Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Aukcja dla Floridy - koszulka FREHA
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia > Pomoc dla Floridy
Indar
Józef pyta co nowego w temacie Floridy, a ja w³a¶nie odebra³em nowe koszulki FREHA.
Jedn± postanowili¶my przeznaczyæ na aukcjê. Po wygranej postaram siê aby na koszulce znalaz³y siê podpisy moderatorów. Przynajmniej kilku.
Zwyciêzca poda rozmiar i rodzaj (damska, mêska) a ja postaram siê o resztê.
Kolor czarny, bia³e logo na piersi.
Aukcja trwa do 30 pa¼dziernika - wstêpnie.

Józef
zaczynam - 50z³ ?
;)
brat Bule
100
Viator
120
efendi
200
Viator
CYTAT
Aukcja trwa do 30 pa¼dziernika
Mia³e¶ na my¶li wrzesieñ?
Indar
Uhm... Si.
Józef
CYTAT(efendi @ 08:23 21.09.2013) *
200

Efendi - #*:P , @"" ~`"?*B&.. !

podbijam do 250 bum.gif
smile.gif
pozdrawiam
efendi
300
bo warto smile.gif
Józef
bigsmile2.gif Bo nie by³o by problemu , jakby Indar przeznaczy³ 3 koszulki na aukcjê :
dwie du¿e i trzeci± malutk± bigsmile2.gif
Jedn± dla Ciebie Efendi , drug± dla mnie (bym mia³ w czym wyj¶æ na generalce na Grunwie) a trzeci± na pi¿amkê dla mojej córeczki ;)
pozdrawiam bum.gif
Indar
Zastanowiê siê devil.gif
A tymczasem licytujcie dalej. Fajnie siê to obserwuje.
efendi
dla mnie XXL smile.gif
Rafa³ Pr±dzyñski
Otworziem pywo i siem popatrzem - lepsze ni¼ da puldogi podde dywanem. bum.gif
efendi
Witam!
Proszê mnie powiadomiæ czy wygra³em licytacjê. Wyje¿d¿amy za granice i w zwi±zku z tym nie bêdê móg³ tego obserwowaæ. Zreszt± tak czy tak, pieni±dze we wtorek przelejê na podane konto, ale w razie wygranej chcê siê duchowo(medytacje),fizycznie(moczenie w wannie z olejkami), towarzysko(impreza) przygotowaæ na ewentualne dostanie koszulki z logo FREHA :-) ,
na któr± to uroczysto¶æ( gdy wygram) Floridê, Hegemona, Viatora i Indara serdecznie zapraszam. W razie czego pokryjê koszty Waszego transportu z W-wy do Grodu i Grodu do W-wy.
Termin podam "po wygraniu" :-))
Pozdrawiam
efendi
Rafa³ Pr±dzyñski
Ofiarowuje siê ¿eczone osoby przewie¼æ z Wawy do Grodu i z powrotem -(potrzebny dzieñ opó¼nienia na trze¼wienie) skoro Efendi kupuje paliwo ..niech siê moje opony i klocki zdzieraj±. W bardzo Zboznej intencji wszak.
efendi
Bardzo przeprasza ale zapomnia³em dopisaæ Józefa!!! Józefie, bardzo przepraszam ,ale zapracowany jestem i czasami mi siê zdarza co¶ spieprzyæ anger.gif
Zapraszam Ciebie w moje progi :-)
Pozdrawiam
efi
Rafa³ Pr±dzyñski
Józefie, Viatorze, Indarze - bedê mia³ okazjê poznaæ Was osobi¶cie ?
Indar
O, to ju¿!
Wieczorem bêde mia³ wiêcej czasu to napiszê. Ok, bêd± dwie - ale mog± byæ problemy z XXL smile.gif Bêde musia³ co¶ wyczarowaæ lokalnie.
Porozmawiam z Jêdrzejem - mi ta oferta wydaje siê kusz±ca. Zobaczymy.
Viator
Ha! Nie chcê nic obiecywaæ w ciemno bo nadal mam urwanie ³ba z terminami i coraz wiêcej wizyt u rozmaitych specjalistów, ale fajnie by by³o gdyby siê uda³o smile.gif
Józef
CYTAT(Rafa³ Pr±dzyñski @ 17:20 26.09.2013) *
Józefie, Viatorze, Indarze - bedê mia³ okazjê poznaæ Was osobi¶cie ?

Nic obiecywaæ nie mogê , te¿ mam ostatnio trochê na g³owie.
Siê odezwê smile.gif
Co do licytacji dwóch koszulek (jak zrozumia³em jest na nie szansa)
Dajcie znaæ , czy mo¿na zacz±æ licytacjê ;)
Rafa³ Pr±dzyñski
KURDEEEE !!! - druga runda???? bigsmile2.gif
Indar
A ile proponujesz za koszulkê?
Rafa³ Pr±dzyñski
JA - po tym jak mnie na rok zawiesili¶cie ?! JAAAA ...koszulke FREHY??? anger.gif
Józef
CYTAT(Indar @ 18:20 02.10.2013) *
A ile proponujesz za koszulkê?

