Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej na zamku w I³¿y -> 1-4.05
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2003
Marcvs Rebivs Cacaivs Asellio
Zapraszam Frehowiczów do zamieszczania komentarzy odno¶nie tej imprezy.
Mam nadziejê, ¿e w nied³ugim czasie równie¿ organizator tej¿e imprezy zamie¶ci tu szersze informacje.

Zapraszam do dyskusji
Watcher
Marcus Aurelius Carnifex
A jak jest z noclegiem spac.gif ? Pod namiotami czy w innym miejscu? Jak pod namiotami to czy koniecznie wymagane s± namioty historyczne? Co z jedzeniem swinka.gif - organizator zapewnia czy to co samemu siê zorganizuje? Czy od dworca PKP jest daleko? Pozdrawiam:
Marek Hilgendorf
Nocleg jest zwykle w dwóch miejscach. W szkole i na górze zamkowej pod namiotami, o ile kto¶ posiada w³asny historyczny. Organizatorzy zapewniaj± jedzenie. Du¿o i dobre. Dojazd- poci±g do Radomia, potem PKS bezp. do I³¿y.
Atmosfera na imprezie jest super- zawsze tam siê ¶wietnie bawiê. No i mam spory sentyment do tego miejsca.
Pozdrowienia dla Trzody!!!!!!!
Semko
A dziekujemy za rekomendacje i informacje, dziekujemy. :-)

wszytskei informacje szczegolowe dostepne na stronie

www.turniej.ilza.prv.pl lub www.brsk.prv.pl/turniej.

Przypominamy ze termin odsylanai zgloszen juz tuz tuz.

pzdr
Krysiak
Robert Bagrit
Witam!

Na Bagrittonie mo¿na ju¿ zobaczyæ zdjêcia z turnieju.

Zapraszamy do galerii.

Pozdrowienia
DrzewiaK
Wtam wszystkich po raz pierwszy na tej stronie.

Mam pytanie do wszystkich, którzy byli u nas na którymkolwiek turnieju w I³¿y. Je¶li przypadkiem utrwalili¶cie imprezê lub jej elementy na tasmie, czy jest mo¿liwo¶æ zdobycia jej jako¶ od was? Mam w planie zmontowanie, krótkiego i tre¶ciwego filmiku o naszym turnieju.
Z góry dziêkujê za pomoc.
Robert Krysiñski
[color=darkred][/color]
witam

mam film z ubieg³orocznego turnieju w I³¿y

mo¿e nie jest to arcydzie³o re¿yserskie ale kilka scenek da siê wyci±æ

tel. 0501-42-11-11
lub robertkry@op.pl
Warszawa
Jarek Przyby³o
Czo³em. Mam kilkadziesi±t minut z tegorocznej I³¿y na ta¶mie V 8. W tym do¶æ du¿o z koników oraz dwie bitwy bodaj¿e z pi±tku. Ta¶ma aktualnie jest u Bagrita ale mam nadziejê, ¿e jej nie wywali³.

Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.