Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Szukam nauczyciela, trenera, pomocy generalnie!:)
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia
Misae
Szukam kogo¶, kto móg³by mnie z partnerem wprowadziæ w tajniki walki mieczem, w stylu europejskim.. : )
MagicWojtek
blossfechten? arma warszawa -arma.lh.pl
walka w zbrojii - warszawska akademia miecza
Florida
CYTAT(Misae @ 18:57 22.05.2013) *
Szukam kogo¶, kto móg³by mnie z partnerem wprowadziæ w tajniki walki mieczem, w stylu europejskim.. : )

Ewentualnie zapraszam do siebie- Szko³a Fechtunku CENTURIA.
So³owiej
a ¿eby nie wprowadzaæ zamieszania na forum, czy znajdê jak±¶ szko³ê fechtunku w Krakowie?
kamyk_
DESW: ARMA-PL Kraków
www.thearma.pl

PWR / walki rycerskie generalnie: w tej chwili nie wiem, kto siê tym zajmuje w Krakowie.
kot
Siemano ,nie chcia³em bazgraæ i ¶mieciæ nowym tematem wiêc u¿ywam starego w±tku.
Ostatnio czêsto widuje ró¿ne filmiki z bohurtami i chcia³bym w ramach poszerzania swoich horyzontów spróbowaæ czego¶ takiego.
Problem le¿y w sprzêcie ochronnym i w kontaktach. Nie posiadam ani jednego ani drugiego.
Znaczy w opancerzeniu problem by sprawia³ mi he³m i ogólna os³ona g³owy bo, stawy zabezpieczyæ mo¿na plastikiem i jaka¶ przeszywa te¿ siê znajdzie z kolczug±.
Do¶wiadczenie spore mam w walce broni± drzewcow± i ogólnie sobie radzê.
Wiêc je¶li jaka¶ mi³a i przyjazna grupa rycerska z Wroc³awia lub bliskich okolic miasta chcia³a by wymieniæ siê do¶wiadczeniami i umo¿liwiæ mi trening w takiej konwekcji to by³o by super , git.
Wiem i pro¶ba jest trochê na wyrost bo sprzêt kosztuje, a czas to te¿ cenna sprawa w dzisiejszych czasach, dlatego z góry dziêkuje , je¶li kto¶ owocnie zainteresowa³ by siê spraw±.
Robert Szatecki
Musisz skontaktowaæ siê z lud¼mi z RKS Silesia. Skontaktuj siê z kapitanem: £ukaszem P³azikiem. Choæ tak szczerze to nie widzê treningu pod bohurt w plastikowym sprzêcie i kolczudze.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.