Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Zakoñczenie sezonu turniejowego 2012
> Inne > Kalendarium 2012
Roar
Z powodu wielu nacisków jakie musia³em znie¶æ, zosta³em poproszony o zorganizowanie po raz drugi imprezê na koniec "sezonu turniejowego". Odbêdzie siê ona 6-7 pa¼dziernika br. na zamku w Czersku. Tak samo jak w rok temu nocujemy w wie¿y Bramnej, wiêc proszê w ziêcie ¶piworów, koców i karimat.
Resztê informacji bêdê podawa³ pó¼niej.
W razie wszelkich pytañ i w±tpliwo¶ci proszê pisaæ
Zosta³o równie¿ stworzone wydarzenie na facebooku
http://www.facebook.com/events/18127982533...?context=create
Lady Draconia
CYTAT
Z powodu wielu nacisków jakie musia³em znie¶æ, zosta³em poproszony o zorganizowanie po raz drugi imprezê na koniec "sezonu turniejowego".

Dziwisz siê? Tak fajnie by³o rok temu...;)
Có¿, jako ¿e termin przesuniêty, bêdê mog³a mieæ szczê¶cie wzi±æ w tym udzia³.
Pozdrawiam i do zobaczenia ju¿ nied³ugo;)
Viator
Ja siê od razu przypomnê - je¶li chcecie ¿eby po tym sezonie powsta³ taki herbarz-ranking jak po poprzednich, bêdzie ostatnia okazja ¿eby spisaæ rekonstrukcyjne imiona, herby, zawo³ania i przydomki fighterów. Zw³aszcza je¿eli kto¶ zmieni³ w tym roku barwy.
Pozdrawiam!
Roar
Do wszystkich chêtnych którzy chc± wzi±æ udzia³ w tej imprezie jest nastêpuj±ca wiadomo¶æ
Ka¿dy ma daæ 10 z³ na jedzenie
Kolejna kwestia jest sprawa bojowa ; Z racji ¿e dosta³em du¿o pytañ ostatnio w sprawie bojowej chcia³bym wiedzieæ ile chêtnych jest by wzi±æ sprzêt i siê trochê sprawdziæ swoje umiejêtno¶ci bojowych
Dosta³em równie¿ pytania jak jest datowana impreza ; W tym roku bêdzie to impreza intermidivalowa czyli od IX/Xw do XV w.
Resztê informacji podam niebawem
W razie wszelkich w±tpliwo¶ci i pytañ proszê pisaæ do mnie
Roar
podaje nastêpuj±ce informacje
sama impreza najprawdopodobniej rozpocznie siê w sobotê ok 18 -19 ja siê na miejscu powinienem pojawiæ ok 15 . Oczywi¶cie je¶li kto¶ chce mo¿na siê pojawiæ wcze¶niej.
Ka¿dego z uczestników obowi±zuje przyniesienie stroju oraz sk³adki wysoko¶ci 10z³, oczywi¶cie mo¿na przynie¶æ te¿ w³asne produkty zw³aszcza pitne smile.gif - do czego zachêcam.
Kolejna informacja - z powodu, ¿e nikt siê odezwa³ jednak w sprawie bojówki siê, walki siê nie odbêd±.
w razie wszelkich pytañ proszê do mnie pisaæ lub dzwoniæ
PS Przepraszam ¿e tak pó¼no odpisuje
Bard W³óczykij(yaqbick)
Zakoñczenie sezonu mo¿na zaliczyc do bardzo udanych. Nie zabrak³o jad³a, trunków, pie¶ni krucjatowych ani te¿ doborowego towarzystwa. Tak¿e Roarze, wielkie uk³ony z mojej strony za zorganizowanie imprezy, wyborn± karkówkê, piwko no i nieopisane po¶wiêcenie, z którym o 7:00 wsta³e¶ tylko po to ¿eby wypu¶cic mnie z zamku.

Dziêki tak¿e Jezusowi za stworzenie i podtrzymywanie atmosfery oraz wszystkim przyby³ym.
Dobrze by³o was zobaczyc.

Do zobaczenia na kolejnej imprezie!

Pozdrawiam
Lady Draconia
Ja równie¿ chcia³abym gor±co podziêkowaæ za doborowe towarzystwo i ¶wietn± zabawêsmile.gif W szczególno¶ci Roarowi, Jezusowi i Asieñce smile.gif Zdjêæ nie ma i nie bêdzie, w ferworze zabawy nawet nie pomy¶la³am o tym, by wyci±gn±æ aparat, poza tym chyba lepiej ¿eby nasze dzikie harce nie wysz³y w ¶wiat :D
Jak dla mnie ¶wietne zakoñczenie sezonu ( no prawie, bo przecie¿ obowi±zkowo widzimy siê w weekend na Cytadeli). Nawet nie wiedzia³am ¿e kiedykolwiek trafi mi siê okazja do pasowania rycerza, a tu proszê...;)
Kocham Was <3 do zobaczyska i jeszcze raz dziêkujêsmile.gif
Roar
Chcia³em podziêkowaæ wszystkim za przybycie
Niestety nie uda³o siê wszystko zrobiæ tak jak to sobie wyobra¿a³em, ale mam nadzieje ¿e wszyscy byli zadowoleni. W koñcu to by³a impreza dla was
Do zobaczenia na cytadeli jak i równie¿ na innych imprezach
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.