Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Nierzetelno¶æ Borana
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia > Problemy z rzemie¶lnikami, sprzedawcami i kupuj±cymi
Bernardo
Witam!

Z przykro¶ci± muszê poskar¿yæ siê na postawê pana Borana u którego zamówi³em buty.
Czekam ju¿ 4 miesi±ce i bez rezultatu. Kontakt siê urwa³ i nie mam mozliwo¶ci dodzwonienia siê ani innego porozumienia. Rozumiem oczywi¶cie t³umaczenie ¿e zamówienie mog³o siê gdzie¦ "zawieruszyæ", ale nie drugi raz!
semen
Ja zamawia³em u Borana buty tzw. rociarskie ok.1,5 roku temu. I nie mia³em ¿adnych przykrych do¶wiadczeñ. Wrêcz przeciwnie. Bardzo du¿o siê przy tej okazji od niego dowiedzia³em.
Ale jak pisa³em to by³o 1,5 roku temu. Mog³o siê co¶ zmienic.
Fanfir
Równie¿ zamawia³em oko³o rok temu 3 pary butów. Kontakt by³ doskona³y, buty przedniej jako¶ci, termin zachowany praktycznie co do dnia. Mam nadziejê, ¿e Boran szybko wyja¶ni sytuacjê. W moim osobistym rankngu rzemie¶lników jest na pierwszym miejscu.
Teyrnon
CYTAT(Fanfir @ 09:14 09.06.2013) *
Równie¿ zamawia³em oko³o rok temu 3 pary butów. Kontakt by³ doskona³y, buty przedniej jako¶ci, termin zachowany praktycznie co do dnia. Mam nadziejê, ¿e Boran szybko wyja¶ni sytuacjê. W moim osobistym rankngu rzemie¶lników jest na pierwszym miejscu.

Nie wiem na jaki termin siê umówili¶cie ale 4 miesi±ce czekania na buty u takiego fachowca jak Boran to nic nienaturalnego.. Pewnie sprawa siê szybko wyja¶ni
semen
W ka¿dym razie, jak ch³opaki z mojej chor±gwi chcieli w grudniu 2012 zamówic u niego kilka par butów to uprzejmie wyja¶ni³, ¿e obecnie nie mo¿e przyj±æ i zrealizowaæ zamówienia.
Co¶ faktycznie musia³o siê stac bo nie wierzê, ¿eby tak nagle zmieni³ sposób postêpowania.
Owszem terminy to u niego zawsze by³y odleg³e. Ale je¶li idzie o jako¶æ wykonania, kontakt i kulturê osobist± to nie mam ¿adnych zastrze¿eñ. W trakcie wykonywania butów przesy³a³ mi fotki jak wygl±daj±.
Dodatkowo (na szczê¶cie) wyperswadowa³ mi niektóre moje pomys³y.
Bernardo
Umawia³em siê z nim na termin do realizacji dwa miesi±ce temu. Gdyby nie ¿yczliwi¶c kolegów nie pojecha³bym np. do Czerska.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.