Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Jak usun±c konto
> Inne > Propozycje i uwagi
Vik
Proszê podaæ mi link do usuwania konta z tego forum albo samemu usun±c moje konto.
m_q
No i Borg sp³oszy³ nowego u¿yszkodnika.
icon_wink.gif
Borg
Ej, staram siê kulturalnie odpisywaæ.
Wilczomlecz
CYTAT(Borg @ 08:29 06.12.2012) *
Ej, staram siê kulturalnie odpisywaæ.

Bardzo proszê wszystkich - starajmy siê tu jeszcze bardziej. Ja osobi¶cie mam "tward± dupê" ale i do¶æ szczerze t³umaczenia ludziom, ¿e Frehowicze to w istocie bardzo m±drzy ludzie, dysponuj±cy ogromn± wiedz±, a nie "banda snobistycznych chamów", jak to czesto s³yszê od ludzi, którzy zadali tu pytania a s± wra¿liwsi. Regulamin regulaminem, ale chamstwa czasem nie da siê nazwac "ekscentryczno¶ci±". Póki co to osi±gniêcia wielu udzielaj±cych siê na Fresze to g³ównie p³oszenie "nowych", którzy prosz± o pomoc oraz pokazywanie w³asnej wy¿szo¶ci. A ci "nowi" potem nie maj± ¿adnej ochoty mieæ z Frehowiczami do czynienia (co wp³ywa negatywnie na jako¶æ rekonstrukcji oraz na liczebno¶æ szeregów - id± w ¶wiat, czê¶æ mroczy i nie chce s³uchaæ rad Frehowiczów potem bêd±c powodem nadmiernej nerwowo¶ci w¶ród starych wyjadaczy). Jestem zdania, ¿e takie postêpowanie z userami szkodzi wiecej rekonstrukcji ni¿ ubranie siê w zbrojê z eternitu.

Musia³em to powiedziec bo drêczy mnie ten temat od 3 lat. I ju¿ mnie nie ma.
Viator
No dobra, dobra, staramy siê. Postaramy siê jeszcze bardziej.

A na razie, ¿eby nie zostawiaæ miejsca dla dlaszych offtopów, zamykam ten temat.

Zw³aszcza, ¿e odpowied¼ na tytu³owe pytanie jest krótka i jednoznaczna: Vik, nie, nie ma takiego linka ani - co wiêcej - nie ma takiego zwyczaju ¿eby usuwaæ konta u¿ytkowników bez wa¿kich przyczyn. Je¶li ju¿ na bij zabij uwa¿asz ¿e musisz i potrafisz to uzasadniæ, pisz na PW do administratora (aktualnie najlepiej do Indara). Borg czy ja ani inni moderatorzy (Szara Rada) nie mamy takich uprawnieñ, tylko admin mo¿e usun±æ Twoje konto. Acz nie dajê Ci gwarancji ¿e to zrobi.

Pozdrawiam,
Mod. Andrzej / Viator
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.