Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Bombardowanie z powietrza
> Inne > Kalendarium 2013 > Grunwald 2013
Amer
Tego jeszcze nie by³o ! Prawda li to ? Mam nadziejê ¿e nikomu nic siê nie sta³o :/
atak z powietrza
Macko
...komentarze niektórych..powalaj±ce...malkontenci..lepiej pierdzieæ w sto³ek i marudziæ na co siê da..tu sporo siê nam "rycerzom" dosta³o... chyba tylko na jeden sensowny komentarz trafi³em, przy tym ogólnie prze¶miewczym tonie: "co by by³o gdyby ta petarda trafi³a w dziecko?"...

..ale to ju¿ chyba bardziej do tematu o przyzwyczajeniach spo³eczeñstwa pasuje...ogólnie mówi±c...go¶ciu co to zrobi³ - siano w g³owie, podobnie zreszt± jak wiêkszo¶æ komentuj±cych...

¿enada..
Calen
Nie wierze...dobrze ze nikomu zlego sie nic nie stalo. Krzy¿acy chcieli w tym roku wygrac i nowa bron wprowadzili.. tongue.gif nie no ¿artuje
Tiberivs Petronivs Thvrinvs
Z tego co widzia³em to chyba jedna petarda trafi³a w stoisko Gregora ale nie jestem pewien.
Mathaus
Stoisko Gregora by³o daleko wiêc w±tpiê... ale najwy¿ej Gregor zdementuje / potwierdzi sam jak bêdzie mia³ ochotê.
LoBuzica
Faktycznie komentarze powalaj± g³upot±. Przy naszym poziomie ¶wiadomo¶ci i wiedzy w narodzie mo¿naby siê spodziewaæ oszo³omów, którzy by robili "prywatne" ataki na obozy krzy¿ackie... co za ludzie beznadziejni. Wczoraj mialam przyklad znajomej (ca³e szczê¶cie dalekiej) która na wie¶æ, ¿e by³am na Grunwaldzie po stronie Krzy¿ackiej oznajmi³a mi ¿e sta³am siê nazistk± i czy mam tego ¶wiadomo¶æ. Rêce i majtki opadaj±... Co do incydentu, gratulujê staremu koniowi braku wyobra¼ni.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.