Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Rozmowy w Toku o Ruchu Rycerskim
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia
Dentystek
Zosta³em poproszony aby poszukaæ osób zwi±zanych z rycerstwem, które chcia³yby wzi±æ udzia³ w programie 'Rozmowy w Toku'. Chodzi o parê gdzie facet jest mocno zwi±zany z rekonstrukcj±. Jego partnerka mo¿e (ale nie musi) równie¿ siê tym interesowaæ.
Detale:
Nagrywanie odbywa siê w Krakowie w dniach 8-9.05.2013 (w trakcie Bitwy Narodów)
Organizatorzy pokrywaj± kwestiê dojazdu, zapewniaj± nocleg w hotelu oraz zapewniaj± rekompensatê rzêdu kilkuset z³ za poniesiony wk³ad.
Je¶li by³by kto¶ chêtny proszê o szybki kontakt: 696059231
Wojciech W¶ciek³y
Zapraszam naiwnych. Temat zmontuj± tak ,¿e ludki z RR wyjd± na kompletnych je³opów i szejatnistów. Zaiste, chêtnie obejrzê zacny program z drzyzg± w ranie na w³asne ¿yczenie.
Rafa³ Pr±dzyñski
Zale¿y od tego, komu zale¿y, ¿eby stacji zale¿a³o - odpowiedzi chyba do¶æ jasne bo i okoliczno¶ci jasne smile.gif. Niektórzy mog± byæ zaskoczeni w czym to nie bior± udzia³u i w jakim celu, oraz kto i do czego to wszystko ma poprowadziæ. Zaiste spodziewam siê dok³adnie odwrotnego monta¿u.

A taki program z Je³opami w zbrojach ju¿ u Drzyzgi by³ w pamiêtnych czasach wylêgu urków i zeków na grunstoocku. Stare wraca w nowych piórach.
Dentystek
Zdaje siê, ¿e ju¿ chêtni siê znale¼li.
Mo¿na zamkn±æ.
Indar
A kiedy ma byæ to wyemitowane?
Wojciech W¶ciek³y
To ja przy³±czam siê do pytania Krzycha : kiedy to bêdzie wyemitowane ?,bo z przyjemno¶ci± sobie to obejrzê w rz±dowej telewizji z popcornem i col± oraz wypiekami na twarzy. Po Natalii Siwiec i mamie Madzi kolejni celebryci nam siê pojawi±.
Indar
Mo¿na by by³o zrobiæ wspólne ogl±danie smile.gif
Rafa³ Pr±dzyñski
to ja przyniosê "Ciechana" i "gor±ce skrzyde³ka" - mogê siê przysi±¶æ? smile.gif ...no i czapeczki pajacyka na gumce - temat zobowi±zuje.
£azarz
Salve Fratres!

Dentystek rzuci³ temat, chêtni siê przy³±czyli inni jak zawsze ... to ju¿ by³o, popcorn ... cola itp., itd.
A mo¿e czas na zmiany? Pójdzie nowe które mam nadziejê poka¿e zupe³nie inne podej¶cie o które przez lata walczyli¶my. BN to tak naprawdê rozwiniêcie naszych pierwszych ustawek sprzed lat na I³¿y, Byczynie czy Grunwie. Kiedy¶ has³o buhurt koñczy³y sie krzykami - mrok, kibole ...
A teraz? Kiedy czytam info na plakatach orgów którzy tak bardzo byli przeciw buhurtom to ostra walka nagle jest kluczowym elementem imprezy smile.gif
Braciszkowie poka¿± siê u Drzyzgi, maj± do¶wiadczenie co TV kiedy¶ zrobi³a z podobnego programu. Je¿eli zobacz± syf to zawsze mog± po prostu wyj¶æ w trakcie nagrania smile.gif

