Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [£ód¼] - materia³y we³niane
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
Micha³ Koczanowski
Tak jak w temacie, chodzi mi przedewszystkim o we³ny: flausze i flanele we³niane, 100% .
Janek Gryta
Na Pomorskiej tu¿ obok placu Wolno¶ci jest sklep - strasznie drogi.
Drugi na Piotrkowskiej przy "Magdzie" - ceny równie paranoidalne.
Jest jeszcze na Nawrot, nie by³em ostatnio nie wiem.
Na Kiliñskiego na przeciwko Capitolu - we³ny prawie zupe³nie aktualnie brak, ale podobno bywa.
Je¿eli nie rozumiesz której lokalizacji posprawdzam numery.
Mimo wszystko prosi³bym kogo¶ bardziej kompetentnego (Ania? Wotawa?) o uzupe³nienie.
Janek Gryta
Jeszcze mi siê przypomnia³o, ¿e jest sklep(Vortex) gdzie¶ miêdzy drug±, a trzecia przecznic± Piotrkowskiej. Tam by³ ostatnio do¶æ du¿y wybór szczególnie grubszych gatunków we³ny.
Pozdrawiam
Janek
Zbigniew Tomicki
A takie hurtowno-resztko-sklepy jak (byla) Textilandia, jeszcze istnieja? Gdzie ceny welny nie przekraczaly 25zeta.
Janek Gryta
Yyy.
Mogê tylko powiedzieæ, ¿e w Zgierzu(to takie co¶ obok £odzi) w³a¶nie upad³a ostatnia instytucja tego typy. Na temat £odzi zdecydowanie musi siê wypowiedzieæ Ania bo ja nic nie kojarzê, ale raczej ju¿ nic nie ma icon_sad.gif
Pozdrawiam
Janek
Onix
Polecam na Hurtownie/sklep z tkaninami na ul Tylniej
duzo rodzajów we³n, i innych fajnych rzeczy (sporo resztek ciekawych) i ceny calkiem przystêpne (we³na od 30 do 80zl - zalezy od jakosci)

pozdrawiam
Kasia Weso³owska
Mogê jeszcze u¶ci¶liæ ,¿e na ulicy Tylnej znajduje siê najlepszy obecnie w £odzi sklep z we³n± . Jest to sklep przyzak³adowy a wiêc ceny s± tam bardzo konkurencyjne . Cieñkie we³ny (100%) mog± spa¶æ z cen± do 11z³ je¿eli s± lekko wybrakowane ( miejscami poplamione lub jakie¶ usterki ze ¶ciegiem ). Troche grubsze kosztuj± ok. 20 -30z³ . Wiêkszo¶æ flauszy kosztuje 42z³ ( oczywi¶cie s± dro¿sze smile.gif ). No i warto jeszcze wspomnieæ o oszo³amiaj±cej gamie kolorów . Serdecznie polecm .
Michal
Do¿ucê swoje 3 grosze:

Surtex na Rynku Niepodleg³o¶ci (chyba to tak siê nazywa), przystanek Pi³sudskiego-Targowa - jest len gruby jak ¶winia, kosztuje co¶ ok. 30 z³ oraz flausz (tj. we³noco¶tam ¶redniomroczne) za ok 25-30 jak pamiêtam... aha bardzo du¿y wybór filców ró¿norakich w cenach jakich nie pamiêtam (z takiego filcu przeszywkê, hmmm)

ps. to jest hurtownia, a ich sklep firmowy gdzie¶ ko³o Rzgowskiej (nie by³ech)
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.