Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: zgubione, znalezione
> Inne > Kalendarium 2013 > Grunwald 2013
Piotr Kriger
Jak ktos co¶ zgubi³ lub znalaz³ to tutaj mozna o tym napisaæ.

Piotr Kriger
Na prayk³ad ja zgubi³em. Krzy¿ srebrny, jerozolimski na rzemieniu. Z ty³u napis ,,IV zjazd ryc chrz chorzów" lub co¶ podobnego, nie pamietam dok³adnie. waga ok 10 g. jestem gotów odpaliæ 50 z³ znalazcy. Krzy¿ gabarytowo raczej spory, posiada srebrne ucho na rzemien lub ³añcuszek
ambafatima
W karczmie w CHWM znaleziono klucze, dwa spiête razem, du¿y i ma³y dorabiany chyba CH AUCHAN Gdañsk, bo tak± ma wyt³oczkê. Pozdrawiam
Józef
Ja s³ysza³em , ¿e komu¶ wciê³o ¶cianê namiotu (bia³o czerwon±)
pewnie przy pakowaniu kto¶ pomy³kowo spakowa³.
Jakby co¶ to piszcie.
Przekost
Ja zgubi³em krótki no¿yk ze skórzan± pochewk± i drewnian± rêkoje¶ci± ¿³obion± w pr±¿ki. Rêkoje¶æ by³a pêkniêta i sklejona. Nó¿ ma dla mnie du¿± warto¶æ sentymentaln±
Laser
CYTAT(Józef @ 11:02 15.07.2013) *
Ja s³ysza³em , ¿e komu¶ wciê³o ¶cianê namiotu (bia³o czerwon±)
pewnie przy pakowaniu kto¶ pomy³kowo spakowa³.
Jakby co¶ to piszcie.

To nam wciê³o. Proszê o kontakt, gdyby kto¶ mia³ o jedn± p³achtê boczn± namiotu za du¿o. Bia³o czerwone p³ótno z Chor±gwi Wielkiego Mistrza, przy stajni.

I druga rzecz: przeszywanica z lnu naturalnego na drobn± osobê.
Szmycios³aw1331
Witam serdecznie, zgubi³em:
No¿yk

Oraz hartowan± tarczkê na rêkawice pasek mocowany na 2 ró¿ne nity stalowy/miedziany. Spad³a mi na 21x21.

Co do nagrody s±dzê ¿e siê dogadamy ;)
Katrraya
A ja zgubi³am ³y¿kê drewnian± - rze¼biona z charakterystycznym ¶limaczkiem na koñcu, od spodu na r±czce podpisana RAYA. Najprawdopodobniej gdzie¶ w Podolu, bo nigdzie dalej mam nadziejê nie wywêdrowa³a :p
Mathaus
Moja narzeczona zgubi³a na Grunwaldzie, lub zosta³ jej ukradziony no¿yk od tego typu zestawu, z tym ¿e mia³ on ko¶cian± oprawê. Choæ to tylko przedmiot, by³ to prezent ¶wi±teczny, wiec mia³ warto¶æ sentymentaln±. Uczciwego znalazcê czeka nagroda. http://www.lorifactor.pl/sklep/galerie/k/k...esiadn_1091.jpg
Dentysta
Po bojówce MiT zosta³a mi waga do wa¿enia broni.
Ju¿ nie mam pewno¶ci, ale chyba Przemka, który sêdziowa³ (Przemek, nie mam do Ciebie kontaktu - zg³o¶ siê).
Pozdrawiam
Dentysta
Laser
Nasza p³achta i przeszywka zosta³a odnaleziona. Bardzo serdecznie dziêkujemy Pyrolowi za pomoc.
Ilonka
Witam serdecznie,

W pi±tek zgubi³am szpikulec w ko¶cianej oprawie z takiego zestawu http://www.lorifactor.pl/sklep/p864,ks-026...ej-oprawie.html

Najprawdopodobniej gdzie¶ na terenie Pomezanki albo w drodze do toiki/sklepiku.

Bardzo proszê o kontakt!
Micha³ z Wi¶nicza
Witam. Posia³em praw± rêkawicê skórzan±, krótk±, piêciopalczast±, kolor jasny ¿ó³ty. Rozmiar okolo L. Bêdê wdziêczny za pomoc.
kublika
CYTAT(Ilonka @ 12:06 16.07.2013) *
Witam serdecznie,

W pi±tek zgubi³am szpikulec w ko¶cianej oprawie z takiego zestawu http://www.lorifactor.pl/sklep/p864,ks-026...ej-oprawie.html

Najprawdopodobniej gdzie¶ na terenie Pomezanki albo w drodze do toiki/sklepiku.

Bardzo proszê o kontakt!

CYTAT(Mathaus @ 23:08 15.07.2013) *
Moja narzeczona zgubi³a na Grunwaldzie, lub zosta³ jej ukradziony no¿yk od tego typu zestawu, z tym ¿e mia³ on ko¶cian± oprawê. Choæ to tylko przedmiot, by³ to prezent ¶wi±teczny, wiec mia³ warto¶æ sentymentaln±. Uczciwego znalazcê czeka nagroda. http://www.lorifactor.pl/sklep/galerie/k/k...esiadn_1091.jpg

To kto¶ ma ju¿ komplet.....
Ilonka
Nie, nie to inny model ;) mój szpikulec by³ p³aski nie cylindryczny w przekroju...
Akfarga
Witam, na terenie obozu Choragwi podolskiej zagubi³am NÓ¯ w pochwie, mia³ ok 23 cm d³ugosci. Postaram sie znale¼æ jego zdjêcie. Robi³ go mój tato, wiec posiada warto¶æ sentymentaln±.

Szczê¶liwemu znalazcy- nagroda.
Lebster
Przy wyjsciu ze ¦w. Jerzego (od strony lotniska i tojek) znaleziono telefon samsunga.
Bartoszko
Zgubi³em kapelusz z rogo¿yny.
Maveius
Zgubi³em:
Zielona-morska i cieniutka czapka filcowa z bad¿esami Pomezanki i Justycji w okolicach chor±gwi wielkiego mistrza.
Z góry dziêkujê za pomoc.
doktor
Czo³em!
Zostawi³em na Grunwie lodówkê turystyczn± - plastikowa, zielona z bia³ym wieczkiem (do¶æ du¿a). Celowo nie piszê, ¿e zgubi³em, bo nawet wiem gdzie by³a smile.gif Zostawi³em j± w piwniczce w obozie ¦w. Jerzego wiêc mam nadziejê, ¿e kto¶ j± zabra³ ze sob± i nie zosta³a zasypana...
Dajcie znaæ.

Wojtek z Kielc
tel. 600 021 737
Snorlax
W Chor±gwi Mazowieckiej Ks. Janusza w obozowisku Chor±gwi ¯ywieckiej znaleziono elementy p³ytowe szt 5. Je¿eli kto¶ zgubi³ proszê siê zg³osiæ ze wskazaniem có¿ to za elementy uzbrojenia.
AdamsZnin
W chor±gwi Podolskiej zgubili¶my naszyjnik bursztynowy wygrany w turnieju szachowym. Najprawdopodobniej gdzie¶ w okolicy tablicy informacyjnej b±d¼ w drodze na parking (móg³ gdzie¶ wypa¶æ...). angsad.gif
Pozdrawiam
Mistrz Anai
Gdzie¶ w Podolu zgubi³am kapturek z czarnej we³ny (gremlin). Je¶li kto¶ znalaz³ proszê o kontakt. ;)
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.