod tytu³em rr. Dziêki za wspólne biesiadowanie i balowanie, dwie nieprzespane noce, hektolitry wspólnie zdegustowanych trunków, wszelkie pogaduszki i wyg³upy. Malcolmowi chwa³a za wyniki ³ucznicze i akcjê podczas nocnej wyprawy po piwo (tekst sezonu). Pod nieobecno¶æ MacDwaina (który obieca³ dojechaæ a zawiód³ nas srodze), statuetkê z³otego MacDwaina dla najwytrwalszego biesiadownika otrzymuje oczywi¶cie Pani Agnieszka (ach, jak¿e mi³o by³o z Pani± powitaæ ¶witanie rozwa¿aj±c dramatyczne wyj±tki z ¿ywota trzydziestolatków). Pani Joanna, Kowal, £ukasz, wszyscy do³o¿yli¶cie gigantyczny pozytyw do tej imprezy i do decyzji o zabawie w ryceriadê w kolejnym sezonie. Uk³ony od nas obojga. heart.gif love3.gif yes.gif

To tyle...
loki08.gif

beee
Rudy
Witam
Wszystko fajnie, ale najlepsi to byli dwaj go¶cie, jeden w kowbojkach czerwonym podkoszulku i w bojówkach, a na to tunika, drugi to samo tyle ¿e mia³ buty "turystyczne" (takie do chodzenia) i spodnie po dziadku.
Oprócz tego by³o dosyæ przyjemnie, chocia¿ by³em tylko jeden dzieñ, i to tylko jako widz, ale by³o ok. Za rok sie wpraszam. king.gif
Langus
Witam

Jak zwykle na Turnieje Rzeszowskie przyje¿d¿am spó¼niony a zw³aszcza na turnieje ³ucznicze icon_cry.gif

Chcia³em pozdrowiæ wszystkich organizatorów, uczestników znajomych i nie znajomych i wirtualnie po¿egnaæ siê z Tymi z którymi nie zd±¿y³em (:
A zw³aszcza Kochanego Marcina "Czarn± Owieczkê" Szmela i jego lepsz± po³owê Aniê (: Te¿ czekam na szczê¶liwe rozwi±zania - wszystkie owieczki na ³±kach boguchwalskich wybecza³y mi prawdê o pewnym pijanym szkocie gracuj±cym noc±.

Pozdrowionka
Jakub
No i po turnieju....

W imieniu organizatorów chcia³bym podziêkowaæ wszystkim którzy przybyli na imprezê i dobrze siê na niej bawili. Mamy nadziejê zobaczyæ was wszystkich znowu za rok. Dziêkujemy za dobre opinie przez was wystawione i przepraszamy za wszystkie potkniêcia. Obiecujemy, ¿e za rok siê poprawimy i unikniemy tych samych b³êdów (i pope³nimy pe³no nowych).

Pozdrawiam i do zobaczenia

Jakub
makKac
CYTAT(Langus)
Witam

A zw³aszcza Kochanego Marcina "Czarn± Owieczkê" Szmela i jego lepsz± po³owê Aniê  

Langusku (zwany Wylewnym icon_wink.gif ), jak± czarn± owieczkê?
Je¶li ju¿, to w kratê icon_wink.gif

Trzymamy za Was kciuki i ¶lij umy¶lnego
gdy tylko przybêdzie pociecha.

Acha, nie wiem co mog³y Ci wybeczeæ owce -
- tak owca beczy, jak jej dudy graj±.

Jak dla owcy, to jeste¶ niepoprawny politycznie!
bigsmile2.gif

beee
Langus
Witam

No Owieczkê bo Owieczkê, a Czarn± bo czarne masz kude³ki (:

Czekaj czekaj "Tak, owce becz± jak je Dudy graj±"? Wnioskujê ¿e dudy to szkoci - czyli wszystko siê zgadza - dobrze je zrozumia³em (((:

Pozdrowionka
Sebastian
Pozdrowienia

Po po¶cie szlachetnego makKac nie wiele pozostaje do napisania: byli¶my, zobaczyli¶my, i je¿eli bêdzie nam dane - bêdziemy znów...
Zabawa przednia, a persony jeszcze znakomitsze...

- wszak wszyscy "braæmi" jeste¶my, tako nam przystoi siê doñ odnosiæ, czuæ i bawiæ...
smile.gif bigsmile2.gif
Malcolm
Witam i pozdrawiam

Do Boguchwa³y przyby³em... blinkie.gif
Ze wszystkimi siê zobaczy³em... hehehe.gif
Lecz nie zwyciê¿y³em... icon_sad.gif
Sebastian z Tarnowa mnie ubieg³ i chwa³a mu za to, gdy¿ ³ucznikiem jest przednim, co udowodni³ na turnieju...king2.gif
Chwa³a Saszkowi i ca³emu jego Zakonowi... za Turniej... yes.gif
Chwa³a K.N.U.R.O.W.I. za towarzystwo wy¶mienite i trunki... crazy.gif
Chwa³a S³u¿bie Zdrowia, za pozszywanie Freda w nieca³e 2 godziny... szczerba.gif
Chwa³a Krzysiowi za walkê ze zdradzieck± pszczo³±... moro.gif
a na pohybel! pszczole za zdradzieckie uk±szenie... bic.gif