Ja na pocz±tek stówkê bigsmile2.gif
Ale potrzeba mi dwie - czyli za dwie - dwie bigsmile2.gif
Indar
250 i dam dwie.
A jakie rozmiary? Byle nie XXL, b³agam!
Józef
Dla córy s - ka
A dla mnie - ech , no jak najwiêksz± ,
chyba ¿e jak by¶ nie mia³ , to ¿onie M - kê wezmê
;)
Jutro postaram siê kasê przelaæ.
efendi
No to chyba wygra³em licytacjê smile.gif
A.Kosciuk, 46-220 Byczyna, Biskupice 58 GRÓD
Pieni±dze(300 przelane)
Koordynatorem przyjazdu do Grodu niech zostanie Hegemon( chyba nie masz nic przeciwko temu ? smile.gif ), a tu czekaj± Was niespodzianki w trunkach,potrawach itd... pijacy.gif pat.gif , dziewek nie obiecuje bo to fuj( chocia¿ lubiê, ale jednej siê bojê) usmieszek_05.gif
Pozdrawiam
efi
Rafa³ Pr±dzyñski
Nie mam nic przeciwko - podaj tylko termin ;) i ktokolwiek chcê z Wawki zostanie uprowadzony. Co do dziewek, to w Opolu krucho aleæ Wroc³aw s³ynie z zacnych (to znaczy niezacnych ) zamtuzów. bigsmile2.gif
Józef
bigsmile2.gif
Pieni±dze wys³ane.
Adresik :
Józef Majchrzak
Przyrowo 16
78 - 320 Po³czyn zdrój

Poza tym jutro idê do lekarza bo nie wyle¿a³em zapalenia oskrzeli bigsmile2.gif

A , i jeszcze jedno - moja ¿ona 30 listopada koñczy kolejny raz osiemnastkê
i my¶lê , ¿e najlepszym prezentem by³ by jaki¶ ultra¶ny drobiazg (z³ota nie lubi)
Wiec pomy¶la³em , ¿e mo¿e by nasi rzemie¶lnicy - jubilerzy co¶ wyszperali w swoich pracowniach ? bigsmile2.gif
Poza tym ¶wiêta id± , to nie tylko ja dla Swojej potrzebuje prezentu ;)
pozdrawiam
Mighty Gacek
CYTAT(Rafa³ Pr±dzyñski @ 18:52 02.10.2013) *
JA - po tym jak mnie na rok zawiesili¶cie ?

Zas³u¿y³e¶
Rafa³ Pr±dzyñski
Do koñca ¿ycia bêde z tego dumny .... a w szczególnie z nieodwracalnych skutków. bigsmile2.gif
A co do s³uszno¶ci to ju¿ tam sobie kazdy sam wyrobi³ zdanie - przynajmniej jasno i solidnie bez smarowania.... crazy.gif i bez autorytetów moralnych z...bidetu smile.gif.

Ale temat nie tego dotyczy.
Zosta³em zobowi±zany przez Efiego do skoordynowania ewantualno¶ci porwania : beneficjenta, oraz wygranych i przegranych, oraz organizatorów i innych wymienionych przez rzeczonego Efendiego.
Co nieco towarzystwo siê mityguje i wykrêca. Chcia³em wiêc oficjalnie og³osiæ, ¿e termin porwania nie zosta³ odgórnie okre¶lony.
Ergo - prosze o kontakt na priva z podawaniem szeroko rozumianych czaso okresów w których mo¿liwym bêdzie uprowadzenie.
Nie jesy obowiazkowym jechaæ z Wawy moim "pre³owym lucyferem" (co na to kszi±dz Natanek), ale obowi±zkowym jest jedzenie, picie i nocleg w pieleszach gospodarza.

Indar, Florida (chyba tylko Wy z kierunku W-wa) Viator, Józef - prosze o kontakt na priv.
Viator
Je¶li chodzi o Indara i o mnie to na pewno odpada przysz³y weekend (mamy wyprawê projektow± na Jurê).
Rafa³ Pr±dzyñski
Nsapisa³em, ¿e czas nie zosta³ okreslony - podajcie mi szeroko - które wekeendy najbli¿szych miesiêcy wam odpowiadaj± - i wtedy zestrzelê terminy tak, aby pasowa³y najwiekszej liczbie osób.
Viator
Mi prawdê mówi±c dopiero od po³owy listopada nic nie wisi w grafiku :/
Rafa³ Pr±dzyñski
i dobrze - nastêpni proszê
Viator
Eee... i widzê ¿e jeszcze 22-24 listopada Indar organizuje co¶ w Owidzu, o ile to wypali.
Józef
Panowie , ja 22 -24 listopada organizujê manewry WM w ¦widwinie
a co do tego czasu ?
11tego muszê jechaæ gdzie¶ na rocznicê ..
Ze zdrówkiem te¿ ostatnio cholera nie najlepiej , takietam zapalenie oskrzeli siê ci±gnie..
obiecywaæ wiêc nie bêdê icon_sad.gif

A z mi³ych wiadomo¶ci to - wczoraj zamawia³em u faceta len na kieckê dla Mojej , a On pisze :
Po³owê wy¶lij mi na konto , po³owê dla Floridy smile.gif
Mi³y gest , niby niewiele , ale byle by takich wiêcej ;)
dziêki smile.gif
Rafa³ Pr±dzyñski
Czy ja dobrze kojarzê ¿e z koñcem listopada to jest weekeend na Andrzeja? smile.gif
Juz po wszystkich Waszych konieczno¶ciach smile.gif.
Józef
¯ona ma wtedy urodziny - przyjedzie w poniedzia³ek , to siê zapytam , czy nie chcia³a by ich spêdziæ w Byczynie .
To jakie¶ 400km ode mnie z pomorza - jest szansa , ¿e siê da namówiæ ;)
pozdrówko
ps.Takie Andrzejki w strojach z epoki - niez³y pomys³ ;)
ps.2 Oj , jest szansa smile.gif
Rafa³ Pr±dzyñski
Tylok trzeb cos zacnego przywie¿æ bo tam s³onine jedz± i bimber pij± - kolorowy - wiem bo jako¶ prze¿y³em...do dzi¶ nie wiem jak smile.gif.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.