Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Flood ¼le dzia³a
> Inne > Propozycje i uwagi
Selekos
Kiedy chcê w³±czyæ znalezienie swoich postów wyskakuje to:

"Przepraszamy, administrator w³±czy³ zabezpieczenie przed floodowaniem. Odczekaj 20 sekund, pomiêdzy kolejnymi próbami szukania."

Mimo, ¿e niczego nie szuka³em wcze¶niej i nie szukam w danym czasie. Can you fix it? Or how I can fix it?
Indar
CYTAT(Selekos @ 13:19 16.08.2012) *
Kiedy chcê w³±czyæ znalezienie swoich postów wyskakuje to:

"Przepraszamy, administrator w³±czy³ zabezpieczenie przed floodowaniem. Odczekaj 20 sekund, pomiêdzy kolejnymi próbami szukania."

Mimo, ¿e niczego nie szuka³em wcze¶niej i nie szukam w danym czasie. Can you fix it? Or how I can fix it?

Musia³e¶ chwilê wcze¶niej u¿yæ opcji "zobacz nowe posty", albo co¶ podobnego. Poprostu odczekaj chwilê, tu nie ma ¿adnego b³êdu.
Selekos
Odczeka³em z zegarkiem po minutê, 3 razy powtórzy³em próbê i nic.

Zarówno na Chrome, jak i na Firefoxie nie dzia³a.

Edit: Dzia³a na Operze, jednak na Chromie nawet przy odczekaniu 10 minut Flood siê w³±cza.
Marek Hilgendorf
Tu muszê potwierdziæ- bardzo czêsto siê tak dzieje kiedy chcê wyszukaæ czyje¶ posty, ale tak¿e w³asne. I wcale nie korzystam wcze¶niej z opcji Zobacz nowe posty. W³a¶ciwie tak jest od d³u¿szego czasu, ale nie zg³asza³em, bo po jakim¶ czasie siê udaje....
Czcibor
Mi siê to zdarza natomiast zdarza raz po raz jak klikam "zobacz nowe posty".
Indar
CYTAT(Czcibor @ 14:54 16.08.2012) *

Faktycznie tak ma byæ, to ma zapobiec czêstego u¿ywania opcji "zobacz..."
Nie wiem czy w kwestii tego co napisali¶cie powy¿ej jeste¶my w stanie co¶ zdzia³ac.
Marek Hilgendorf
To nie jest co¶, bez czego nie da siê ¿yæ- mi zwykle dzia³a za 2 lub 3 razem. Da radê wytrzymaæ, choæ upierdliwe....
braciszek Boullii
Te¿ tak mia³em ale jak sie okaza³o by³a to wina starej myszki, która wysy³a³a dwa sygna³y. Wymieni³em myszke i nie mam najmniejszych problemów.
Czcibor
CYTAT(Indar @ 14:58 16.08.2012) *
CYTAT(Czcibor @ 14:54 16.08.2012) *

Faktycznie tak ma byæ, to ma zapobiec czêstego u¿ywania opcji "zobacz..."
Nie wiem czy w kwestii tego co napisali¶cie powy¿ej jeste¶my w stanie co¶ zdzia³ac.

Zw³aszcza jak siê cz³owiek dopiero co loguje i klika ;)
Myszka raczej sygna³ów nie wysy³a bo jej nie ma. Zreszt± dzieje siê to z ró¿nych komputerów.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.