Witam
Kurcze, tak sie wszyscy pytaj±, a mi jako¶ tak g³upio, ale gdzie mo¿na dostaæ we³ne (tak± na dublet i nogawice) w przemy¶lu albo w rzeszowie?!?
Pozdr. rudy
Witam
Najlepiej to w £añcucie jest bardzo tania!! i dobra. Pytajcie o to pytac Tomasza z £añcuta gdyz to wlasnie on mieszka w £añcucie i najlepiej poradzi.
Pozdrawiam
Maullarius
Rzeszów ulica Bardowskiego. Ró¿nie z wyborem, ale tanio.
Ostatnio na Bardowskiego straszna bieda z materia³ami - szkoda nawet chodziæ i pytaæ, natomiast nowy, dobrze zaopatrzony i tani (w miarê
) sklep powsta³ w pobli¿y, przy ul. ¯eromskiego.
Na D±browkiego obok domu kultury WSK siê zdarza, ja kupowa³em na Zygmuntowskiej w Domarze, bia³y i szary len po 21 z³, jest te¿ hurtownia w Palikówce mo¿na tam pytaæ co¶ tam miewaj±
Warto te¿ skoczyæ do Krasnego, tam jest jaka¶ hurtownia materia³ów, podobno ca³kiem niez³y wybór a i ceny przystêpne!
A w Krasnem to gdzie mniej wiêcej, jaki¶ telefon?
Krasne jest jakie¶ 4 km od Rzeszowa w strone £añcuta, telefonu niestety nie posiadam, ale jest niedaleko to nawet rowerkiem mozna siê przejechaæ.
POZDRAWIAM
ok. ale mnie chodzi³o gdzie w Krasnem dok³adnie, w jakiej okolicy, bo gdzie Krasne to wiem, tylko czy w centrum czy, przy trasie ta hurtownia, czy jak siê jedzie na Stra¿ów
A co z we³n± z Rakszawy ko³o rzeszowa. Jest tam jewszcze ta hurtownia. Chêtni ewybraliby¶my siê na zakupy. Rzeszowiaki poratujcie...
Pozdrowionka
Na d±browskiego jest len kolorowy, po 14z³ niebieski, bordo,zielony i jakie¶ tam jeszcze
jest te¿ szary i bia³y
Hm a czy ta hurtownia nie jest przypadkiem juz za Krasnem, w Palikowce? Chyba o ta Wam chodzi. Numer telefonu mozna dostac w dwoch sklepach z materialami przy Placu Wolnisci (niestety nie ma go przy sobie
) . Ale pani w tym sklepie powiedziala ze oni maja materialy z Palikowki i szczerze mowiac niewiele tego bylo. Sporo taniego lnu jest natomiast na przecenach w Pionierze (wejscie od strony dworca pks). kupilam tak sliczny brazowy i zielony len, a bylo jeszcze kilka innych kolorow. Moze jeszcze sa, zobaczcie
Swoja droga jesli ktos sie jednak wybierze do Palikowki, napiszcie czy warto tam jechac
gdzie dok³adnie jest ten len na D±browskiego i po ile jest len w Pionierze?!
D±browskiego obok dawnego domu kultury WSK, to jest sklep po prawej stronie w ci±gu sklepów w parterze bloku, by³ tam len chyba po 14 z³ ró¿ne kolory
ja w pionierze kupowalam za 14 i 17 zl
W sklepie "Em", Rzeszów, przy zbiegu ul. ¯eromskiego i ¦w. Miko³aja, len bia³y i surowy, bawe³na bia³a i surowa. ¯adna rewelacja cenowa, ale kto¶ siê moze skusi (len 29 za mb).
A moze mi ktos powiedzieæ gdzie znajde jaki¶ dobry flausz w przystêpnych cenach? Najlepiej zielony, granatowy i br±zowy! Z góry dziêkuje.
POZDRAWIAM
Bylbym bardzo wdzieczny jezeli ktos wie gdzie miedzy Tarnowem a Rzeszowem mozna zakupic tanio welne!!!!Dzieki za wszystkie informacje !!SLAWA
Równie¿ przy³±cze sie do pytania/ niekoniecznie tak strasznie tanio, moze byc we³na z sytnetykiem czy. flausz, najlepiej czerwony, niebieski i zielony?
POZDRAWIAM
W Rzeszowie ko³o ul. Bardowskiego, za sklepem z Alkohoami, tam gdzie kiedy¶ by³a ksiêgarnia PEGAZ. Id±c z dworca PKS w ul. Bardowskiego, za sklepem skrêciæ w lewo, przed przystankami MPK. Mozna cos wyszperac, ceny przystêpne.
Pozdrowienia
Wojtek
Hej hop, ³adn± we³ne mo¿na dostaæ w centrum handlowym Europa przy ul.Pi³sudskiego. W tej chwili przwa¿aj± tylko ciemne kolory sukna, ale niebawem powinno siê co¶ ciekawego pojawiæ. Niestety, ceny nie s± takie niskie jak na Bardowskiego, ale jako¶æ materia³u jest znacznie lepsza.
Zdrówko
Dzisiaj by³em, jest CZERWONy flausz, niestety, do¶æ drogi, 35z³/1mb za 80% we³ny i 20% syntetyków to troche drogo, ale jest czerwony:), a i nawet pomarañczowy, ³adny br±zowy i reszta to tak jak Misiek pisa³ ciemne kolorki!
Witam serdecznie odzwierciedlam wczesne ¶redniowiecze a dok³adnie kulturê celtyck± i nigdzie nie mogê znale¼æ materia³u w kratê ... pomó¿cie !!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.