Trzymam za was kciuki i browara smile.gif

Pozdrawiam Grzegorz
Marcin Waszkielis
Bedzie dobra polewa. Etap drugi to rycerze w Pamietnikach z wakacji.
Lunna
Je¶li mnie pamiêæ nie myli to w tamtym roku w Czersku podczas przemarszu na zamek na murku obok siedzia³a jaka¶ parka krêcona przez kamerzystê z typowo telewizyjnym sprzêtem. Na dodatek mê¿czyzna przemawia³ w do¶æ charakterystyczy sposób znany z "Dlaczego ja" i tym podobnych produkcji, wiêc ten etap te¿ chyba mamy ju¿ za sob± smile.gif
Ig³a
Swoje trzy groszê wrzucê... Dla mnie rekonstrukcja to pasja.
Mo¿e nie nadaje sensu mojemu ¿yciu, ale z pewno¶ci± go dope³nia,
i nie wyobra¿am sobie by tego elementu mia³o zabrakn±æ.

Mam jednak wra¿enie, ¿e w ¶wiecie RR wiele osób jest zainteresowanych
utrzymaniem status quo, za wszelk± cenê. To dlatego ci ludzie,
wymawiaj±c siê, ¿e oni ponie¶li koszty i trudy dotarcia do wiedzy
robi± wszystko by nowych zniechêciæ, lub choæby uprzykrzyæ im temat.
Swoj± wiedzê wszelkie materia³y strzeg± z uporem czarnoksiê¿nika.
Ci sami ludzie stawiaj± siê w opozycji do mainstreamu, ¿e siê tak
wyra¿ê, podnosz± wrzawê kiedy tylko kto¶ mia³by siê zbli¿yæ do
tematu. Temat bowiem powszechny nie bêdzie ju¿ tak elitarny jak
potrzeba, a poza tym, jak wtedy narzekaæ na kondycjê rekonstrukcji?

I gdy pojawia siê szansa by opowiedzieæ co¶ o naszej pasji, to nie
bo to komercha, bo to i tak poprzekrêcaj± etc. Byæ mo¿e. Jednak
Ci, których w przestrzeni nie ma, g³osu nie maj± i nie ma szans na
dialog. Bez dialogu zawsze poliestrowi rycerze bêd± zestawiani
na równi z rekonstruktorem, a ¿e czesto sa bardziej kolorowi i równiej
uszyci to siê okazuje, ¿e "lepsi" - ba! przy pokazach przecie¿ tañsi.

Dlatego moim zdaniem taki wystêp w telewizji mo¿e byæ korzystny i dobry,
odpowiedzialno¶æ jednak za obraz RR jako ca³o¶ci spoczywa na ka¿dym z
nas, mo¿emy byc bowiem postrzegani tak przez pryzmat fachowo¶ci i wiedzy,
jak i przyk³adowo przez pryzmat pijañstwa i oportunizmu. Polewa wiêc mo¿e
byæ ale nie musi...

Ekipie, która bêdzie w ¿yczê powodzenia smile.gif

Jesli kto¶ mia³by czuæ siê dotkniety, z góry przepraszam, wiadomo wszak,
¿e Don Kichote to przecie¿ XVII wiek smile.gif
Rafa³ Pr±dzyñski
Ig³a - znasz mnie - prawda - znasz od lat. Osobi¶cie to chyba nawet nie ...ale tutaj...ca³a historia.

Uwa¿asz zaprawdê, ¿e siedzê dup± na wiedzy i niczego nie daje potrzebuj±cym?

Uwa¿asz zaprawdê ¿e jestem oportunistom i pochlejem moczymord±?

A mo¿e zaprawdê uwa¿asz ¿e odtwórstwo nie jest moj± pasj±?

Alibo uwa¿asz ¿e jestem zainteresowany aby utrzymaæ to trudne po ³acinie (ja cham nie douczon to zgo³a nie wiem co sta³o bigsmile2.gif ).

Je¶li tak - to nie ma kwestii. Pozdrawiam i tyle.

Je¶li nie to ws³uchaj siê w mój g³os : ....Aaaaaa -- nie .... o bohurtach, BN, Drzyzdze, Wojewódzkim i szczerzenia mordy w g³upawym u¶miechu do teledysków ju¿ siê nagada³em - co siê bêdê (nad)produkowa³.

