Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: 20-sto lecie Smoczej Kompanii
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia
BoskiMisza
Witam Serdecznie,

W imieniu Smoczej Kompanii, chcia³bym zaprosiæ wszystkich naszych bli¿szych i dalszych przyjació³ z rr na imprezê z okazji 20-sto lecia Smoczej Kompanii.

Impreza odbêdzie siê w dniu 6.10.2012 (sobota) w Klubie Klinika, ul. Rac³awicka 99, Warszawa.
Start o 20:00.

Do czê¶ci osób wys³ali¶my zaproszenia imienne, do niektórych niestety nie, gdy¿ nie uda³o siê nam zdobyæ adresów pocztowych.

W ka¿dym razie, wszystkich serdecznie zapraszamy!

Poniewa¿ impreza jest zamkniêta dla ludzi z zewn±trz, osoby które nie otrzyma³y zaproszenia, prosi³bym o wys³anie maila na adres: 20latsmoczej@gmail.com
W mailu proszê o podanie imienia i nazwiska, aby¶my mogli wprowadziæ je na listê go¶ci.

Dla osób z poza warszawy, postaramy siê zorganizowaæ jaki¶ nocleg, ale ilo¶æ miejsc jest mocno ograniczona. Jak siê skoñcz±, to podamy adresy tanich noclegowni w warszawie.

Jeszcze raz Was zapraszamy, aby¶my mogli wspólnie siê spotkaæ i pobawiæ w dobrym, Smoczym stylu bigsmile2.gif

Pozdrawiam
Misza

PS. Na zaproszeniach figuruje "uroczysty bankiet", ale to tylko fantazja ponios³a Zapa¶nika. Jest to impreza w zwyk³ych ciuchach, cywilkach i garnitury nie s± wymagane
BoskiMisza
Witam!

Od czê¶ci osób dostali¶my maile aby wpisaæ je na listê. Oczywi¶cie tak bêdzie zrobione.
Je¿eli s± jeszcze jacy¶ chêtni, to bardzo prosimy o wpisanie siê, gdy¿ przy wej¶ciu bêd± siedzieli ochroniarze, którzy maj± nie wpuszczaæ obcych osób.

Ka¿de zaproszenie jest oczywi¶cie minimum dwuosobowe.

Przypominam adres: 20latsmoczej@gmail.com

Do zobaczenia w sobotê!

Pozdrawiam
Misza
Indar
Siê wybieram w dwóch osobach, plus chyba dwójka pocztowych. Oczywi¶cie z zaproszeniami.
Do zobaczenia na miejscu.
Marek Hilgendorf
Ma³¿onka zezwoli³a, to ja te¿ bêdê
Roar

Drogi Miszo
Z chêci± bym siê pojawi³ na urodzinach smoczej 20 , ale niestety wtedy jest inna impreza
Mam nadziejê ¿e uda nam siê jeszcze zobaczyæ
¯yczê wam udanej imprezy oraz nastêpnych wspania³ych turniejów
pozdrawiam Roar
ps je¶li bêdzie nam dane siê spotkaæ mo¿e uda mi siê co¶ specjalnego
Dentysta
Bêdziemy ca³± rodzin±.
Do zobaczenia!
kublika
Dostali¶my jedno zaproszenie "grupowe" jako Hufiec Kasztelanii Czerskiej - czy to wystarczy, jak przyjdziemy niedu¿ym stadkiem z tym jednym HKCz-owym zaproszeniem? Czy trzeba rozpisywaæ na osoby?
BoskiMisza
Poniewa¿ jest pewna szansa, ¿e kto¶ umknie na li¶cie, to has³em otwieraj±cym drzwi imprezy jest TRZODA.
Wystarczy to powiedzieæ i otworz± siê przed wami bramy Smoczego piekie³ka devil.gif

Do zobaczenia za parê godzin!!

Pzdr
Misza
Mateusz z Grójca
hardkor by³ i ogieñ
Visenna
Dziêki za zaproszenie, by³o genialnie (mimo i¿ dzisiaj zgodnie z przewidywaniami warzywni³am na uczelni :P), mówiæ nie mogê, bo mam chrypkê od ¶piewania :D
Fajnie by³o po tylu latach zobaczyæ Wasze gêby :)

Dzieki jeszcze raz za impreze (wiêcej takich!!), a przede wszystkim za do³adowanie mojej osoby ogromn± ilo¶ci± pozytywnej energii :):):)

Pozdrawiam
Visenna
Ryba
Genialna impreza !
to by³a okazja na spotkanie starych znajomych, a Smoki i reszta da³y ognia z przytupem.
Tylko podczas tañców zagubi³em mój kaszkiet, który jaksiê okaza³o wyl±dowa³ na g³owie Bubbiego :D
Chyba warto organizowac x - lecia bractw, przynjamnije wype³niamy pustki zimowego kalendarium niezapomnianymi imprezami integracyjnymi.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie
BoskiMisza
Dziêkujemy Wam ¶licznie za przybycie!!!

Nawet nie spodziewali¶my siê ¿e a¿ tyle osób zawita na nasze urodziny! By³o niezwykle sympatycznie spotkaæ siê i wspólnie pobawiæ!

Krótkie statystyki:
- liczba go¶ci wg obs³ugi klubu - od 300 do 350 osób
- liczba wypitego piwa - ponad 1 200 (generalnie ca³y zapas w lokalu)

Jeszcze raz wam ¶licznie dziêkujemy i do zobaczenia na 25-cio leciu!

Pzdr
Misza
kublika
Dziêkujemy ovation.gif ovation.gif ovation.gif
usmieszek_02.gif impreza byla super pijacy.gif

Niepowtarzalne wra¿enie - rozpoznawanie - "a co to jest za bia³og³owa" bez tego bia³ego na g³owie ?
Piotr z Bêdzina
Wielkie dziêki za zaproszenie i dobr± zabawê. By³o zacnie !

P.S.
Podziêkowania dla Ani i Piotra za spanie i ¶niadanko smile.gif.
Fiodor Bie³yj
CYTAT(Mateusz z Grójca @ 14:31 07.10.2012) *
hardkor by³ i ogieñ

jo racja) harfa.gif bum.gif
Dentysta
Impreza super - dawno tak dobrze siê nie bawi³em.
Smoki, szacunek i podziêkowania!
Pozdrawiam
Dentysta
Rybeñka
Impreza lepsza ni¿ niejedno wesele.
Gratulacje Smoki, jak zwykle pokazali¶cie klasê smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.