Jaki¶ czas temu przela³em pieni±dze na podane w regulaminie konto. Niestety jak dot±d nie otrzyma³em przywilejów nale¿±cych siê dobrodziejowi Frehy. Pisa³em w tej sprawie do administratorów, ale jak do tej pory nie otrzyma³em ¿adnej odpowiedzi.
Proszê osoby kompetentne w tej sprawie o jaki¶ odzew.
Pisa³e¶ do mnie? Kiedy? Nie widzia³em wiadomo¶ci - sprawdzi³em pocztê przychodz±c± i równie¿ nie ma.
Oczywi¶cie sprawdzê co siê dzieje ze "sponsorem", ale nie mogê zareagowaæ skoro nie wiem o problemie.
CYTAT(Indar @ 17:05 09.02.2013)
Pisa³e¶ do mnie? Kiedy? Nie widzia³em wiadomo¶ci - sprawdzi³em pocztê przychodz±c± i równie¿ nie ma.
Oczywi¶cie sprawdzê co siê dzieje ze "sponsorem", ale nie mogê zareagowaæ skoro nie wiem o problemie.
Pisa³em do Cezarego i Piotra Parucha-wypowiadali siê w temacie regulaminu.
Kwestie finansowe - reklamy, bannery i wreszcie statusy to domena Kakaja. W razie braku statusu trzeba pisaæ do niego z przypomnieniem. Je¿eli Kakaj nie odpowiada proszê pisaæ w tych sprawach do mnie.
Sprawa za³atwiana.
Dziêki wielkie
Równie¿ nie mam zmienionego statusu.
Pisa³em, by³em odsy³any do innego administratora i dalej ECHO:)
Proszê o dzia³anie.
Do rozwi±zania problemu zaanga¿owa³em stado doskonale wyszkolonych koników polnych.
Kakaj poinformowany, zobowi±za³ siê ¿e zaraz ustawi.
Z uwagi na fakt i¿ nie ma wzorca okre¶laj±cego ile ma "zaraz", przyjmijmy i¿ jest to czas od teraz do ustawienia statusu.
¯artujê.
Jak nie bêdziesz mia³ do jutra daj mi znaæ, najwy¿ej sam to ustawiê.
Ten sam problem...
Przelew za status "Dobrodzieja" zrobi³am 3 maja, 7 maja dosta³am na mail powiadomienie o "wykupieniu p³atnej subskrypcji". Po wej¶ciu w panel u¿ytkownika wy¶wietla mi:
Dobrodziej start date: 07.05.2013 end date:07.05.2014 25.00 Paid
A statusu Dobrodzieja przy nicku nie ma...
(PW do Kakaja i Indara ju¿ wysy³a³am, póki co, bez efektu).
Przepraszam, gdzie¶ umknê³o.
Zajmê siê tym.
Cze¶æ, równie¿ chcia³bym zg³osiæ przelanie pieniêdzy na Dobrodzieja.
Dziêki i pozdrawiam,
Bartosz, MK
Przyjête - bêdê mia³ to na uwadze, proszê handlowaæ
No có¿. Oko³o 10 dni od przes³ania pieniêdzy, a Dobrodzieja jak nie by³o tak nie ma.
Niedobrze. Co¶ siê haczy. Przepraszamy w imieniu Administracji.
Postaramy siê popchn±æ to tak szybko jak siê da.
Na ten moment mogê tylko za³o¿yæ w Targowisku nowy w±tek o nazwie Manufaktura Kontraktowa (podejrzewam ¿e do czasu zatwierdzenia statusu Ty nadal nie mo¿esz zak³adaæ tam w±tku), wrzuæ w drugim po¶cie to co chcesz tam umie¶ciæ. Jak ju¿ dostaniesz status, otwórz nowy w±tek i daj znaæ, a przeniesiemy ca³± zawarto¶æ z w±tku otwartego teraz przeze mnie do Twojego nowego.
W±tek masz tutaj:
link
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.