O wycieraniu sobie etosem i honorem nosa ty¿.

Czas na zmiany?????!!!!!

A no¶ta se ró¿e w ko¿uchach - kto to kupi ten daje ¶wiadectwo swego ukorzenienia - nawet jak dobrze wytrz±sn±³ s³omê z butów.

Dla jasno¶ci - ja "naszam" ko¿uch, na specjalne okazje - ale mi siê ani jego zapach z Chanel5 nie pomerda³ ani on sam z garniturem nie popierdoli³ - tak samo jak z dresem. Ilo¶æ powieszonych na nim wst±¿ek i wypsikanych dezodorantów nic tutaj nie zmienia.
Nurglitch (Sextvs Didivs Longvs)
CYTAT(Ig³a @ 12:27 23.04.2013) *
Mam jednak wra¿enie, ¿e w ¶wiecie RR wiele osób jest zainteresowanych
utrzymaniem status quo, za wszelk± cenê. To dlatego ci ludzie,
wymawiaj±c siê, ¿e oni ponie¶li koszty i trudy dotarcia do wiedzy
robi± wszystko by nowych zniechêciæ, lub choæby uprzykrzyæ im temat.

A s± te¿ ludzie którzy mieli po prostu do czynienia z mendiami i wiedz± jak one dzia³aj±.

Swoj± wiedzê wszelkie materia³y strzeg± z uporem czarnoksiê¿nika.

Wiedzê? Materia³y? Wierzysz ¿e w Rozmowach w Toku zostanie pokazana wiedza i materia³y? To przecie¿ nie jest w ogóle program który ma czegokolwiek uczyæ albo cokolwiek popularyzowaæ. Ca³y format tego programu, jego centralne za³o¿enie to wy¶miewanie przed kamer± ¶wirów i popaprañców.

"Wychowujê córkê na kobietê sukcesu!"
"M±¿ trzyma kasê i wydziela mi ka¿dy grosz!"
"Zgadnij, która z nas urodzi³a siê facetem ..."
"Zosta³am uwiedziona przez ksiêdza"
"Rozstêpy, obwis³a skóra i inne okropieñstwa"

To z samej pierwszej strony googla.
To jest audycja o debilach dla debili. Wiedza? Materia³y? Serio?

Dlatego moim zdaniem taki wystêp w telewizji mo¿e byæ korzystny i dobry,
odpowiedzialno¶æ jednak za obraz RR jako ca³o¶ci spoczywa na ka¿dym z
nas

Mo¿e byæ, je¶li pani Drzyzga cudem za³o¿y³a sobie ¿e tym razem poka¿e sympatycznych debili i popaprañców a nie niebezpiecznych dla dzieci debili i popaprañców. Bo w tym przypadku odpowiedzialno¶æ za PR hobby oddaje siê ca³kowicie telewizji. Zaproszeni go¶cie zostan± przedstawieni tak jak sobie telewizja tego ¿yczy, pod tezê któr± telewizja u³o¿y.