Chwa³a wszystkim uczestnikom... po trzykroæ chwa³a!!! king.gif
By³o ¶wietnie i ubawi³em siê, ¿e hej... jester.gif

za rok powtórka mam nadziejê... :-P
Tomasz z £añcuta
Szanowny Sebastianie - wdziêczny jestem za przybycie Twoje i ca³ej waszej kompaniji strojnie i zbrojnie na nasz turniej. Za rok postaram siê
by w³ócznia i topór jeszcze ciekawiej przebiega³y i coby ten skubany wojownik na boki nie ucieka³ bigsmile2.gif Poæwiczymy i do nastêpnego spotkania.
Kinia
Slawa!

Ogólnie impreza by³a fajna, mnie osobi¶cie nie podoba³o siê tylko sêdziowanie na turnieju szarf, i ca³y system sedziowania wtedy.za to podoba³o mi siê, ¿e organizatorzy byli na ka¿de "zawo³anie". yes.gif chwa³a Wam organizatorzy za to!a i fakt pryszniców za 3z³.(osobi¶cie by³am totalnie sp³ukana icon_cry.gif z kasy oczywi¶cie)ale skoro nie mieli wyboru..w ka¿dym b±d¼ razie podoba³o mi siê.(Pyszna ma¶lanka!!!mniami yes.gif)
Tomasz z £añcuta
¦wiêtos³awo - có¿ - obiecujê, ¿e za rok sêdziowie siê poprawi± , prysznice i resztê zaplecza te¿ postaramy siê poprawiæ. Kucharki wymienimy maniac.gif
(za kaszê) ,a ma¶lanka bêdzie conajmniej tak dobra. Jeszcze raz dziêkujê w imieniu ca³ego Zakonu za u¶wietnienie swoimi osobami naszego turnieju i ...do zobaczenia za rok..albo i wczesniej
M¶cis³aw
Powitaæ
Ogromne gratulacje dla organizatorów. Ugo¶cili nas, dali dach nad g³ow±, wy¿ywili(a dobreee by³o). Co raz widaæ by³o uwijaj±ce siê te habity. Panowie napracowali¶cie siê co niemiara i za to WAM chwa³a.

Pozdrowienia dla niezmordowanych biesiadników(ach te ukraiñskie napitki....). Przypominam o konkursie na najlepszy trunek(zwyciestwo bêdzie moje), ale to dopiero za rok.......jak nam dane bêdzie.
¦lê pozdrowienia

P.S. A ci co nie byli niech teraz popadn± w depresje, ¿e nie przyjechali.
Malcolm
Hej!

Zacny M¶cis³awie.
Czy aby nie pomyli³e¶ nazwy swojego stowrzyszenia?
Jeszcze kamraci zbóje siê na Ciebie obra¿±, i jakowe¶ bum.gif Ci zapodadz±, a po co Ci to ?
Hiehiehie...

serdeczne pozdrowienia
Zyszko
I Ja siê dok³adam do tych wielkich podziêkowañ!

S³awa organizatorom (zw³aszcza cierpliwo¶æ do mych wybrzydzañ :-)
szczególnie jednemu zakonnikowi co od pragnienia mnie uratowa³ irish.gif

Do nastêpnego obaczenia kto wie....
Oby i w jeszcze wiêkszym gronie!!!! bigsmile2.gif
Macko Rolnik
Czy ktos ma kontakt do tego go¶cia co sprzedawa³ w Boguchwale miecze?
Je¶li tak by³bym wdziêczny za odpowied¼ blinkie.gif
M¶cis³aw
Ten pan nazywa siê Tylko Sylwester. Przes³a³em Ci, Macko, ju¿ Jego namiary na skrzynkê. Jak jeszcze kto¶ potrzebuje to nie ma problemu, niech napisze do mnie.
Olga
w kwesti turnieju zgadzam sie z ocenami zarówno pochlebnymi, jak i krytycznymi.od siebie mogê dodaæ pewne spostrze¿enie - s±dzê, ¿e swoje powodzenie impreza w du¿ej czê¶ci zawdziêcza miejscu, w którym j± zorganizowano - niezwykle urokliwemu,a przede wszystkim zacisznemu, odgrodzonemu od ulicznego ha³asu, ukrytemu w¶ród drzew bigsmile2.gif tych atutów nie posiada ¿adne z miejsc w Rzeszowie, gdzie wcze¶niej organizowane by³y turnieje (rynek, okolice zamku).no có¿ niestety trudno o takie miejsce jak w Boguchwale w du¿ym mie¶cie...
Moje uznanie dla organizatorów, którzy w doborze miejsca na turniej wykazali siê pewn± wra¿liwo¶ci± i wyczuciem potrzebnej atmosfery yes.gif

mi³o by³o spotkaæ znajome twarze i przygl±daæ siê wszystkiemu choæ... tym razem z pozycji widza icon_sad.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.