Team USACiekawe czy w 2013 bêd± lepsi... Jak oceniacie ich trening ?
Pod filmikiem do¶æ intensywna dyskusja ( a raczej flejm) miêdzy amerykanami z BOTN i z HEMA.
Wychodzi na to ¿e zosta³o im, nauczyæ siê atakowaæ na kolana.
atakowaæ na kolana? o co chodzi³o?
Szybko sie ucz± i naprawdê intensywnie trenuj±. We Francji bêd± naprawdê licz±c± siê si³±.
Zwa¿ywszy na ich przeciêtn± masê wynosz±c± ponad 100kg to bêdzie niez³e widowisko. Przynajmniej w bohurtach, bo je¶li chodzi o pojedynki to na moje oko(ekspertem rzecz jasna nie jestem) daleka droga przed nimi, bo zawodnicy z innych krajów po prostu zaje¿d¿± ich szybko¶ci± i kondycj±.
No wiêc Amerykanie æwicz± te¿ zapasy . W zbroi . Ponad 2 godziny trwa ich trening zapasów w pancerzu (lapanie za he³m i takie tam). Czy europejscy i rosyjscy bohurtowcy te¿ æwicz± ten element osobno?
on harness fightingW innym po¶cie go¶æ pisze ¿e pod he³mem montuje sobie kevlar jako wzmocnienie przed wyjazdem do Francji. KEVLAR !
Owszem trenuj±.
CYTAT(Amer @ 17:28 25.02.2013)
No wiêc Amerykanie æwicz± te¿ zapasy . W zbroi . Ponad 2 godziny trwa ich trening zapasów w pancerzu (lapanie za he³m i takie tam). Czy europejscy i rosyjscy bohurtowcy te¿ æwicz± ten element osobno?
on harness fightingW innym po¶cie go¶æ pisze ¿e pod he³mem montuje sobie kevlar jako wzmocnienie przed wyjazdem do Francji. KEVLAR !
No i co z tego ?
A zapomnia³em kevlar daje + 10 do armoru.
mo¿e boi sie ¿e przeciwnicy jednak bêd± strzelaæ
)
Taa...strzelaæ z napleta
lepiej w he³mach sprawuje siê wzmocnienie z karimaty :P
Ta... a zbroje powinno siê robiæ z tytanu... l¿ejsze to to od stali i mocniejsze
Swoj± drog± Amerykanie mnie rozbrajaj± to swoj± naiwno¶æi±... Kevlar pod he³m? Ja tam bym woj± wydaæ trochê wiêcej kasy na po¿±dny "najajecznik". Jak dla mnie lepiej jest przytomno¶æ wzglêdnie g³owê straciæ ni¿... g³ówkê...
S± metalowe wk³adki do suspensorów, mi 2 z tworzywa ju¿ pêk³y.
Dobrze wiedzieæ, muszê takich poszykaæ!
Ci natomiast wychodowali na BOTN prawdziwego giganta
Qualifications belges Battle of the Nations
Olabogaaaa, leci toto i nap......
Ale wielkie to jest
Yeti w zbrojê spakowali
Tyle, ¿e po 30 sekundach nie ma ju¿ si³ nawet staæ prosto.
Salve Fratres!
Ten sam problem mia³ i nadal ma Puzian. Silne ch³opisko i mocne uderzenie ... ale na krótkim czasie. Jest natomiast w nim potencja³ tylko kto¶ musi nim sie ostro zaj±æ przed BN.
Pozdrawiam Grzegorz
Witam!
Faktycznie spory ten ca³y Sylvain... czy on przy swoim wzro¶cie nie powinien mieæ prblemów z sercem?
Swoj± drog± to chyba wiêcej by zyskali wystawiaj±c go w bohutrach... ledwie "pykn±³" tarcz± swojego przeciwnika a ten zaliczy³ z hukiem glebê...
A je¶li chodzi o kondycje... my¶lê ¿e to kwestia tego ze kole¶ ma grube du***. Pudzian robi³ redukcjê miê¶ni a on powinien zrobiæ redukcje ty³ka
Pozdrawiam!
P.S. W koñcu kto¶ kto wygl±da bardziej ociê¿ale od Ukolova
nic z niego nie bêdzie... je¶li nie jest do przewrócenia to bêdzie bity tasakami okrutniej ni¿ inni
Mo¼e Sylwek ma serce rycerza... ale nie kondycje. Bior±c pod uwagê ¿e Botn skupia coraz wiêcej krajów mo¿e wypada³oby narzuciæ jakie¶ wymagania odno¶nie kondycji/wytrzyma³o¶ci zawodników , ostatnia rzecz któr± by chcia³ organizator imprezy to zawa³ którego¶ z uczestników....
P.S
Sam wiem jak to jest zdychaæ z grub± dup± w ciasnym he³mie,mo¿e siê trafiæ jaki¶ dziadek co niie podo³a chocia¿ wierzy ¿e mo¿e
Witam!
Amerykanie rychtuj± kevlar, Belgowie wyci±gneli z nibyladnii olbrzyma wiêc Francuzi stwierdzili ¿e nie bêd± gorsi i wykmbinowali ¿e... wystawi± mikrusa(karze³ka?)
https://www.youtube.com/watch?v=BacD-TwGOBA Nasi zawodnicy bêd± musieli uwa¿nie patrzeæ pod nogi ¿eby siê o niego nie potkn±æ.
(1:20).
Mo¿na na tym filmiku zobaczyæ te¿ kolesia z m³otkiem... tak na oko do skuwania betonu.
Mi³ego ogl±dania!
Ja pierniczê, ale bêd± jaja z t± BN teraz. Oj, bêdzie co ogl±daæ
Discovery Channel bêdzie filmowa³ Amerykanów przygotowuj±cych siê do wyjazdu a Brytyjczyków BBC3 . Podobno .
CYTAT(Szary Pielgrzym @ 19:22 30.03.2013)
Witam!
Amerykanie rychtuj± kevlar, Belgowie wyci±gneli z nibyladnii olbrzyma wiêc Francuzi stwierdzili ¿e nie bêd± gorsi i wykmbinowali ¿e... wystawi± mikrusa(karze³ka?)
https://www.youtube.com/watch?v=BacD-TwGOBA Nasi zawodnicy bêd± musieli uwa¿nie patrzeæ pod nogi ¿eby siê o niego nie potkn±æ.
(1:20).
Mo¿na na tym filmiku zobaczyæ te¿ kolesia z m³otkiem... tak na oko do skuwania betonu.
Mi³ego ogl±dania!
Kurczê, dopiero teraz zauwa¿y³em ¿e u¿ywaj± do bohurtu.. mieczy? Jednorêcznych? Chyba prze¿yj± na BN ma³y szok.
Swoj± drog± je¶li tylko to nagrywanie Amerykanów przez Discovery wp³ynie na wiêksza popularno¶c BN czy trochê rozja¶ni ludzi± o co chodzi, to w zasadzie wszyscy tylko na tym skorzystaj±.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.