Ig³a
Rafa³, nie chodzi³o mi o picie do kogokolwiek. Mówi±c o moczygêbie mia³em na my¶li siebie, bo czasem zw³aszcza po zmroku, wejrzenie me bywa mgliste smile.gif a przyk³ad to nietêgi...
Chodzi³o mi o to, ¿e za³o¿enie, ¿e je¶li w mediach to na pewno b³e, nie jest s³uszne i wed³ug mnie podobne jest do umi³owania w³asnego sosu. Moze byc b³e ale byæ nie musi, sprawa zale¿y tak¿e od tych, którzy tam bêd±.
Z etosu i honoru poszetki bym nie robi³ bo to rzeczy wa¿ne, czy ¶mieszni sa ludzie którzy je cenia? Mogê byæ smieszny, da sie ze smiesznoscia zyc, choæ czasem czka patosem smile.gif
Czasem zmiana, czy otwarcie siê na sprawy dotychczas pomijane mog± skutkowaæ po¿ytecznym rezultatem. I czasem aby cel zrealizowaæ trzeba zmieniæ pozycjê "zej¶c" czy "wej¶æ" na poziom nie wiem, ale spojrzeæ inaczej.
Nurglitch, Czy program jest dla debili nie oceniam bo nie znam, ale faktycznie te¿ zauwa¿am postêpuj±ce skretynienie mieszkañców Polski. Jednak je¶li znajdzie siê choæby jedna osoba, która pod wp³ywem programu siêgnie dalej, to chyba mo¿na siê nad spraw± pochyliæ.
i dltego pisa³em o Don Kichotcie smile.gif
Rafa³ Pr±dzyñski
Nie zrozum mnie ¼le - dla mnie to nie honor mówiæ ¿e siê na dziwki nie chodzi³o , je¶li siê chodzi³o - honor to dla mnie siê do tego przyznaæ i przyznaæ ¿e to z³e. Buractwem i chamstwem zwa³ za to bêdê zachowanie cz³owieka który na dziwki chadza a prawi ¿e tego nie robi bo mu honor nie pozwala.
ERGO - skup siê raczej na tym co pisa³em o kwiatkach do ko¿ucha.

Niechby to by³y i per³y - ale per³y w gównie ¶mierdz± i brudz± i szpec± nie zdobi±. A ostatnio nasz tort czê¶ciej gównem miasto kremu zdobiony nie per³ami. Kupa piêknie sztucznym sposobem w ró¿e uk³adana zaw¿dy kup± pozostaje - niechby i lukrowan±.
Ig³a
Rafa³, mam nadziejê, ¿e rozumiem Twój rebus z ko¿uchem - te¿ staram siê robiæ swoje.
Mo¿e analogia z dzieleniem siê wiedz± nietrafna? Nie do Ciebie przecie¿ pijê, czy do osób w w±tku bo faktycznie, czy my siê znamy, mo¿e jaki artyku³ albo ksi±¿kê siê przeczyta³o, kilka postów na krzy¿ i tyle... Eh, chodzi³o mi o to, ¿e zamykanie siê na swoje ¶rodowisko nie wpu¶ci nic ¶wie¿ego. Czasem ta ¶wie¿o¶æ mo¿e rowem kloacznym ¶mierdzieæ, czasem jednak nie. Dopóki rzecz siê nie wydarzy nie wiadomo. Oczywi¶cie mo¿na siê domy¶laæ, ale ja jestem cz³ek naiwny i wierzê w ludzi. Ca³a historia.
Rafa³ Pr±dzyñski
Ig³a- wesz³y pieni±dze i interesy - tak¿e polityczne - koniec z naiwno¶ci± - nie ma zmi³uj. W pewnym innym w±tku kto¶ tam wyceni³ na pó³ miliona ¶wiadczenia patronów medialnych - oznacza to po prostu ¿e policzy³ ile by musia³ zap³aciæ jakby chcia³ to kupiæ - tymczasem tzw "patroni" medialni w istocie nic nie daj± - robi± swoje po kosztach.

A co by¶ powiedzia³ ze swoj± naiwn± wiara w cz³owieka jakby chodzi³ o ludzi którzy w "rycerzy" wk³adaj± rocznie nie pó³ miliona z powietrza tylko 50 milionów ¿yw± gotowizn± ?

A co by¶ powiedzia³ o ludziach którzy pior± rocznie na "rycerzach" kilka milionów niewiadomego pochodzenia?

Zapro¶ na piwo to pogadamy bigsmile2.gif - ale nie przed kamera i mikrofonem.
Marcin Waszkielis
CYTAT
A co by¶ powiedzia³ ze swoj± naiwn± wiara w cz³owieka jakby chodzi³ o ludzi którzy w "rycerzy" wk³adaj± rocznie nie pó³ miliona z powietrza tylko 50 milionów ¿yw± gotowizn± ?

