Witam,
na pocz±tku d³ugiego weekendu(27 lub 28 IV, kiedy tylko dali nowe ³uki do sprzeda¿y) z³o¿y³em u Grozera zamówienie. Od razu wys³a³em mu maila ¿e z powodu w/w przerwy nie bêdê móg³ od razu wys³aæ pieniêdzy. Ku mojemu zdziwieniu Lilla Pozsagai odpisa³a, ¿e dziêkuje ¿e da³em znaæ ale te¿ ¿ebym powiadomi³ j±, kiedy zrobiê wp³atê. Zdziwiony odpisa³em, ¿e jeszcze nie otrzyma³em ¿adnych danych do przelewu- to by³o 30 kwietnia. W poprzedni poniedzia³ek nadal nie by³o odpowiedzi, ponowi³em wiêc pytanie o dane do przelewu i do chwili obecnej nie otrzyma³em odpowiedzi. Nie rozumiem, pó³ roku temu odpisywa³a w ci±gu minut. Przecie¿ im te¿ musi zale¿eæ na otrzymaniu tych 200 euro( a raczej dolarów, bo tylko je mogê wys³aæ) jak mi zale¿y na otrzymaniu ³uku. Gruber Gyula odpisuje porz±dnie jak zawsze, ale powiedzia³, ¿e nic nie mo¿e na to poradziæ. Co robiæ w tej sytuacji? Oczywi¶cie dzwoniæ do Grozera nie bêdê.
Mylisz siê, nie zale¿y im. Polska dla Grozera to ¶wat kategori "B".
Nurglitch (Sextvs Didivs Longvs)
Ja zamawia³em Grozera tutaj:
http://www.recurvebowshop.com/Cena nie ró¿ni³a siê bardzo od strony Grozera, kontakt by³ b³yskawiczny a gotowy ³uk mia³em po trzech tygodniach.
Oni zamawiaj± je od Grozera? Bo jego s± najbardziej historyczne. Mo¿na wiêc zamówiæ u nich np. "hungarian base od grozera"?
Ja tam tylko ³uki od Kassajego widzê
Nurglicht napisa³:
CYTAT
Ja zamawia³em Grozera tutaj
CYTAT(braciszek Boullii @ 13:36 14.05.2013)
Ja tam tylko ³uki od Kassajego widzê
Przepraszam, masz racjê. Zamawia³em mój ³uk parê lat temu i ta strona chyba trochê siê zmieni³a. A mo¿e ten mój jednak nie jest Grozerem? Bogiem a prawd± nie robi³em wtedy g³êbokiego rozeznania, chcia³em tylko ³uk do zabawy.
Jeszcze raz przepraszam za narobienie zamieszania.
Wygl±da na to ¿e tu maj± gotowe modele:
http://hunarchery.com/catalog/product_info...?products_id=33Jest normalny koszyk, wiêc nie trzeba nikogo b³agaæ aby raczy³ przyj±æ pieni±dze
Tu te¿ nie da rady, sprzedawca odpisa³:
CYTAT
Sorry, I can not send Grozer bow at this time, because Grozer doesn't
> > >ship my orders, and doesn't answer for my mail!
Czyli jest jak mówi³ Gyula.