Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Oblê¿enie Ko¶ciana - Ko¶cian --> 18-20.06
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Robert Bagrit
Zapraszam Frehowiczów do zamieszczania komentarzy odno¶nie tej imprezy.
Mam nadziejê, ¿e w nied³ugim czasie równie¿ organizator tej¿e imprezy zamie¶ci tu szersze informacje.

Zapraszam do dyskusji
Bartek z Chojnika
Czy mo¿na wiedzieæ, kto jest organizatorem iprezy?
Radek
Organizatorem imprezy jest Kasztelania Krzywiñska, mam nadziejê ze turniej wyjdzie cudnie, gdy¿ sami zamierzamy tam jechac boc to rzut beretm od Poznania.A poni¿ej dane organizatora
http://www.bagrit.pl/bractwa/bractwa_szuka...r=blue]
Pozdrawiam
Pawe³ £agódka
Witay!
Potwierdzam tylko i¿ stawimy siê do Was w liczbie 4 lub wiêcej ;) ale jako¶ siê na razie wybraæ na spotkanie nie mo¿emy :] na zaproszenie siê stawimy ale jeszcze jedno jaki¶ plan bitwy dostane ?? Pozdrawiam
krzyzak
witam
mama dwa pytania:
jakie jest datowanie turnieju , i czy mozna sie na niego wybrac za potwierdzeniem,czy tez niezbedne jest zaproszenie(jesli jest, to czy jest jakas szansa by takowe otrzymac)
Krzysztof £obos
Czy to¶ wybiera sie do Ko¶ciana z Wroc³awia?
Mam busa 8 osób .Móg³bym kogo¶ zabraæ.
Krzysiek
0-691-394-992
Radek
Ko¶cian zosta³ zdobyty, mimo tego ¿e kazdy z oblegaj±cych zarobi³ po parê pacynek, có¿ trebusz strzelaj±cy g³owkami kapusty obni¿y³ jednak morale obroñców bigsmile2.gif którzy chc±c nie chc± musieli polec:-) Bogu dziêki ¿e w pobli¿u nie by³o zadnej krówki bigsmile2.gif
Dziêkujê organizatorom za godziwe przyjêcie, jad³a by³o w bród, podobnie jak i piwka, prysznice i murowane toalety choæ niehistoryczne mile równie¿ wspominam devil.gif Mam nadziejê ¿e w przysz³ym roku impreza owa równie¿ siê odbêdzie i wiecej ludzi nañ ¶ci±gnie. Dziêkuje jednakowo¿ wszystkim poznanym cz³onkom inszych bractw za wspóln± zabawê. Tyle s³odyczy:-) a co by³o z³e, bigsmile2.gif oczywi¶cie jak zwykle stroje i sprzêt do poprawy, w tym równie¿ i nasze, zmieni³bym równie¿ nieco lokalizacjê obozu face4.gif
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.