Chyba 50 milionów rubli bialoruskch:)
Rafa³ Pr±dzyñski
dok³adnie 50 milionów z³otych w dolarach, pochodz±cych miêdzy innymi z amerykañskich dyiamentów, hoteli, ropy, kasyn i wo³owych tusz -- wydaje Ci siê Marcinie, ¿e jeste¶ czego¶ ¶wiadom ? smile.gif

to lepiej nie b±d¼ na widoku w niew³a¶ciwej chwili smile.gif
Marcin Waszkielis
Zdecydowanie nie jestem ¶wiadom 50 milionów:). Troche siê zgubi³em....Mowa o czyms zwi±zanym z RR?
Indar
CYTAT(Marcin Waszkielis @ 11:15 24.04.2013) *
Zdecydowanie nie jestem ¶wiadom 50 milionów:). Troche siê zgubi³em....Mowa o czyms zwi±zanym z RR?

Tak, jeste¶ mi winien 50 milionów $
Ale o co chodzi? Pogubi³em sie ju¿.
Panowie, mniej pó³s³ówek a wiêcej konkretów. Tematu zamykaæ nie zamierzam, bêdzie jak znalaz³ po emisji odcinka - ale na boga, na temat!
Marcin Waszkielis
CYTAT
Tak, jeste¶ mi winien 50 milionów $

Spoko mam od³ozone na SKO.
Rafa³ Pr±dzyñski
No dobrze - ujmijmy to tak :

Zgodnie z moim rozeznaniem (które mo¿e byæ ca³kowicie wyssane z palca albo uroi³o siê w mojej chorej ³epetynie - czemu nie), w obecnej chwili nie ma mowy o "neutralnych" wyst±pieniach medialnych zwi±zanych z RR, ani nie mo¿e byæ mowy o "neutralnych" lub "daj±cych w³a¶ciwe ¶wiadectwo" prezentacjach medialnych tego tematu.

Nie zale¿y to w znacznej mierze od "nas" tylko od okoliczno¶ci i podmiotów które s± zainteresowane z ró¿nych wzglêdów takim lub innym kreowaniem przekazu. Oraz od podmiotów które z ró¿nych wzglêdów i w ró¿nym stopniu s± zainteresowane RR.

Przyk³ady :

1.).
Dobrym przyk³adem bêdzie to co zrobi z nagraniem redakcja Pani Drzyzgi - przypominam - to ju¿ chyba ze trzecia czy czwarta ods³ona "rycerzy" w jej programie i niektórzy z nas dobrze pamiêtaj± co i komu z tego wysz³o. ERGO - albo zobaczymy zmianê, albo nie - oba wyniki co¶ nam powiedz±.
2.).
Pêk³em ze ¶miechu jak w pewnej propagandowej reklamówce szeroko znanej w RR i trwaj±cej 2 godziny (doskona³ej jako¶ci produkt zreszt± i za³o¿eniem i wykonaniem) - us³ysza³em ¿e w zasobno¶æ portfela szeregowego jasia nie ma zupe³nie wp³ywu na to w jakim po³o¿eniu "spo³eczno-kulturalnym" znajdzie siê on na dzieñ dobry w "naszej" zupie. W ogóle u¶mia³em siê bardzo przy ogl±daniu tego bez sarkazmu podam arcydzie³a.

To s± tylko przyk³ady - odleg³e od siebie - ale s± to fakty medialne.

W kontek¶cie tego¿ pozwoli³em sobie do Ig³y troszkê podywagowaæ co my sobie mo¿emy zrobiæ na dzieñ dzisiejszy z naszymi wyobra¿eniami o ¶wiêtej wierze w cz³owieczeñstwo.

Czy ja¶niejsze? - tylko temu to s³u¿y³o, nie twierdze ¿e stacja Pani Drzyzgi chce nam wykupiæ RR za 50 milionów. Natomiast twierdze ze warto¶æ tego rynku jest wiêksza i nie jest to rynek nie infiltrowany (w sensie ekonomicznym) z ró¿nych kierunków. Na swoje usprawiedliwienie dodam, ¿e ze wzglêdów zawodowych czytujê i cenie prof. Sztaniskis smile.gif.

