Witam,
jak w temacie, potrzebujê mail albo telefon do pracowni Lancier (wysy³am maile na adres podany na stronie ale bez odpowiedzi podobnie z telefonem, inny tel znaleziony na ZUMI "odpowiada" - nie ma takiego numeru.
Osobi¶cie nie polecam, chyba, ¿e Kolega szuka drogiej marynarki z flauszu.
http://www.munduryhistoryczne.za.pl/produkty.html.html
CYTAT(Grenadier @ 12:50 11.07.2013)
Osobi¶cie nie polecam, chyba, ¿e Kolega szuka drogiej marynarki z flauszu.
http://www.munduryhistoryczne.za.pl/produkty.html.htmla kogo Pan poleca?
znam te stronê tamten mail jest nieaktualny a tel nie odpowiada...
Typowe, pó¼niej by³o by zwodzenie przez pó³ roku za chore pieniadze. Czy chodzi o mundur Ksiêstwa ?
CYTAT(Grenadier @ 00:14 12.07.2013)
Czy chodzi o mundur Ksiêstwa ?
Królestwa Polskiego, a dok³adniej o mundur wzorowany na mundurze piechoty Królestwa Polskiego
to ju¿ lepiej. W zasadzie ka¿da osoba szyj±ca ciuchy historyczne powinna sobie poradziæ (masa kontaktów jest na tym forum) w MWP s± zachowane zabytki a i pewnie jakie¶ wzorniki z epoki
CYTAT(Grenadier @ 12:00 12.07.2013)
to ju¿ lepiej. W zasadzie ka¿da osoba szyj±ca ciuchy historyczne powinna sobie poradziæ (masa kontaktów jest na tym forum) w MWP s± zachowane zabytki a i pewnie jakie¶ wzorniki z epoki
ja znalaz³em jakie¶ kontakty ale by³o dl mnie albo za daleko, albo zbyt drogo. Potrzebowa³ bym namiary na ludzi czy firmy w okolicach Krakowa, Górnego ¦l±ska czy Opolskiego
W takim razie nie mogê pomóc. Moja grupa jest z Pomorza. Mo¿e og³oszenie w Targowisku ?
CYTAT(Grenadier @ 13:28 12.07.2013)
W takim razie nie mogê pomóc. Moja grupa jest z Pomorza. Mo¿e og³oszenie w Targowisku ?
no ewentualnie Warszawa, ale Pomorze to trochê zbyt daleko dla mnie
W £omiankach szyje P. Maryla, ale trzeba jej pilnowaæ. Obszywa³a 2 pp, mam jej lejbik. Wa¿ne aby pamiêtaæ o pewnych zasadach np. ko³nierz szyty z pó³kola i rêkawy wszyte dosyæ wysoko, aby nie przypomina³y dzisiejszej marynarki. Niestety straci³em do Niej kontakt
CYTAT(Grenadier @ 12:03 13.07.2013)
W £omiankach szyje P. Maryla, ale trzeba jej pilnowaæ. Obszywa³a 2 pp, mam jej lejbik. Wa¿ne aby pamiêtaæ o pewnych zasadach np. ko³nierz szyty z pó³kola i rêkawy wszyte dosyæ wysoko, aby nie przypomina³y dzisiejszej marynarki. Niestety straci³em do Niej kontakt
a pracownia "Styl" ?
Nie wiem
Porozmawiaj z El¿biet± Litwiniak z Warszawy, robi rekonstrukcje strojów z ró¿nych epok, standard wykonania do omówienia, szye rêcznie i maszynowo, tel 693 678 692.
CYTAT(Victor O @ 15:15 16.07.2013)
Porozmawiaj z El¿biet± Litwiniak z Warszawy, robi rekonstrukcje strojów z ró¿nych epok, standard wykonania do omówienia, szye rêcznie i maszynowo, tel 693 678 692.
Czako te¿ ?
Nie s±dzê, tym zajmuj± siê specjali¶ci.
CYTAT(Grenadier @ 16:59 18.07.2013)
Nie s±dzê, tym zajmuj± siê specjali¶ci.
Ju¿ siê skontaktowa³em, zobaczymy co z tego wyjdzie, dziêki za wszystkie informacje :-)
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.