Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Formularz zg³oszeniowy
> Inne > Kalendarium 2013 > V Turniej na dworze Konrada Mazowieckiego
BoskiMisza
Witam!

Na stronie www.zamekczersk.pl/formularz ruszy³y zg³oszenia na turniej!
Login: chcenaturniej
Has³o: szybko

Przypominam o kilku zasadach podczas zg³oszeñ:

1. zaznaczamy chêæ udzia³u w konkurencjach, w których faktycznie we¼miemy udzia³, a nie ¿e we wszystkich aby chwaliæ siê kolegom. Lepiej mi³o nas zaskocz i zapisz siê na miejscu do jakiej¶ konkurencji, ni¿ na odwrót, czyli zg³o¶ siê teraz, a w trakcie turnieju siê nie pojaw.

2. Konkurencje:
- puklerz
- oszczep
- zapasy
Bêd± brane pod uwagê jak bêdzie masa chêtnych. Zwykle na 12 zapisanych przez formularz, na miejscu pojawia siê 1/3, wiêc musi byæ naprawdê silny duch w narodzie, aby to siê odby³o.

3. Namioty - je¿eli mamy namiot wspólny dla 4 osób, to nie zaznaczamy w czwórke, ¿e to w³asny namiot (bo siê na niego sk³ada³em), gdy¿ wtedy w formularzu wyjd± mi 4 namioty do rozstawienia. By³a taka sytuacja, ¿e na 60 uczestników jednego hufca, w formularzu przypada³o ponad 40 namiotów, a w rzeczywisto¶ci by³o 20.
Niech jedna osoba zaznaczy w³asny namiot, a 3 pozosta³e, ¿e w cudzym.

4. Data wyjazdu
Turniej oficjalnie koñczy siê w niedzielê o 20:00, ale jest jeszcze uczta wieczorna i chêtni mog± zostaæ na chill out do poniedzia³ku. Dlatego proszê zaznaczyæ kiedy chcecie wyjechaæ, aby¶my wiedzieli dla ilu osób przygotowaæ ucztê.

5. Przyjêcie do hufca
O ile nie dostali¶my informacji, ¿e nie jeste¶my przyjêci, to oznacza, ¿e siê dostali¶my.
Przypominam, ¿e odrzucenie w danym hufcu nie musi oznaczaæ ca³kowitego braku zgody. Mo¿liwe, ¿e poprostu dowódca ma inny pomys³ na hufiec i odtwarzana przez nas postaæ, poprostu tam nie pasuje. Wtedy próbujmy gdzie indziej.

To chyba tyle. Jak bêd± problemy techniczne, to proszê tutaj siê wypowiadaæ.
Zaraz roze¶lê dowódcom has³a dostêpu do weryfikacji.

Pozdrawiam
Misza
Roar
do kiedy mo¿na s³aæ zg³oszenia ?
cioskaczki
Kliknij, aby zobaczyæ za³±cznik

Hufiec rycerski pod wezwaniem ¦w Jerzego

Dawniej Hufiec najemny

Zapraszamy wszystkich odtwarzaj±cych "zachód europy"

Szczegó³y na:
forum.medieval.pl
Gregor z Krakowa
Misza, formularza wype³niaæ, czy na rzemie¶lnicz± gêbê...
bo jak zwykle, o nas biednych, biedaczyskach przedmiotorobach nie pisa³e¶....
BoskiMisza
Ubijamy Smoki, tak? ¦w Jerzy, tak?

To w koñcu wyja¶ni³o siê na terenie którego hufca stan± tojki, umywalki i bêdzie ¶mietnik odpadków organicznych. icon_wink.gif

Gregor - we¼ mi napisz jedno s³ówko na m_prokopiak@wp.pl ¿eby mi nie umknê³o i za³atwione!

Pzdr
Misza
Marek Hilgendorf
CYTAT(BoskiMisza @ 09:58 15.03.2013) *
Ubijamy Smoki, tak? ¦w Jerzy, tak?

To w koñcu wyja¶ni³o siê na terenie którego hufca stan± tojki, umywalki i bêdzie ¶mietnik odpadków organicznych. icon_wink.gif

Helo³!! To tak¿e mój obóz, do kroæset!!!!!!!
Smok pierwotnie mia³ byæ niemal ¶lepy i mieæ siw± krótk± czuprynê, a w ³apie s³aniaj±c± siê dziewicê, ale uznano, ¿e to siê bêdzie za bardzo kojarzyæ z jednym (niewymienionym z nazwiska) organizatorem...

BTW- akurat TOI zosta³ wygrany przez Mieszczañsko-Najemny w zesz³ym roku, wiêc jedna czê¶æ siê zgadza!
Gregor z Krakowa
wiadomo¶c na mail wys³ana jak kazano...

Jakby kto¶ co¶ chcia³, to proszê nie czekaæ na przyjazd, a pisaæ bo sezon w pe³ni i rotacje towarowe znaczne.
Erelion
Misza, chek your mail please, I sent our data and photos.
BoskiMisza
Hi Erelion!

I received your photos but I don’t have data to invitation. Can you send me only data? I need Name, Surname, Date of birth, place of birth, passport no, issue date and expiry date.

Best regards
Misza
Erelion
Hm... I attached file name.doc to mail ! You didn't find it ? Oк, I repeat mail again.
BoskiMisza
Erelion - thanks I get it!
BoskiMisza
Cze¶æ,

Przypominam, ¿e dzi¶ o pó³nocy zamykamy formularz!

Pozdrawiam
Misza
Marek Hilgendorf
Podsumowuj±c (i koryguj±c drobne pomy³ki) Hufiec Wielkopolski wystawi w tym roku:
- 8 ciê¿kozbrojnych (7 do turnieju bojowego)
- 16 lekkozbrojnych (do bitwy i 6/6)
- 5 ³uczników
- zaledwie 12 jasiów z czego 7 to kobiety (³osz fak! mam tylko 7 kobiet w obozie!!! I to chyba same mê¿atki, lub zajête- sorry Dominik)
brat Bule
I jakim¶ dziwnym zbiegiem, wszystkie nazywaj± siê Ja¶??
Viator
Nie no... ja¶ z ma³ej litery, czyli osoba niewalcz±ca, "pci dowolnej"...

U Hilgendorfa damy pewnie bêd± mia³y na imiê bardziej malowniczo, a to: Gertruda, Hermenegilda, Hildegarda, Ildefonsa itp.
BoskiMisza
FORMULARZ JEST ZAMKNIÊTY!!!!

JU¿ NIKOGO NIE PRZYJMUJCIE BO MAMY PRAWIE 400 OSÓB!!!

Arek h. Pa³uki
CYTAT(Marek Hilgendorf @ 00:09 16.04.2013) *
- zaledwie 12 jasiów z czego 7 to kobiety (³osz fak! mam tylko 7 kobiet w obozie!!! I to chyba same mê¿atki, lub zajête- sorry Dominik)

Jak same zajête? :P Masz z³e informacje ;)
Marek Hilgendorf
No dobra... dobra... Dwie s± na pewno wolne, ale chcia³em je ustrzec przed tym chutliwym rycerzem.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.