Natomiast Indarze je¶li oczekujesz ode mnie, ¿e napiszê konkretnie kto, dla czego, gdzie i kiedy wy³o¿y³ owe miliony oraz na co, to stawiasz mnie swoim mniemaniem o mojej inteligencji w szeregu zaraz obok Marcina, który mniema, ¿e wie o wszystkim co siê dzieje wokó³ RR, gdy¿ RR to tak naprawdê On i Jego horyzonty i jego osobista ksi±¿eczka SKO oraz to co on/ona ogarnia.

To w sensie dyskusji o medialnych aspektach RR mówi nam BARDZO DU¯O. smile.gif

No ja tego wszystkiego nie ogarniam - nie jestem gwiazdorem - chyba ¿e takim pomorskim z rózgami na niegrzeczne dzieci smile.gif.
m_q
O czym Wy, Panowie, dyskutujecie? To ma byæ wystêp U DRZYZGI. W programie w którego odcinku przed wystêpem rymcerzy wyst±pi± matki bêd±ce sutenerkami swoich córek a w nastêpnym wyst±pi facet który lubi w±chaæ swoje brudne stopy (przyk³adowe autentyczne tematy wziête z zapowiedzi które mia³em kiedy¶ nieszczê¶cie ogl±daæ). A nawet je¶li siê rymcere nie zg³osz± to siê kogo¶ przebierze (s³ynna krakowska wró¿ka spod Sukiennic wyst±pi³a u Drzyzgi trzy razy - raz jako wró¿ka, raz jako go³a modelka, raz jako prostytutka sado-macho).

"Rozmowy w toku" to nie "Sonda" ani nawet "Galileo"...

bigsmile2.gif
Nidhogg
CYTAT(m_q @ 06:56 25.04.2013) *
A nawet je¶li siê rymcere nie zg³osz± to siê kogo¶ przebierze (s³ynna krakowska wró¿ka spod Sukiennic wyst±pi³a u Drzyzgi trzy razy - raz jako wró¿ka, raz jako go³a modelka, raz jako prostytutka sado-macho).

Taka drobna uwaga na marginesie, nie wiem, czym jeszcze poza wró¿eniem zajmuje siê siê pani Dzidzia, ale modelk± na ASP by³a przez wiele lat, jest na tej uczelni legendarna.
Wojciech W¶ciek³y
Uczestnicy tego popszo³ zas³u¿± na nagrodê "drzyzga w dupie ruchu rycerskiego" . A ,¿e po popcornie co go smacznie wetnê , bêdê mia³ ochotê na chwilê uniesieñ, to jako sponsor tej zas³u¿onej "nagrody" , bêdê chcia³ j± wrêczyæ szczê¶liwcom. Bo chwile s³awy i op³acony hotel oraz dniówka s± ulotne , za to "nagroda" pozostanie w rêkach zwyciêzców na zawsze. No a Dentystek powinien dostaæ za to tytu³ "promotora " roku. bigsmile2.gif
Indar
Zgodnie z tym co pisa³ Dentystek odcinek zosta³ ju¿ nagrany. Kto¶ zdradzi jakie¶ szczegó³y? Kto pofatygowa³ siê do Pani D.? O ile nie jest to na razie tajemnica.
Kiedy bêdzie emisja?
chrisser
Szczerze mówi±c nie ogl±dam tego programu, ale wiem, ¿e to tania sensacja. Taki wystêp mo¿e zrobiæ wilele z³ego dla naszego hobby. Na szczê¶cie ma³o osób to ogl±da i to najczê¶ciej specyficzne osoby pasjonuj±ce siê por±banym ¿yciem innych. Pewnie bardziej emeryci, ni¿ osoby m³ode. Tak wiêc nie ma siê co tak nagrzewaæ tym tematem. Podejrzewam, ¿e pytania nie bêd± dotyczy³y wiedzy historycznej, czy samego hobby, ale relacji odtwórcy z ¿on± i dzieciakami. Chodzi zapewne o konflikt odtwórca- partner (niezainteresowany tym hobby) i wp³yw tego hobby na rodzinkê (pijañstwo, imprezy poza domem, brak opieki nad dzieæmi itd.

Moim zdaniem bêdzie to poszukiwanie negatywów w tym hobby. Gdyby to by³ bardziej powa¿ny program to mo¿naby sie tym przejmowaæ, a tak nie ma co strzêpiæ tu jêzyka.

Boleslavius
CYTAT("Indar")
Kto¶ zdradzi jakie¶ szczegó³y? Kto pofatygowa³ siê do Pani D.? O ile nie jest to na razie tajemnica.

CYTAT("£azarz")
Braciszkowie poka¿± siê u Drzyzgi, maj± do¶wiadczenie co TV kiedy¶ zrobi³a z podobnego programu. Je¿eli zobacz± syf to zawsze mog± po prostu wyj¶æ w trakcie nagrania

smile.gif

CYTAT("Chrisser")
Podejrzewam, ¿e pytania nie bêd± dotyczy³y wiedzy historycznej, czy samego hobby, ale relacji odtwórcy z ¿on± i dzieciakami. Chodzi zapewne o konflikt odtwórca- partner (niezainteresowany tym hobby) i wp³yw tego hobby na rodzinkê (pijañstwo, imprezy poza domem, brak opieki nad dzieæmi itd

Krzysiu, bez przesady, to chyba by³by zbyt wyrafinowany temat. Prêdzej bêdzie o rycerzach-æpunach (ewentualnie satanistach jedz±cych koty) i masochistach ok³adaj±cych siê ¿elazem po czerepach dla przyjemno¶ci smile.gif
Bjorn_
Zajrza³em do TVN player i niestety kolejna przykra niespodzianka.
Nie wiem czy chodzi o ten Odcinek, ale akurat tylko ten znalaz³em.
Odcinek w którym jest co¶ o rekonstrukcji zosta³ tak nazwany i przedstawiony, ¿e rekonstrukcja zdaje siê byæ tu tak przedstawiona aby jak najbarziej o¶mieszyæ to hobby.

Opis ze strony "Rozmowy w toku"

Rozmowy w toku, Biuro matrymonialne Rozmów w Toku , odcinek 2061
Opis

"Basia ma 62 lata i szuka ob³êdnie bogatego mê¿a. Oczekuje domu z ogrodem ? bo uwielbia prace w ogródku. Liczy równie¿ na wycieczki dooko³a ¶wiata oraz kolacje w drogich restauracjach. Ma te¿ s³abo¶æ do drogich ciuchów i kosmetyków.

Ma 35 lat. Mówi± na niego Leszek. Jak Robin Hood mieszka w lesie. Jest wspó³czesnym rycerzem i mo¿e swojej wybrance upolowaæ ka¿de zwierze!

Irena ma 55 lat. Na co dzieñ tañczy w zespole Orion. Szuka mê¿a, który bêdzie wygl±da³ jak Elvis Presley, porwie j± do tañca i razem wytañcz± kryszta³ow± kulê w "Tañcu z Gwiazdami".

Bernard to 42-letni kawaler do wziêcia, którego jak do tej pory jedyn± mi³o¶ci± by³a matematyka. Szuka osoby wierz±cej, niezbyt gadatliwej i kochaj±cej rowerowe wycieczki."

http://tvnplayer.pl/programy-online/rozmow...2061,14851.html
Nikodem
"Bractwo Rycerskie Ziemi Micha³owskiej" ? nawet google o tym nie s³ysza³... wygl±da jak wyci±gniêty z lat '90
Laser
Nie s±dzê, bo ten odcinek widzia³em dawno przed za³o¿eniem tego tematu.
Wojciech W¶ciek³y
bigsmile2.gif szczerba.gif bigsmile2.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.